Şimdi Ara

...@@HP w2207 LCD İncelemem@@... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.141
Cevap
1
Favori
65.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • woswos dostum hayırlı olsun. Ellerine sağlık güzel alet . Bende bugün Bimeks'e gittim ellerinde yokmuş. Samsung ve X panel Viewsonic vardı. Adamlar gelirmi gelmezmi bilmiyorlar.

Ben birazdaha fiyat araştırayım hazır vaktim varken. Şu pc mi bi satayım. Yeni birşey yapacam. Monitörü de o zaman alcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 18 Haziran 2007; 22:59:04 >
  • Gang git kendine bi ekran kartı al. geforce mx dediğin kartın adını son 5 senedir ilk defa duyuyorum. nostalji oldu saol. :D

birde neden penceresiz senin odan onada acıklık getir bazı arkadaslarım uzuluyolar çünkü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eflatunes

@umutcan15
    @rider30

Öncelikle ölüpixel garantisi malesef veremiyorlar hp ile ilgiliymiş konu!
    Ölüpixel çıkar korkusu ile alacaksanız sakın alamayın ekran yoksa mutlaka çıkar:)
    Ben çok şükür pixel hatası ile karşılaşmadım...

@marstazaman

226bw ile yanyana kıyasladığımızda:

Hp Yükseklik ve açı ayarlarına sahip. Ekranı öne arkaya eğebiliyorsunuz ve ayakları harika tasarlanmış. Tek bir parmak hareketi ile kaldırıp indiriyorsunuz:))

Görüntü kalitesi parlak ekran olmasından dolayı cam gibi diyebiliriz rahatlıkla. contrast 70 Brightness 45 olarak duruyor bende (226bw'den daha iyi görüntü var şuan). 226bw'de parlaklık elde etmek için ne varsa sona kadar açıyordum gözlerim 2 aydır maaf olmuştu! Hp bu konuda çok rahatlattı beni.

Hp 1680*1050 çarpanda 60hz. 226bw 50hz olarak çalışıyor buda bence büyük bir artı.

Arka fonu siyah yaptım ve gerçekten siyah:))) Ben verdiğim karardan ve aldığım yeni ekranımdan son derece memnunun kısacası, günül rahatlığı ile kullanılacak fiyat performansın en iyi ekranı diyebilirim.

Teşekkür ederim cevap için. Sizin gibi iki monitörü de kullanma imkanı bulmuş bir kişi HP nin modelini tavsiye ediyorsa, artık büyük ihtimalle tercihim benim de HP den yana olacak...

• Peki bu monitörü İstanbul avrupa yakasında ölü piksel testi yaparak alabileceğim 12 taksit yapabilen bir yer var mı ?
    Satın almaya karar verdim fakat ortada monitör yok
  • sadece merakımdan soruyorum apple 23 hd cinema display kullanan var mı bu monitörle karşılaştırıldığında çok daha iyimidir apple? çok fark var mı arada? çünkü onun fiyatı bunun 2 katı nerdeyse
  • Ekran kartı sayısal verileri CRT alabilsin diye analoga çevirir.her çevrim zaman ve kalite kaybı demektir.Bu yüzden sayısal verileri çevirmeden direkt iletebilen DVİ arabirimi hız ve kalite bakımından analog VGA lardan daha iyidir.
    http://www.bilgiportal.com/v1/idx/12/1248/Donanm/makale/eitli-Ynleriyle-LCD-Monitrler.html

Yukarıda ki açıklamaya göre DVİ arabiriminin avantajlarından yararlanmak için dönüştürücü arabirim almamız ne kadar doğru yada faydası var mıdır?Yoksa bu dönüştürücü adaptörler sadece bağlantıyı yapabilmemizi mi sağlıyorlar.?

• 23 ve 30inch modelleri müzik studyomuzda uzun zamandır kullanıyorum! Görsellik açısından artık pek fark kalmadı ama uzun süre çalışırım ekranın karşısında diyorsan saniye düşünme apple al. 20 saat kalkmadan sabahladığımızı bilirim 30inch başında. Herşeyin başı sağlık!

quote:

Orjinalden alıntı: lui9i

sadece merakımdan soruyorum apple 23 hd cinema display kullanan var mı bu monitörle karşılaştırıldığında çok daha iyimidir apple? çok fark var mı arada? çünkü onun fiyatı bunun 2 katı nerdeyse
  • YOKMU YENİ FOTOLAR:)

• Editörün puanı ortalama 7.6

CNET editors' review

The good: The HP w2207 LCD monitor showed the strongest overall performance in its class; sharp new design; screen can swivel to portrait mode; reasonable price; HDCP-compliant.

The bad: HP's My Display software is buggy and needs refinement; HD video still better on a TV.

