Şimdi Ara

HP Victus 4060 Laptop Ram Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP Victus 16-s0024nt laptop aldım. Laptop özelliklerini aşağıdaki linklerde paylaştım.

Victus Dizüstü Oyun Bilgisayarı 16-s0024nt | HP® Türkiye

HP Victus Gaming Dizüstü Bilgisayar, 16,1 inç 144 Hz FHD IPS, AMD Ryzen 5 7640HS, 16GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 4060 DLSS 3, 512 GB SSD, FreeDos, Performans Mavi, 7Z590EA : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Şöyle bir problemim var öncelikle bilgisayar tek slot m2 ssd soketine sahip 512 gb ssd var bunu değiştirip 2tb ssd taktım. Hafıza sorununu aştım ancak laptop rami 16 gb ve bilgisayarı boğuyor.

HP Victus 4060 Laptop Ram Önerisi

Şuan arkaplanda sadece witcher 3 ve discord açık ancak ram bu vaziyette, soruma gelecek olursam bilgisayara uzun vadede ram almayı düşünüyorum ve bilgisayarın 64 gb a kadar ram desteği var. Uzun vadede 32gb ram yeterli olur mu yoksa şimdilik tek slot 32gb ram alıp daha sonra 1 tane daha ram alıp 64 e çıkartsam mı?(Uzun vadeden kastım en az 5 yıl)

• Ram upgrade kit olarak yapılır. Aynı model bile olsa 2 ayrı ram uyum sorunları yaratır. Para varsa direk 32 kit alın tabi destekleyen modeli.

8 gb ramli laptop ile ders yapılır, cart curt diyenlere de kapak olsun şu 16 GB ram görseli.

Bunun dışında sistemde çok fazla bloatware var gibi duruyor. Zaten yeni depolama takmışsın. Temiz bir format ve sadece driverları kur geç. Daha az ram harcar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 2 Ekim 2023; 6:9:57 >
  • Bravo sevgili forumdaş. 16 gb ram bile giriş seviyesi olmuş, 32 gb al deyince bazı arkadaşlar tepki gösteriyor. Daha sonra artırırsın, ya ram uyumsuzluğu olursa. Bütçe sorunu yoksa min. 32 gb ram ve 2 tb ssd hazır almak daha mantıklı. Oyunların artan devasa boyutlarını düşününce. HP Victus 4060 Laptop Ram Önerisi 90 gb oyun mu nasıl iş bu arkadaş.HP Victus 4060 Laptop Ram Önerisi 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rtx 4060 laptop önerisi
    5 ay önce açıldı
    4060 lı Laptop Öneri
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.