Şimdi Ara

10999 TL Intel Core i3 12100F/ASUS RX 6650 XT 8GB OC/16GB DDR4/480GB M.2 SSD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.429
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ıtopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyası
    ModArt Hazır Sistemler | ITOPYA.COM
    https://www.itopya.com/modart-hazir-sistemler_s195
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Alınır mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • magnet95 M kullanıcısına yanıt

işlemci yükseltip alınır

intelde 12400f

amdde 5600

ssdyi de 500tl farkla 1 tb yapıp kasayı da rampage 750w yapabilirsiniz

• Teşekkürler aslında almıştım intel olanı iptalmi etsem diye düşündüm herhangi bir ekleme yapamdım ssd benim için yeterli şu an belki işlemci biraz sıkıntı olur sizce fiyat olarak iyimidir ?

Fiyat olarak oldukça iyi i3 te oldukça iş görür canınızı sıkmayın bu fiyatlara daha sistem bulunmaz.

• maalesef ki kredi kartına taksıt avantajı kısıtlandırılmıs

ek faızler eklenmıs o yuzden fark getırıldıgınden alamadık

• Hazır sistem fiyatlarına aldanıp alan biri olarak söylüyorum. 4-5 lira fazla olsun, ben toplayayım ve marka kalitesine güvendiğim parçalar toplayayım mantığındayım artık. En azından anakartım giriş seviyesi olmaz, psu ve dış kasam rezalet olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiyat cok iyi 12300 e aynı sistemi sattı bize 1 ay olmadı

• Ryzen 5600 yapin alin gecin. Yalniz 3060ti 5600 olan 10400e mi ne satildi. O efsane idi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fpotur kullanıcısına yanıt

Hangi bankayı kullanıyorsunuz bilmiyorum ben garanti ile denedim 9 taksit site verdi 3 taksit banka toplam 12 1000 lira fark koydu bence bu enflasyon ortamında nakit parayı oraya bağlamaktansa 1000 lira fark vermek mantıklı 6 ay sonra o taksitler çok ufak bir rakama denk gelicektir diye düşünüyorum 🤔

12 taksit için 1.000 lira fazla değil doğru.

Eskiden itopya 6 taksit veriyordu peşin fiyatına o da gitmiş.

Maalesef her bankanın kredi kartı var fakat vade farklarina hasta birisi olarak 1000 liralık vermek insana koyuyor. Enflasyon diyip içinden çıkmakta dogru değil sonuçta ödenecek bu rakamlar.

Ayrıca fiyatların atmayıp düşeceği kanaatindeyim

Bu tarz firmalar daha bunun gibi nice kampanyalar yapacaktır.

Cok uzak değil 10 haziranda itopyadan ucuz bir sistemi vade farksız 6 taksitle aldik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fpotur -- 16 Haziran 2023; 22:56:41 >
  • fpotur kullanıcısına yanıt

edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _JohnnyBravo_ -- 19 Haziran 2023; 23:24:8 >
  • Bu gibi F/P kralı vb. adlarda satışa çıkan sistemler markalardan alınan özel destekler ve distribütörlerden adetli (Örn. 500 Adet vb.) toplu ürün çekilmesi ile oluyor. İncelemeyi yapan takipçisi yüksek kanal sahipleri de firmalarla anlaşma yapıp satıcı firmanın oluşturduğu veya kendilerinin önerdiği özel sistemlerin satılmasında firmaya yardımcı oluyor. Aslında olay her iki taraf açısından da tamamen ticari bir mesele.

Burada dikkat edilmesi gereken en önemli nokta normal şartlarda işin içinde akçeli işler olmasa incelemeyi yapan kişi veya takipçisi yüksek kanalların normal şartlarda suratına bile bakmayacakları en giriş seviye parçaları inceleyip size F/P sistem diye tanıtmaları ve sizin de onların sözüne güvenip en giriş ve hatta çoğunlukla kalitesiz parçalardan oluşan bu sistemleri alarak F/P sistem topladım algısına kapılmanız. Aslında bu sistemleri satın aldığınızda siz kazançlı olmuyor aksine satın aldığınız firmanın yüklü ciro yapmasına katkı sağlamakla kalmayıp incelemeyi yapan kişinin de ekmeğine yağ sürmüş oluyorsunuz olay bundan ibaret.

Bir küçük bilgi daha vereyim genelde bu tip sistem satışlarında yükseltme seçenekleri ya hiç olmaz ya da onların belirledikleri bazı donanımlar üzerinden kısıtlı bir yükseltme şeklinde olur. Ama unutmayın ki firmalar asıl parayı genelde bu yükseltme farklarından buluyor. :)

Bu oyuna gelip F/P sistem topladım diye mutlu olabilirsiniz ya da bilinçli bir kullanıcı olup daha kaliteli bileşenlerden oluşan kampanya, sıcak fırsat vb. ürünlerden oluşan daha kaliteli bir sistem toplamayı da seçebilirsiniz tercih size kalmış.

• HWS kullanıcısına yanıt

Dediğiniz yanlış değil fakat şöyle bir şey var hatta bu hazır kasa üstünden gideyim.

En ucuz 6650 XT 6500 TL

En ucuz R5 5500 2200 TL

Asus Prime B450M-K-II 1800 TL (Stokta A320 anakart kalmış ben satın aldığımda bu anakart vardı.)

Sadece bu üç parça 10500 tutuyor. Sizin dandik dediğiniz parçalar bildiğiniz beleşe geliyor. İsterseniz kullanın isterseniz kullanmadan satmaya çalışın sonuçta beleş parçalar.

• CHiBLaST C kullanıcısına yanıt

Tek tek topladığınızda neden daha pahalıya geliyor hiç düşündünüz mü?

Firmalar her zaman onların satın alınmasını istedikleri ürüne kampanya yapar veya müşteriyi o ürüne yönlendirir bu pazarlamanın bir numaralı kuralıdır. Siz de bakarsınız tek tek topladığımda daha pahalıya geliyor o zaman ben bunu alayım dersiniz. Sonuçta elinizde dediğiniz gibi sadece 2.elde kullanmadan satabileceğinizi umduğunuz kimsenin almayı bile istemediği ve muhtemelen aldığınız fiyatında altında elinizden çıkartmak zorunda kalacağınız donanımlar kalır. Özetle firma işini yapmış bu ürünü size satmayı başarmış, markalardan gerekli desteği alıp karını cebine koymuş ve siz de en alt kalite bileşenlere sahip F/P sisteme aldım diye sevinmiş olursunuz hayırlı olsun.

• E peki nasıl yapalım hocam. Tek tek kendimiz toplayınca beğenmiyorsunuz hazırı da alma diyorsunuz ne yapalım mutfakta anakart mı üretecez.

@HWS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcabey -- 20 Haziran 2023; 0:39:47 >
  • akcabey kullanıcısına yanıt
    Sacmaliyorlar iste,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 bine itopyada vok sistemi dün aldim i3 13100f 3060 sistem bir sure idare eder dolar yukselirken cok beklememek lazim.burada atip tutan arkadaslar varsa 10 bin tl ye 3070 ti sistem alalim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.