Şimdi Ara

İdefix Ve Techburada LG 24gn60r-b Ölü Pikselli Monitörü İade Almıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

16/05/2024 tarihinde idefix.com' dan Techburada satıcısından LG 24gn60r-b monitör satın aldım. Ürünün açtığımda ürün zaten daha önceden açılmıştı. Ürünün koyulduğu poşetten bariz bir şekilde belliydi. Kutuyu mecburen açtıktan sonra fark ettim. Ürünü test ettiğimde ölü piksel tam karşıda ekranın yukarısında mevcuttu. 14 gün cayma hakkımı kullanarak iade etmek istediğimde ürün açtığınız için iade alamayız dediler. Çoğu site ürün kutudan açılmasına rağmen iadeyi kabul ederken bu idefix denen firma haklı olduğum halde tüm iade işlemlerimi iptal etmiş ürün göndermemi engellemiştir. Techburada satıcısı ise yüksek ihtimalle diğer yerlerden iade gelen ürünleri burada satmaktadır.

Aynı satıcısının hepsiburada ve amazon da sorunlu ürünlerini iade aldığı yorumları okuyunca idefix te taksit olayı daha kampanyalı olduğu için burayı seçtim ve seçmez olaydım. İdefix.com kesinlikle ürünleri iade kabul ettirmiyor. Yani forumdaşlar anlayacağınız üzere iki firma birbirini bulmuş. Gerekli merciilere şikayette bulunacağım.

• Geçmiş olsun, son durum nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O yuzden amazon harici birsey almiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CS BETA kullanıcısına yanıt

Bildirim gelmedi hocam ama iade alinmadi. Lg ye yonlendiriyor lg de 5 olu piksel sarti koyuyor zaten. Kullaniyorum thh ye gore 1 olu pikselli mal ayipli sayiliyor. Biraz kullandiktan sonra thh ye verip ucret iadesi isteyecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 tane ölü pixel şartı nedir arkadaş? sen o her bir pixel için para veriyorsun 1 tanesi ölü olması demek o ürünün ayıplı olması demektir ve ayıplı üründe değişim/iade hakkın vardır 14 gün içerisinde.

illa servis şartı koşarlarsa da konuş bak 1 tane var ben bunun için para veriyorum de bu ayıplı de yok dinlemezlerse THH git gerisini onlar halleder.

• Hocam 2 sene kullanıcam garanti bitmesine yakınken göndericem bunlar değişmeyecek tabi. O zaman thh gidip para iadesi isteyeceğim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.