Şimdi Ara

HP Victus 16-D1047NT Intel Core i5 12500H 8GB Ddr5 512GB SSD RTX3050Ti 16.1' FHD 144Hz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP Victus 16-D1047NT Intel Core i5 12500H 8GB Ddr5 512GB SSD RTX3050Ti 16.1" FHD 144Hz Freedos Taşınabilir Bilgisayar 68P32EA

Fiyat 15.499 TL

Bu cihaz alınıp ileride ram ilavesi ile kullanılabilir mi acaba. İncelemesini ve yorum bulamadım. yardımcı olabilecek arkadaşların görüşü önemli.

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-16-d1047nt-intel-core-i5-12500h-8gb-ddr5-512gb-ssd-rtx3050ti-16-1-fhd-144hz-freedos-tasinabilir-bilgisayar-68p32ea-p-HBCV00001X8QTT

• Bellek Yuvası Özelliklerinde 2 Adet gözükmektedir ve eklenebilir.

En fazla sanırım 64 GB Ram'a yükseltilebilir diye düşünüyorum.

• bamorex kullanıcısına yanıt

HP danışmanından aldığım bilgiye göre maksimum 32 GB'a yükseltilebiliyor.

Bu arada ben de hakkında çok bilgi bulamadım, benim satın almayı düşündüğüm bir cihaz. Marka, seri, ddr5 ramlar veya bu cihaz hakkında değerlendirmesi, bilgisi olan varsa tavsiyelerini bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProfessorGorilla -- 11 Nisan 2022; 23:6:43 >
  • Ürün satın alan var mı? Ben de almayı düşünüyorum fakat kararsızım.

• dfsdfds D kullanıcısına yanıt
    Ben masa üstü ile dizüstü arasında kararsız kalmıştım ve o sırada bu bilgisayara denk gelip sipariş verdim bir gün biraz inceleyebildim sonrasında bazı sıkıntıları ve masa üstü istediğime karar vermem sebebiyle iade ettim.

Windows kurmakla ve işte biraz fiziksel olarak incelemekle vakit geçti çok fazla test yapmaktan veya oyunlarda denemekten de anlamam acemiyim bu konularda. Bilgisayarda gerçekten wobbling dedikleri olay var. Ekran çok kolaylıkla sallanıyor ve sabit olması biraz vakit alıyor, benim için büyük bir problem değildi bu ama siz bunu mutlaka değerlendirin. Yaşadığım sıkıntılardan diğeri yine o ekran ile gövdeyi birleştiren menteşelerle ilgiliydi aslında bu da büyük bir problem değildi çünkü bir taraf diğerine göre biraz daha farklı ayarda montelendiği için ekran milimetrik olarak yamuk duruyordu ama yani dikkatli bakınca anlaşılacak seviyedeydi. Bunları gözlemledikten sonra bilgisayarı açtım win11 kurdum ve internetten gördüğüm kadarıyla bir kaç test programında test etmeye çalıştım. Bu sırada hoparlörünün sesi ilk veriş zamanlarında 'pıt'lama yaptığını fark ettim. Misal sürekli olarak windows seslerinden birini -mesela bilgisayarın ses düzeyini artırırken çıkardığı ses- verdiğimde her seferinde alçak bir hoparlör patlama sesi duyuyordum. Bundan sonra iade etmeye karar verdim.

• ProfessorGorilla P kullanıcısına yanıt

Teşekkürler cevabınız için. peki bu satıcıdan mı almıştınız ürünü? ve iade süreci nasıl gerçekleşti, anlatır mısınız?

• dfsdfds D kullanıcısına yanıt

evet o satıcıdan satın aldım hepsiburadadan. iadede bir zorluk yok, kutu içeriğini aynı aldığınızdaki gibi yapıp hepsiburada dan aldığınız kodla kargo şirketine teslim ediyorsunuz. ürün satıcıya geri ulaştığında paranız hesabınıza geri yükleniyor. siparişlerim > ilgili ürün - kolay iade kısmından yapabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.