Şimdi Ara

...@@HP w2207 LCD İncelemem@@... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.141
Cevap
1
Favori
65.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet parlaklık var ama inanın bu kdr parlaklık olmuyor!!! yane buradaki gibi ayna gibi olmuyor...bakın benm resmlerime işte..görün varmı parlaklık
  • Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın almanyadaki test eden kişi büyük ihtimalle bir çevirici vb. cihaz kullanmıştır ps3 için. Türkiyede bulunan HP w2207v (sonundaki v harfine dikkat) hdcp desteği yoktur diye biliyorum. Amerikadaki modellerde hdcp olabilir. Lisans açısından pahalıya gelmesi açısından avrupadaki ekranları hdcp desteği olmadan satıyor diye duydum. Tabi yanlış da olabilir, ama hdcp yazmadığı sürece yoktur..

Selamlar
  • iyide bnm modelimde hp w2207 yane sonunda "v" yok ne yani bende hdcpdemi var holeyyy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wosswoss -- 18 Haziran 2007; 15:37:48 >
  • Valla ne diyeyim, inşallah öyledir, ama farkettiğim bir şey var oda ekranın ön tarafındaki yazıda
    v modelinde de v harfi yok (ekran görüntülerine bakıldığında) belki ekranın arkasında belirtmiştir.
  • HP w 2207 monitörümü yaklaşık 3 saattir kullanıyorum çok şık bir görüntüsü var ama hayal kırıklıklarım var umarım bir çözüm bulabiliriz hepberaber yoksa ben bununla sadece nette text okur youtube den video izlerim.Öncelikle tam ekranda film izlemek imkansız.İnanılmaz takılmalar oluyor.Ben mi çok titizim diye düşünmedim değil ama gerçekten rahatsız ediyor.Dvd,vcd,klipler,avi,mpg hepsini denedim,dvd den okuttum olmadı hdd den okuttum olmadı,Yalnız şunu belirtmem gerekiyor DVİ bağlantıyı kullnmıyorum,VGA kablosu takılı şu anda ekran kartım eski çok winfast ın ge-force 2 mx ini kullanıyorum 32 mb bi kart ilk aldığımda makınayı ,ustundeydı hala onu kullanıyorum.Oyun oynamadığım için değiştirme ihtiyacı hissetmedim.Sadece işim gereği(inş.müh.siyim) ve net için kullanıyorum,arada da film izliyorum.Şu anda ne düşündüğümü tahmin edemezsiniz yılların yadigarı samsung 19'' synsmaster 950p plus yanımda yerde yatıyor önümdede kız gibi bir lcd ama kullanamıyorum başım ağrıdı wallahi.bilgisayarım dediğim gibi 6 yıllık makına
    p3 1 ghz ,256sd ram,32mb g -force2,30 gb seagate(şimdi yazarken çok komik ama zamanında 3000 mark vermiştim siz hesaplayın artık mark vardı hala)
    dışarı çıkıp dvi-vga dönüştürücü mü alsam diyorum ama bunun da bi işe yarayacağını sanmıyorum.sadece ufak bi ara aparat ekran kartım desteklemıyor sonuçta diye düşünüyorum.
    Monitörün kötü reklamını yapmak istemem ama şu anda çökmüş vaziyetteyim.Yardım ederseniz sevinirim.Ekran kartı ve lcd arası bağlantı bu kadar da önemli mi görüntü kalitesini bozacak kadar.tamam sonuçta görüntü karttan ekrana da crt de cam gibi lcd de beter nasıl oluyor anlamadım.

• Bu mönitörü İstanbul'da ölü piksel garantili olarak nereden satın alabilirim ? Hiçbir bilgisayar firmasında göremedim, sadece internet mağazalarında var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _gang_

HP w 2207 monitörümü yaklaşık 3 saattir kullanıyorum çok şık bir görüntüsü var ama hayal kırıklıklarım var umarım bir çözüm bulabiliriz hepberaber yoksa ben bununla sadece nette text okur youtube den video izlerim.Öncelikle tam ekranda film izlemek imkansız.İnanılmaz takılmalar oluyor.

selam

için rahat olsun..filimlerde takılmalar oluyorsa olay monitorden değil grafik kartı veya işlemcinin codex deşifre ederken yetersiz kalması durumlarda filimlerde takılmalar olur..
  • HP w 2207 almak isteyenler birde Packard Bell in yeni 22 inchlik monitorlerinede baksınlar..

Ben bugün natulius alışveriş merkezinde kalyoncu firmasının ithalat ettiği samsung 2206 ve packard bell in 22 lik monitorlerini yanyana çalışır vaziyette gördüm.(2. katta bir show standı yapmışlar.19 inch ten 22 inche kadar tüm samsung ve packard bell monitorler show yapıyorlardı )
    Ve maalesef o çok güzel diye bahsedilen samsung 2206 monitorü 100 dolar daha ucuz olan packar bellin yanında sönük duruyordu (özellikle film kiliplerinde)..
    packard bell 580 ytl civarında satılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timy -- 18 Haziran 2007; 17:05:03 >
  • peki bu işlemci ve vga, crt monitöre görüntü göderirken kasılmıyorlardı da LCD de neden kasıyorlar?Alakası var mı lcd -crt ikisinide vga bağlantısı ile kullanıyorum çünkü...
  • gang CRT de hangi çözünürlükte, LCD de hangi çözünürlükte kullanıyorsun ikisi de aynı mı ? Farklıysa çözünürlükler takılmaları etkiler

woswos72 monitörünü güle güle kullan, güzel monitör bayraklı tekmarı hafızaya aldım Vatandan başka yerden alamayacağız galiba derken izmirde alternatif biryer daha çıktı sağol

