İhtiyaç nedeniyle ilanı koymuştum ancak acil nakit ihtiyacım nedeniyle fiyatı 19 bin liraya çekiyorum başka pazarlık olmayacaktır. İstanbul ve Kocaeli bölgesinde merkezi yerlerde elden satıp havale ile ödeme alarak teslim edeceğim.
Mühendislik işlerinde kullanılmıştır. RDR2 oyununu full ayalarda oynatabilmektedir. Sürekli ev ile iş yeri arası taşıdığım içim için bir kaç çizik ve bir köşesinde ufak bir çarpma eziği vardır.
Laptopun üzerinde 500 GB NVME SSD vardı ek olarak Kingston KC 3000 1 TB SSD taktım kozmetik kusurlar nedeniyle taktığım ssdyi fiyata yansıtmıyorum kutusu faturası mevcuttur 10 ay daha garantisi bulunmaktadır. HP'nin bu serisinde kronik olarak ekranda klavye ile dokunmatik panel arasındaki alanın izi çıkıyor. Bilgisayar çantasında taşımama rağmen yine de oluştu. Kasa üzerindeki diğer sırt çantası içindeki eşyalardan olmuştur.
Özelikler:
12700H 20 çekirdeki i7 işlemci 6x2 hyper treat performans ve 8 adet enerji tasarufu çekirdeği vardır. Video izleme gibi durumlarda 4 saat ekran tazeleme hızı 60 hz ye çekildiğinde 5 saat civarı gündelik işlerde şarjı gitmektedir. full performans durumunda 2 buçuk saat kadar çalışmaktadır.
4GB GDDR6 3050Ti ekran kartı bulunmaktadır 75W güç değerine sahip ekran kartı bulunmaktadır. 3050ti için en güçlü olan versiyondur.
16 GB 4800Mhz dual channel DDR5 ram bulunmaktadır.
144 HZ 16.1 inç IPS ekran bulunmaktadır.
Whatsapp üzerinden mesaj atarsanız hızlıca dönüş yaparım sahibinden uygulaması bildirimlerim kapalı.
200w hızlı şarj aleti vardır.
541 432 16 93 numaralı telefonuma mesaj atarsanız size dönüş sağlarım
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.