Şimdi Ara

Hp Windows 7 Recovery Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hp ppavilion g6 serisi notebook kullanıyorum. Bilgisayarımdaki recovery dosyasının yedeğini almamıştım ve dosya hasar görmüş. Bilgisayarı fabrika ayarlarına döndürmek istediğimde dosyayı bulamadığından dolayı işlemi yapmıyor. CD'nin orjinalini HP 83 TL karşılığında satıyor. Bunu ücretsiz temin edemez miyim?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler.

• recovery cd si neden kullanıyorsunuz ki?
    o cd ler eski kıytırık birçoğu demo programlar ve eski sürücüler entegre edilerek verilir üstelik diskinizide genellikle default olarak tek disk haline getirir.
    fabrika ayarlarına döndürüp güncellikten uzak bir işletim sistemi kuracağınıza bence orjinal bir windows 7 ultimate cd si ile kurulum yapın keyfinize bakın..
  • Peki windows 7 home basic'i indirsem ve bilgisayarımla birlikte gelen lisans key ile ürün etkinleştirmesi yapsam olur mu? Az önce microsoft'u arayıp bu konuda bilgi almak istediğimde bilgisayarınız ancak satın alırken içerisinde gelen recovery ile lisanslayabilirsiniz, size indirme linkini versek bile işlemi gerçekleştiremezsiniz dedi.

Teşekkürler.
  • Home basic mi kaldı artık.:) fonksiyonları oldukca kısıtlanmış bir sürümdür uzak durun derim.ultimate yükleyin gitsin..bu konu hakkında sormak istediginiz bisey veya yardim isterseniz bana pm atabilirsiniz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.