Parlak ekran seven arkadaşlar için söyleyeyim mat ekranları birkaç hile ile parlak ekrana dönüştürmek çok kolay ama parlakları mata dönüştürmek zor. Mat ekranı parlak görünmesini istiyorsanız yüzeyi parlak kağıt gibi şeffaf sert naylonlar var (asetat kağıdına benziyor) . Monitör boyutunda kesip ekranın önüne koyabilirsiniz İsteyen özel ince cam bile koyabilir o da parlak gösterir. Ama parlak ekranlar nasıl matlaştırılır onu bilmiyorum. Parlak ekrana takıntısı olanlar, çalışamayanlar için durum biraz kritik

• valla bende hiç takılmalar fln olmuyor...gayet güzel geçişlerde..filmlerdede sorun yok..
    packard bell'in monitörünün linki varmı?
  • crt de max çözünürlükte de kullanıyordum 1920*1440 60 hz ama film izlmedim yalanım olmasın .genelde 1280*1024 90 hz de kullanıyordum problemsiz.Aslında şu anda da deniyebilirim çözünürlüğü düşürerek!Birde şu vga - dvi ilişkisi kafamı kurcalıyor.Neyse bir şekilde çözülecek artık.
  • @woswos72,
    Biraz önce oyun ss lerinize imageshack dan büyültüp baktım. Ve gözlerime inanamadım. Görüntüler çok netti. 17 inch Lcd monitör kullanıyorum ben de ve çözünürlüğü 1024x768 e getirdiğim vakit görüntü çamur gibi oluyor.
    Acaba farklı oyunlardan veya aynı oyunlardaki farklı mekanlardan yeni ss ler almanız mümkün mü?
    Teşekkürler.
  • oyun işini bgn değil ama yrn elbet yaparım kardeşim..ama mrk etme hepsini görünce gözlerine inanamıyacaksın
  • 15dk. önce kurdum! Tek kelime ile mükemmel. 3 aydır 226bw kullanan biri olarak söylüyorum; gözlerim bayram etti:)

Kadıköy Transdata bilg. 660ytl/6 taksit şeklinde aldım. Maliyeti 610ytl olan bir Ekran peşin almak isteyenler dahada uygun alabilir!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eflatunes

15dk. önce kurdum! Tek kelime ile mükemmel. 3 aydır 226bw kullanan biri olarak söylüyorum; gözlerim bayram etti:)

Kadıköy Transdata bilg. 660ytl/6 taksit şeklinde aldım. Maliyeti 610ytl olan bir Ekran peşin almak isteyenler dahada uygun alabilir!

Hayırlı olsun, ölü piksel kontrolü yaptılarmı peki? Değiştirme ve iade şartları nasıl oranın? Aldığın fiyat çok uygun bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eflatunes

15dk. önce kurdum! Tek kelime ile mükemmel. 3 aydır 226bw kullanan biri olarak söylüyorum; gözlerim bayram etti:)

Kadıköy Transdata bilgisayar ölü piksel garantisi veriyor mu? Veya test ederek alma imkanı veriyorlar mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: woswos72

oyun işini bgn değil ama yrn elbet yaparım kardeşim..ama mrk etme hepsini görünce gözlerine inanamıyacaksın

Teşekkür ederim. Sizden testlerin devamını sabırsızlıkla bekliyorum. Açıkçası şu anki monitörümden pek memnun değilim. Ve 22 inch e geçmeyi istiyorum. Sizin yorumlarınız tercihimde önemli rol oynayacak.
    @Eflatunes,
    Öncelikle hayırlı olsun. 226BW kullanmış birisi olarak bizi iki monitörün karşılaştırılması hususunda bilgilendirirseniz çok seviniriz. Sizden de testleri bekliyoruz.
    Saygılar.
  • @umutcan15
    @rider30

Öncelikle ölüpixel garantisi malesef veremiyorlar hp ile ilgiliymiş konu!
    Ölüpixel çıkar korkusu ile alacaksanız sakın alamayın ekran yoksa mutlaka çıkar:)
    Ben çok şükür pixel hatası ile karşılaşmadım...

@marstazaman

226bw ile yanyana kıyasladığımızda:

Hp Yükseklik ve açı ayarlarına sahip. Ekranı öne arkaya eğebiliyorsunuz ve ayakları harika tasarlanmış. Tek bir parmak hareketi ile kaldırıp indiriyorsunuz:))

Görüntü kalitesi parlak ekran olmasından dolayı cam gibi diyebiliriz rahatlıkla. contrast 70 Brightness 45 olarak duruyor bende (226bw'den daha iyi görüntü var şuan). 226bw'de parlaklık elde etmek için ne varsa sona kadar açıyordum gözlerim 2 aydır maaf olmuştu! Hp bu konuda çok rahatlattı beni.

Hp 1680*1050 çarpanda 60hz. 226bw 50hz olarak çalışıyor buda bence büyük bir artı.

Arka fonu siyah yaptım ve gerçekten siyah:))) Ben verdiğim karardan ve aldığım yeni ekranımdan son derece memnunun kısacası, günül rahatlığı ile kullanılacak fiyat performansın en iyi ekranı diyebilirim.

• herkes güle güle kullansın görünen o ki hp bayağı tuttu forumdaki arkadaşlarımız tarafından..ben ve benim gibi bu ürünü alan diğer arkadaşlarda eminm çok memnunlardır..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.