Şimdi Ara

HP W2207'lerde ölü pixel çıkma ihtimali nedir? (hepsiburada.com)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=986&productid=bd49464

Bu ürünü alacağım yarın ancak merak ettiğim bir konu var. Ölü pixel garantisi var mı varsa kaç ölü pixel olmalı? Eğer yoksa çıkma ihtimali nedir? Az para değil 650 YTL havaya uçmasın 1-2 nokta yüzünden

HP'lerde az çıkıyor diye duymuştum ama yine de sorayım dedim. Daha önce Samsung 226BW almayı düşünüyordum sonra buna karar verdim acaba doğru mu karar verdim???

• Ölü piksel garantisi olmayan monitörleri internetten almanı tavsiye etmem.
    Monitörü açıp deneten bir mağazadan alman en doğrusu olur.
    Hp lerde 0 ölü piksel garantisi yok bu yüzden internetten alıp evde açınca
    1 ölü piksel görürsen mecbur öyle kullanmak zorunda kalırsın.
  • Öyle ölü pixel için ürünü geri alacak bir yer bulur muyum bilmiyorum bir de nasıl anlarım acaba ölü pixel olduğunu? Biliyorum çok saçma bir soru sordum Demek istediğim aldığım yerde açıp çalıştırmalı mıyım?
  • Yoo saçma bi soru değil...Alacağın yer izin verirse eğer,monitörü bi sisteme bağlatacaksın ve pixel buddy programını çalıştıracaksın,program sayesinde ölü pixel varsa rahatlıkla görürsün...

Programı google'da arat rahatlıkla bulursun,küçücük birşey zaten
  • Umutcan ve kyle007, teşekkürler. Tekrar yazmaya çalışırım. Bilen arkadaşlar daha detaylı bilgiler verirlerse iyi olur. Programı indirdim umarım işe yarar ve sorun çıkmaz. Lazım olursa diye buraya da link vereyim

http://www.tamindir.com/yukle.asp?id=13188

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sun$hine -- 16 Ekim 2007; 2:02:00 >
  • Bence arkadaşlarında dediği gibi test edebileceğin bir yerden alman en mantıklısı ben G o l d bilgisayardan 2 adet test ederek aldım ve 574ytl ödedim daha ucuz ve daha güvenli
  • bende test ettim ama o kadar ufak ki birazda aceleyle gözümden kaçmış 1 tane çıktı ama çok ufak hiç sorun değil benc ebu takıntıyıda anlayamıyorum çok dibine girince görebiliyorsun uzakdan görmen mümkün değil ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ölü pikseli kontrol ederken acele etmeyin, dikkatli bakın ve mümkünse programdaki tüm ana renkleri denetin......
  • O panellerde şu ana kadar ölü piksel çıkan arkadaşla karşılaşmadım.Bende iki tane w1907v var.Onlarda da ölü piksel çıkmadı.
  • w1907v vardı ölü piksel çıkmadı

programda zaten satılan yerlerde oluyo dikkatlice incele uzuuun süre bu senin en doğal hakkın zira 600 ytl gibi süper bir para , alet kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunter06

w1907v vardı ölü piksel çıkmadı

programda zaten satılan yerlerde oluyo dikkatlice incele uzuuun süre bu senin en doğal hakkın zira 600 ytl gibi süper bir para , alet kolay gelsin

Eğer işini bilen bir yerden alırsan sanmıyorum Hp lerde zaten ölü pixel çok zor çıkıyor bendede 1907v var sorun çıkmadı hala. Yalnız teknosa gibi lcd monitörleri forkliftlerde paldır küldür taşırlarsa tabiki öp oluşabilir. O yüzden bizzat görüp alman daha mantıklı ..
  • aman dikkatli bakın ha.sonra benim gibi evde kafanı duvarlara vurma mağazada o kadar baktık göremedik evde daha monitörün düğmesine basmamla o kırmızı küçük başbelasını görmem bir oldu.tüm renklerde uzun uzun bak derim hatta 2 3 arkadaşını da yanına al sağlam olsun
  • ilk hp monitörü alan şahıs olarak 4aydır kullanmaktayım ve ölü piksel veya bir sorun yok hala taş gibi..aman nazar değmesin
  • Peki arkadaşlar, laptop da ölü pixel çıkma ihtimali ne kadardır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeZe®

Peki arkadaşlar, laptop da ölü pixel çıkma ihtimali ne kadardır?

Çok zor olsa gerek, hiç duymadım nitekim ..
  • Korkuttunuz ya şimdi

Az önce siparişi verdim. 650\12=54.16 YTL (WorldCard). 0 pixel garantisi verdi. Programı alıp getireyim bakalım dedim tamam dedi. O kadar dikkatli mi bakmak gerekiyor? Uzun süre fark etmedim demişsiniz. Ben tüm renkleri deneyeceğim yine de.

Çok teşekkür ederim yardımı dokunan, zaman harcayıp buraya yazan herkese.
  • parlak veya karanlık pixel çıkarsa hemen bellı olur.bazı renklerde tepki vermeyen pixelleri gormek zaman alabılır..ancak flatpanels.dk daki programla çok rahat bulursun...
  • arkadaşlar bende w1907v var ve ölü piksel çıktı ama görebilmek için çok zorlamak lazım vatan a iade için gittim ve hiç test yapmadan hp den iade alamıyoruz dediler ne yapmalıyım sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnoMomento -- 18 Kasım 2007; 22:25:00 >
  • Hocam Vatan'da HP W1907V var mı ? Bende almayı düşünüyorum ancak sitesinde görünmüyor,varsa fiyatı hakkında bilginiz var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: s!LenTium

quote:

Orjinalden alıntı: GeZe®

Peki arkadaşlar, laptop da ölü pixel çıkma ihtimali ne kadardır?

Çok zor olsa gerek, hiç duymadım nitekim ..

azda olsa laptoplarda ÖP çıkabiliyo...örneğin eniştemin yeni aldığı HP Dv5000 serisi laptopta 1adet kırmızı ÖP çıktı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.