Şimdi Ara

HP vs TOSHIBA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben notebook almak istiyorum... kafama yatan 2 model var...fiatlari ayni fakat hp nin ekran karti 3d benchmark i biraz dusuk kaliyo toshibadan.. sordugum herkez tabikide hp diyor... bunun yaninda hp nin dokunmatik tuslar beni cezbetti... ayrica uzaktan kumandali falan bi tip bu hp...
    pek bi bilgim yok notebooklar hakkinda.. bana ciddi yardim gerekli... assagida ki 2 modeli karsilastirabilirmisiniz... yardimlariniz icin simdiden tesekkurler...

1) toshiba P200-1BA CORE2DUO T7500 2.2GHZ-2048MB-250GB-17"-256MB HD2600
    2) hp PAV.DV9620ET CORE2DUO T7500 2.2 GHZ-2048MB-250GB-256MB GF 8600-17''

• ben bu aralar hp den soğudum..

adamlar yapacaklarını doğru yapsınlarda laptop parasına tamir ettirmeyelim!?!!?

ben hp compaq nx6125 kullanıyorum. Bunun dvd-rom'unda bir yazılım hatası var. 1 kere değişmesi gerekiyor. Değiştirdim şimdi iyi. Seninkinde de bu tür yada başka bir antikalık olmasın?

ama senin hp de iyiymiş. Uzaktan kumanda dokunmatik filan..

bende karar veremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 23 Ocak 2008; 15:18:18 >
  • ben hp diyorum. ama toshibalarda çok hoş. iyi karar vemelisin.
  • 1-TOSHIBA
    2-TOSHIBA
    3-TOSHIBA
    4-TOSHIBA
    5-hp
  • arkadasım sen ne dıosun uzak durun su hp den pcler daha acılmadan bozuk cıkıyo bı hafta once dılım yandı aman dıkkat edın...
  • walla arkadasım yani ekran senin icin ekranın onemı yoksa bence sua makınaya bak a200-1vl ozellıkler hemen hemen aynı sadece ekran 15,4 inc ben aradakı farkı wermeye degmez gibi..
  • toshiba
    hp

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bim hp laptop 15
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aslinda benim icin ekranda onemli yani almisken 100 yada 200 fazla verip "17 inch ekran alirim mantigi var.. o yuzden ekrana da onem veriyorum... ama hala kararsizim... hp de dokunmatik tus ve parmak izi var ustune bide uzaktan kumanda... ama cok uretim hatasi var deniyor... toshiba daha kaliteli ve guvenilir geliyor bana... az bi vaktim kaldi almak icin.. ama hala karar vermedim..:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komert -- 24 Ocak 2008; 11:23:33 >
  • kesinlikle toshiba.. hp den kaliteli..
  • kesinlikle toshiba
    hp 100 yıl garantili satsa bile bir daha almam
  • İkisini de iş yerinde sürekli kulanıyorum. Ve iş yerindeki deneyime dayanarak tahmin edin hangisini aldım--------------------------------------------------TOSHİBA---------------------------- tabiki
  • arkadaşlar herkese merhabalar...bir süredir notebook bakıyorum keseme göre.toshiba Toshiba A200-1N2 Core 2 Duo T5250 almaya karar vermiştim ki ekşisözlükte gezinirken "toshiba" kelimesini aratmamla hayal kırıklığına uğramam bir oldu.hiç güzel bir söz bile yok toshiba hakkında.kullanan veya bu işten iyi anlayan arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • anlasilan bende toshibaci olucam...:D artik fazla kurcalamicam konuyu...:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.