Şimdi Ara

Hp x2301 mi,Samsung S22B350H mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler herkese bu işten anlayanların yardımına ihtiyacım olacak şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için...Cevaplarsanız akşamüstü monitorlerden birini alacağım inşallah..

Mesele şu,yeni monitör alacağım 2 model arsında kararsız kaldım,birisi HP x2301 LED Backlit Monitor , diğeri Samsung S22B350H 21.5" Geniş Ekran LED LCD
    Bu fiyat çerçevesinde önerebileceğiniz başka modeller de olabilir ama,bu ikisi aklıma çok yattı..Monitörü oyun yada film olarak kullanacağım diye birşey yok,dengeli diyebiliriz.

Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?

Kafama en çok şu takıldı,21.5 tatmin edermi 23 inç kadar ve 23 inçte cm kare başına daha az pixel düşecektir diye düşünüyorum,bu rahatsız eder mi?

Birde HDMI ile VGA arasında gerçekten dehşet bi fark var mı?

• yokmu cevap hiç ??
  • pazartesi gün samsungdan sipariş verdim henüz bekliyorum.hp'nin de tasarımı güzelmiş ama bence monitör konusunda samsung daha kaliteli bir marka tabii bu konuda daha bilgililer vardır ben sadece sağdan soldan duyduklarımı iletiyorum
  • Samsung S22B350H modelini almış bulunmaktayım...konuyu açarken söylediğim samsung'un 23" olanı..bu arada monitor forumu ölmüş,allah rahmet eylesin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _JayMz_

Samsung S22B350H modelini almış bulunmaktayım...konuyu açarken söylediğim samsung'un 23" olanı..bu arada monitor forumu ölmüş,allah rahmet eylesin..

dostum kaça nereden aldın? Ayrıca memnun musun?

Ben de alacağım bir tane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: himpton

quote:

Orijinalden alıntı: _JayMz_

Samsung S22B350H modelini almış bulunmaktayım...konuyu açarken söylediğim samsung'un 23" olanı..bu arada monitor forumu ölmüş,allah rahmet eylesin..

dostum kaça nereden aldın? Ayrıca memnun musun?

Ben de alacağım bir tane.

464 tl ye,vatandan aldım, ama yanlış yazmışım sanırım,s23b350h olcaktı model,s22b350h'ın 23" olanı işte..memnunum,bu fiyata alınabilecek en iyisi sanırım,şık 2ms tepki süresi,birde 23" olması...19" casper monitörden sonra ilaç gibi geldi,memnunum yani..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.