Bildirim
HP VİSTA KURULUMU.İLK KURULUM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
UP -
Vista kurulu olarak gelecekse dikkat edilecek bir şey yok zaten.... -
quote:
Orjinalden alıntı: visceroid
Vista kurulu olarak gelecekse dikkat edilecek bir şey yok zaten....
hani tuşa basınca kurulum başlıyor dil seçenekleri falan çıkıyor. böyle oluyordu acerde falan hpdede böyle mi. -
Bilgisayarı açtığında sana dil seçeneği sunacak yukarı aşağı okları ile ingilizce yada türkçeyi seçeceksin enter tuşuna basıp devam ediceksin. Sana bu dil seçeneğinden emin olup olmadığını soracak F10 basıp ilerliyeceksin. Dikkat etmen gereken bu işlem uzun sürecek bu yüzden adaptörün takılı olsun. C've D(Recovery) bölümünü oluşturmuş olacak işlemler bittiğinde. En son tavsiye olarak Recovery yani Sistem kurtarma Disklerini oluştur. Kolay gelsin. -
bendede hp pav laptop var recovery yapıyodum az once herşey yolunda sadece bu sefer ing kullanmak istiyorum fakat dil secemiyorum yardım edermisiniz ? recovery yaparken bi ekran geliyor orda
-ulke veya bölge secin
-saat dilimi ve parabirimi secin
-klavye dilini secin
secenekleri var sadece birde dil secenegi olması gerekmiyomuydu ? yardım edin lutfen ingilizce yapmak istiyorum nasıl yapacam ? -
@BossMage125
Windows 7 ile bir özellik gelmişti, update kısmından dil yükleyebiliyorsun. Vista'da bir kontrol et istersen. -
cevabın için saol
ama ben şimdi recovery ile format atıyorum pc ye yani en bastan onu ingilizce yapmak istiyorum sonradan yapınca sorun cıkıyo genelde.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X