İncelemeyi okumak için tıklayınız

16 Kullanıcılardan gelen puan 7.6

Yorumları okumak için tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 20 Haziran 2007; 0:17:00 >

• Aslında Cnet'teki 16 yorumdan 10 tanesi 9 puan vermiş. yani genelinin çok memnun olduğu belli. 1 tanesi 1 puan vemiş. O da monitörü pivot olarak kullanamamış pc'sindeki chipset ile. Onun dışında 2 tane 4 puan, 1 tane 6 puan, 1 tane 7 puan ve 1 tane de 10 puan veren var. ama 10/16 9 puan vermesi bence çok başarılı olduğunu gösterir bu monitörün.
  • Şu kullananlardan ve yeni alanlardan birazdaha foto alsak :)
  • Dün Izmir de Tekmardan aldım. Tekmarda test etmeme izin verdiler. Bayağı ilgilendiler. Keşke her yerde müşteriler böyle güler yüzle karşılansa. Ekrana gelince bayağı güzel bir ekran. Ama aydınlık ortamlarda yansıma fazlasıyla belli ediyor kendini. Ilk önce 720p filmlerle test ettim. Sadece test edeyim derken sonuna kadar seyrettim filmi Görüntü o kadar güzel yani. Bu arada XP de 1680x1050 çözünürlükte kullandığınız zaman yazıları ayarlamanız gerek, ben XP yi ilk açtığımda hüsrana uğradım bu ne berbat görüntü böyle diye. Yazılar pek okunaklı değildi. Bu tabi her lcd ekran için geçerli. Ben direk 17 CRT den geçtiğim için lcd lere alışık değilim. Gerekli ayarları da bilmiyordum. Ama lcd lerde yazıtipini cleartype türü ayarlamak gerektiğini hatırladım. Hemen cleartype olarak ayarladıktan sonra vede menu, başlık gibi yazıları büyüttükten sonra gözlerim bayram etti. Gerçekten muhteşem bir ekran. Yalnız alışmam biraz zaman alacak ama 1 gün yoğun kullanımdan sonra biraz alışabildim. Oyunlarda pek test edemedim zira ekran kartı onboard nvidia 6150. 1024x800 de bile zor oynanıyor bununla. Zaten ben sadece ofis, internet film vb için kullanacağım. Özellikle film için geniş ekran istedim. Ve bunun için bana fazlasıyla yetiyor. Ben çok memmunum bu ekrandan. Birtek siyah kenarları gerçeken evinizin tozsuz kalmasını sağlıyor yani baya toz çekiyor, ama samsung bw226 da aynı durum var. Ekranın yanında iki usb girişi var benim için bayaği pratik oldu. Hoparlörlere gelince sesi bana az gibi geldi. Ben zaten çoğunlukla kulaklık takarım audigy ses kartına. Hoparlörü ise onboard ses çıkışına taktım. Bence bölesi daha pratik, skype vb yazılımların zil sesini ekranın hoparlörlerine veriyorum . Tekmarda aynı serinin 19 ekranı vardı. Bir fikir vermesi açısından izmirde oturanlar inceleyebilirler. w2207 yi ise sadece önceden sipariş vererek alabilirsiniz Izmirde. Birkaç resim çekip göndereceğim daha sonra. Bu arada kutusunda aynen şöle yazıyor "HDCP-enabled for optimum viewing of High Definition content", yani ekran HDCP yi destekliyor Ama dikkat edin w2207v diye bir modeli daha var, hdcp desteklemeyen.

• Hayırlı olsun

bende pazartesiye sipariş veriyorum.
  • güzeeell yandaşlarım artıyor
  • ya arkadaşlar türkiyeye giren tüm modellerin w2207v olması lazım. zaten ben nette v uzantılıların hdcp desteği olmadğına dair bir ibare bulamadım. alex1024 arkadasım senin ekranın hicbir yerinde v uzantısı yazmıyormu. woswos seninkininde kutusunda HDCP-enabled for optimum viewing of High Definition content yazıyormu bu konuda bilgilendirilirsem cok sevinicem arkadaslar.
  • v uzantısını hiç bir yerinde göremedim Tekmar zaten sipariş üzerine istanbuldan getirtiyor, sanırım onlar v uzantısı olmayan modelleri getiriyor. Tabi bir woswos'a da soralım ama daha önce sölemişti sanırım v diye bir uzantısı yoktu diye, yanlış hatırlamıyorsam.
  • v uzantısı yok ztn eklediğim resmlerdede görebilirsiniz ve kutuya baktım HDCP Enabled for Optimum Viewing of High Definition Content yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wosswoss -- 23 Haziran 2007; 20:20:39 >
  • eee mesele yok o zaman HDCP de var. PS3 olanlara gün doğdu
  • Hpnin türkiye sitesindede 22 inch modelin kodunda v yok. 19 ve 20 inchte var ama 22 inch modelde yok. ozaman bu urun alınır arkadaslar dusunulmez. zennedersem internetten alıcam olu pixel testi kendim yapıcam olmazsa iade ederim.kargo masrafını göze alıcaz artık.
  • Cyberlink in HDCP test programı var onla arkadaşlar test edebilirse iyi olur PS3 cüler için. Ama şunu unutmamak lazım. Bu hdcp test programı için ekran kartının da HDCP destekli olması lazım.

Ben önümüzdeki hafta HP W2207 alıyorum yarın yani. Birde 8600 GTS Extreme ekran kartı. HDCP testini yapar koyarım sonucunu buraya.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.