< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
VOK-VADER/Intel Core i3 12100F/ASUS Dual GeForce RTX 3050 OC Ed.8GB/16GBDDR4/512GB M.2 10.899tl
-
-
Kasa plastikten psu tenekeden ssd dramsizden bu fiyat eder mi alan kişi bi araştırsın.
-
Ekran kartı sadece 6500-7k bandında değil mi? Uygun mu arkadaşlar sizce
-
Gelir birazdan 8 thread ordusu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kötü bence
-
yok 11-12k civarı ediyor. Sistemin fiyatı ekran kartı ile eş değer.
Galax 3060ti ile aynı kasa gamebooster 3060ti 7.2k'ya gitti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 28 Ocak 2023; 20:4:59 > -
Diğer 3050 sistemlere göre fiyatı iyi görünüyor ama ortalama kullanıcı için yorumunuz ne olur ? Bütçem bu civarlarda bekleyeyim mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
8/9K civarına daha iyi sistemler satılmıştı ama öyleleri gelir mi? Beklemeye değer mi herkes kendisi bilir. Zaman değerli sonuçta.
-
25 lira farkla ssd yi mld m300 yapıp alın.Aynı sisteme 2 hafta önce bin lira fazla verdim ama çok memnunum, oyunla işim olmaz, program kullanma, 4k video falan sistem canavar.windows 11 kurdum, 5 saniye de pc çalışmaya hazır hale geliyor.
Bu sistemin aynısını en ucuz 3 ay önce vatan verdi, 9 bin liraya ondan sonra da o fiyata hiç veremedi.En son geçen hafta 10500 liraya verdi o da sadece mağaza da geçerliydi.
Yani PC ihtiyacı olanlar kaçırmasın, 300-50 lira indirim için hergün umutla kampanya için site site dolaşıp zaten az olan ömür den boşa vakit harcamaya değmez bir fark :)
-
4k video izleyip program kullanırken rtx 3050 eminim işinize yarıyordur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha da komiği fast start-up'u övüyor hızlı açılım diye. Windows default olarak koyuyor tabi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
58" 4k tv yi monitor olarak kullanmak, potplayer de gpu yu kullanarak 4k video izlemek, photoshop 3d falan filan için evet gayet işe yarıyor!
-
PC 5 saniye de açılıyor demek mi komiklik yoksa bunu övüyor yazmak mı komiklik, bak bu tartışılır!
Bu arada yazını ya ingilizce yaz ya türkçe, yarısı ingilizce yarısı türkçe yazarak komik duruma düşme!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhann -- 29 Ocak 2023; 13:8:16 > -
Gtx 950 kullanabilirdiniz bu işler için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjdrsjejv -- 29 Ocak 2023; 13:27:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
58" 4k tv yi monitor olarak kullanmak için almışken 1000-2000 lira farkla güçlü ekran kartı kullanmak bana daha mantıklı geldi.Bilgisayar HDMI 2.0 kabloyla tv ye bağlı, ufak bir çalışma masası aldım, kablosuz klavye mouse la 2,5 metreden PC yi kullanıyorum ve çok mutluyum bu sistemi aldığım için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhann -- 29 Ocak 2023; 13:20:28 > -
ikinci el rtx 3060 3070 al geç değmez
-
+anakartta çöp
-
Aynı senin bu mesajın gibi değil mi :)
O engin bilgilerinle aydınlat bizi ki 2 bin liralık kartın ne gibi kusuru varmış bilelim :)
-
Bi benzeri
www.itopya.comQUEEN-1/Intel Core i3 12100F/GIGABYTE GeForce RTX 3050 EAGLE GDDR6 8GB/16GB DDR4/512GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COMhttps://www.itopya.com/queen1intelcorei312100fgigabytegeforcertx3050eaglegddr68gb16gbddr4512gbnvmem2ssd_h22652 -
Tek tavsiyem dış kasayı ve psu'yu lütfen kaliteli alın. Kasa alamadınız mı, psu'yu kaliteli alın. Acı bir şekilde tecrübe edersiniz sonra benim gibi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D4665AEA1 -- 29 Ocak 2023; 17:34:45 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Gelir birazdan 8 thread ordusu.
|
Kasa plastikten psu tenekeden ssd dramsizden bu fiyat eder mi alan kişi bi araştırsın. |
Benzer içerikler
- terabox güvenilir mi
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- phanteks t30
- epson l3260 yorumlar
- deepcool morpheus
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X