Şimdi Ara

HP x2301 Tasarımı Dikkat Çekiyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
12.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: albani

Bazı paneller dışarda ucuz hatta çok ucuz ama,TR de böyle değil maalesef!
    Yine işin garibi çoğu iyi panellerde yine ne hikmetse TR yok!

Dell üst seriler(IPS li modellerden) bahsediyorum)iyidir,alınabilir tabiki+

ANCAK benim TR deki ilk Monitör alma kriterim,Distribütör Firmasının tutumudur!
    Örneğin LGE/Samy yi kapımın önünden bile geçirmem

BenQ/HP bu konuda iyi sayılır,özellikle HP

Kafamda sürekli AUO nun A_MVA Modüllü BenQ var(şuanda Model numarasını unuttum)
    Bu yukarıdaki HP de olabilir(bu panel TR de varmı? kimde kaça var? bunuda alabilirim)
    nasılsa Gamer değilim ben dolayısıyla Latency problemi bende olmaz!

++

eskiden sadece sony kullanırdım ama sony artık monitör çıkartmıyor. son 17 inç sony LCD ekranımı değişeceğim zaman oldukça bocaladım. samsung benq philips her markayı denedim ama maalesef hiç istediğim görüntüyü alamadım. kimisinde yazılar puslu bazısında renkler kötü bazısında fiziksel tasarım berbat derken hp 2207 ile tanışdım. daha sonra 2208. sonra 2310ei ile başlayan bi modeli.arada bi model 23 inç modelini hatırlamıyorum kullandım ve hepsinden çok memnun kaldım. şimdide bunu aldım 430 tl ye çok şık ve güzel bir monitör. görüş açısı iyi gözü yormuyor renkler film oyun performansı mükemmel. işyerinde kullandığım için malum gören çok oluyor ve millet bitiyor.

not : arada bir 2311 gt modeli aldım bimeksden 3d diye sakın almayın bu modeli ve o serileri 3.000.000 kontrast var bu sorun değilde görüş açısı çok kötü biraz yandan bakınca kararıyor.10 milyoan 1 olan tüm modellerin paneli kaliteli sitesinden bakın özelliklere öyle alın.

şimdiki hedefim yeni çıkan hp 2310xi applenin monitörüne benzemiş biraz ips. tr ye gelsin bakacaz

• arkadaşlar bu monitörü kalibre nasıl yaparım

mesela photosopda bir resim yapıyorum herşey süper on numara renkler canlılık kontrast netlik... başka monitöre bakıyorum yağlı boya gibi çıkıyor yaptığım resim

bu monitörde muhteşem eksiksiz sorun nerde burda baktığım diğer monitördemidir yoksa bendemidir

birde bişi farkettim movie modunda netliği normal değerlerin dahada üstünde açıyor custom modda sharpness i 5 e getirsenizde farketmiyor movie modunda daha canlı bir deneyimi var

monitörün arkadasında parmağınızı gezdirdiğnizde bir titreşim veriyormu sizde :) yoksa benim prizde topraklama yok ondanmı acaba :)

çok memnunum 1 senedir
  • Dostum nerdeyse bende 1.5 yıl oldu alalı ve çok memnunum.ilk başlarda sorun yaşadım ama ekran kartımı değişince hiçbir sıkıntı kalmadı.Daha önceki yorumlarımda da benzer şeyler belirttim.Bu monitörde yaptıgın bir çalışmayı başka monitörde görünce yadırgaman normal olabilir.Ben iki tane masaüstü pc kullanıyorum digerinde samsung 17 inch monitörüm var.ve hp de yaptıgım bir çalışma,hatta film ve oyunlarda arasında çok fazla farklılık var.Eger ekranınızda bir titreşim varsa bence garanti bitmeden teknik servisi arayıp sorun.Ben genelde bu monitörü genelde photo modunda kullanıyorum.Renkler daha dolgun ve parlaklık rahatsız edici gelmiyor.Diger modlar bana rahatsızlık veriyor.Piyasada bu mönitörden kalmadı yeni ve üst modeller çıktı ama monitör alacaklarta tavsiyem 23 inch altında monitör almayın derim.Büyük monitörler çok kullanışlı tv niyetine kullanıyorum birçok zaman...oyunlarda da gayet başarılı genelde bazen dizüstü pc mi hdmi baglayıp oyun oynuyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım.Stabil çalışması konusunda en ufak şüphe duyan arkadaş varsa garanti bitmeden servisi ile baglantı kurmasını tavsiye ederim.

• ses cıkışı olmayan monitörden ses nasıl alırız
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.