Şimdi Ara

HP x22LED 21.5' 5ms (Analog+DVI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Arkadaşlar Hp'nin bu monitörünü almayı düşünüyorum.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=3002879&Productid=bd56218
    Fiyatı ve led olması iyi görünüyor. Webde hakkında pek bi bilgi bulamadım.Hp kalitesi iyimidir? alınabilir mi?
    Tavsiyeleriniz lütfen.. Tşkkrler..

• ürünün özellikler iyi seçeneklere p2250yide ekle bi bak
    edit:şimdi farkettim 5ms olması kötü olmuş oyun performansını etkileyebilir ghosting sorunu falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 29 Temmuz 2010; 18:49:20 >
  • arkadaşlar cok insan böle diyor hiç düşenemiyomusunuz tb panel 2 montiör arasında tepki süresi 2.5 kat daha fazla olsun nasıl olur diye ???..

Tepki süresi zaten piyasadaki tüm monitörlerin 5ms Grey to grey yani siyah görüntüde en yüksek çıktığı tepki süresi 2ms zaten çoğu monitörde bu değere ulaşır ama gerçek tepki süresini yazıyorlar bilerek çünkü kimse gray to grayde kullanmaz monitörü..

Samsung gibi bazı firmalar iyi gözüksün diye 2ms gtg yazıyolar sonra insanların kafasını karıştıyorlar...

Hpnin monitörü iyiye benziyor yeni piyasaya çıktı ancak aynı fiyatlarda LGw2286 var vatanda onu alman daha mantıklı bence belki Hp daha iyidir ama sanmıyorum...
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/hp-x23led-23-5ms-analogdvi-wide-screen-led-lcd-monitor-ws233aa/ProductDetails.aspx?productId=bd56219&categoryId=3002879

bu daha güzel birşeye benziyor brightwiev özelliği de varmış bence bunu al. bir de inceleme yapıver sonra

http://www.pcdepo.com/asp/product/68897/HP-x23LED-23-Inch-Wide-LED-Monitor
    burda fiyat daha uygun 430tl diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurt_sever! -- 7 Ağustos 2010; 12:54:15 >

• Valla Hp kaliteli firmadır hp'nin monitorlerini beğeniyorum.Özellikle pro monitorleri iyidir 1000 -4000 dolar arası fiyatları var Ben olsam Hp alırdım. Bu arada alırken arkadaşın söylediği gibi bir de incelemesini yazarsan çok makbule geçer Bu arada 2-5ms arasında bir fark yoktur. 2ms zaten griden griye tepsi süresidir. Zaten monitörler her daim 5 ya da 3 ms'ye de çalışmazlar oratalama olarak 7-8ms bazen 16ms çıkış bazen 3ms kadar da inebiliyorlar anlık olarak. Çok basit olarak anlatmak gerekirse 2ms GTG denilen olay misal aracın 0-100km arasını hesaplamak yerine 30-70km arasını heaplıyorlar e haliyle tabi ki düşük çıkar.Bu çakallığı da ilk samsung uydurmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 7 Ağustos 2010; 18:16:40 >

• HP Monitör bende 3 senedir kullanıyorum(w2207h) bunların "TN" Modüllü Monitörleri çok iyi değil!
    Fiyatları bir ara rakiplerine göre pahalıydı+Modülleride LPL/Innolux olarak yine çok iyi değildir!
    Orta/orta-üst diyebirilim(TN panellerden bahsediyorum sadece!!)

Ancak HP nin bence TR deki en büyük "artısı" ise Servis/Müşteri memnuniyetidir örneğin ben bu HP leri
    TN panel bazında rahat tercih edebilirim! bir diğer tercih edilebilir firma ise BenQ dur

Kısaca BenQ/HP bu yönden tercih edilebilir,ama Samy/LGE alırsanız ne bir standardı nede hizmetlerinin bir
    kalitesi vardır,üstelik bular çok fazla satıldığı için,en çok Servis/Hizmet v.s sorunuda bunlarda çıkar ve ben
    kesinlikle bu ikiliden hiç bir mal almam

BenQ lar bu sene HP lerden kalite olarak daha iyi! HDMI portlu olanları tercih edin!bugün lazım olmaz ,yarın olur/olabilir
    herifler hala Analog ta kalmışlar yada DVI da!!! Lisans bedeli ödememek için HDMI olayına dolayısıyla maliyetide
    aşağıya çekebilmek için Analog/DVI port la idare ediyorlar

DVI/HDMI yada Analog/DVI/HDMI ve ye en kötü ihtimalle Analog/HDMI portlu panelleri tercih ediniz!
    Analog/DVI tercih etmeyin! bunların fiyatlarıda en ucuz olanlardır!

+
    TR deki bir diğer kötü durum ise kaliteli Monitörlerin gelmeyişi,bazı gelenlerinde çok pahalı olması durumudur!
    Bir türlü talep yaratacak hareket yaratılamamıştır maalesef!
    Paso "TN" panellerle gidiliyor!

Halbuki HP nin güzel PVA panelleride vardır,hatta Samy ninde var(zaten kendisi üretiyor PVA/S_PVA Modülleri)
    LGE den var,Acer/Viewsonic v.s bunlarda da vardır,aynı şekilde IPS li panellerde vardır ve herkeste Gamer olmadığı için
    bu panellerinde ayrıca müşterisi vardır,ben Gamer değilim örneğin ne işim var o zaman TN de ve PVA alırım,doğru renk
    ve açı vede güzel FILM izlemek için veya fiyatı uyarsa tabiki e-IPS bile olsa bunu tercih ederim!

++

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.