Şimdi Ara

10999 TL Intel Core i3 12100F/ASUS RX 6650 XT 8GB OC/16GB DDR4/480GB M.2 SSD (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.428
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben yaşım itibariyle çok uzun süredir takip edemiyorum piyasayı eve PC lazım oldu intel olanı az yükselterek siparişi verdim. Rampage sanırım eski adı everest eskidende everesti kalitesiz bulurduk doğru ama 2005 2006 lardan kalma PSU ları hala çalışıyor. Zaten bu sistem ne güç çekecek. Asusun anakartı hiç içime sinmedi mecburen aldık fark çok çıkıyor diğerlerinde. Bir şey olursa satıcı düşünsün garantili ürün alıyoruz sonuçta. Dolar 30 olacak diye gazlanan piyasada bu rakamlara kasa dizmek hayal oldu bende bilirim en az 4 slot heybetli anakart almayı ama 6 bin lira olmuş bir anakart. Neyse herkesin kendi fikri alana bekleyene hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hazır sistemler elindeki kasayı değiştirmemek isteyenler için büyük avantaj. parça olarak alsam daha pahalıya gelecek üstelik şuanki kasada bulunan parçaları aktaracak başka kasaya ayrıca para vermek zorundasın. parçaları tek tek satmaya kalkınca hem çok vakit alıyor satılması hemde daha ucuza gidiyor. hazır sistemden beleşe gelen kasaya döşeyip paketlemek çok daha mantıklı kim ne derse desin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.