Şimdi Ara

HP x2301 Tasarımı Dikkat Çekiyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
12.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • görüntüyü oyunlarda oturtamadım ben bazı oyunlarda çerçeve oluşuyor nasıl çözerim arkadaşlar

masa üstünü ekran kartının control centerden tam otuturdum fakat oyunda çerçeve oluyor :S
  • vga kabloyla bağlıysan ok tuşuna bas otomatik ayarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa371988

vga kabloyla bağlıysan ok tuşuna bas otomatik ayarlar

:) saol hdm cikisi olsun diye yeni led aldim sen baglama vga ya.devam.et diyorsun ayarlarini kurcalayinca buldum baya.karsikmis
  • abi vatan bilgisayara gittim monitörlere tek tek baktım hp ler ayrı yerde duruyordu garip bir şekilde :D
    neyse
    paranız var ise 1300 tl ye benq nun 3d 125 hz monitörü var paranız yoksa hp nin bu monitörü gördüğüm en güzel görüntüyü veriyor. renkler canlı ve oturmuş gözleri yormuyor.
    samsungları özellikle inceledim ani nedense ayarlarındanda olabilir bilmiyorum ama sarımtırak bir renk veriyor.
  • Arkadaşlar bu monitörü Play Station 3'te deneyen oldumu ? Olduysa performans'ı hakkında bir şeyler ekleyebilirse sevinirim. Ben bu monitörü masama 3'cü monitör olarak almak istiyorum ve sadece ps3'te kullanacağım.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilter

Hp x2301 elime ulaştı,ekran kartım 7 yaşında,şimdilik monitör aldım....fotoları ekliyorum..çok hoşuma gitti...:)

HP x2301 Tasarımı Dikkat Çekiyor

Merhaba ben de bu monitörden düşünmeye başladım. Kaç tl ye alayım en fazla ve nerden almamı tavsiye edersiniz? Bir de izlenimlerinizi yazar mısınız? Az oyun, sinema, internet, az tasarım amaçlı kullanacağım. Sanırım hoparlörü yok. Arkadaşlar ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: heavyrocker

quote:

Hp x2301 elime ulaştı,ekran kartım 7 yaşında,şimdilik monitör aldım....fotoları ekliyorum..çok hoşuma gitti...:)

Merhaba ben de bu monitörden düşünmeye başladım. Kaç tl ye alayım en fazla ve nerden almamı tavsiye edersiniz? Bir de izlenimlerinizi yazar mısınız? Az oyun, sinema, internet, az tasarım amaçlı kullanacağım. Sanırım hoparlörü yok. Arkadaşlar ne dersiniz?

Ben vatandan aldım 377+ 8 lira kargo..Çok güzel monitör bu paraya bu özelliklerde başka ürün yok...;)

• Monitor kesinlikle super. Herkese tavsiye ederim. Bende yaklasik 4-5 ay once almistim ve cok memnunum. Fiyatida cok uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: posteriti

Monitor kesinlikle super. Herkese tavsiye ederim. Bende yaklasik 4-5 ay once almistim ve cok memnunum. Fiyatida cok uygun.

Bu monitöre ne dersiniz arkadaşlar? Sizce biraz daha eklenip alınabilir mi?
  • quote:

quote:

quote:

Ben vatandan aldım 377+ 8 lira kargo..Çok güzel monitör bu paraya bu özelliklerde başka ürün yok...;)

Hocam vatan dan aldım demişsin ancak şimdi bakıyorum da internette HP nin markası dahi gözükmüyor. Acaba internette gözükmüyorda, mağazada bulunuyor mu? Nasıl bir durum söz konusu?

• quote:

Orijinalden alıntı: kubilay baykal

quote:

quote:

quote:

Hocam vatan dan aldım demişsin ancak şimdi bakıyorum da internette HP nin markası dahi gözükmüyor. Acaba internette gözükmüyorda, mağazada bulunuyor mu? Nasıl bir durum söz konusu?

http://www.vatanbilgisayar.com/monitor/hp-lm914aa-23--led-monitor---x2301/productdetails.aspx?I_ID=57447

• tam istediğim stil monitör aparayı denkleştiriyim almak şart oldu
  • Arkadaşlar ben daha önce de mesaj atmıştım netten almak konusunda tereddüt ediyorum diye Fakat sanalmarketim'den aldım buraya resimlerini koyamıştım turizmle uğraştığım için çok yoğun oluyorum Konuya abone olduğum için mail gelmiş bugün şansa farkettim ve ben de izlenimlerimi yazıyım

Benim önceki monitörüm Efsana BENQ X2200W(BURDA http://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=benq%20x2200w&source=web&cd=1&ved=0CFYQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.pclabs.com.tr%2Fforum%2Ftopic%2F97551-benq-x2200w-extreme-22-lcd-incelemesi%2F&ei=viHWT96KOsyc-wb0qb2jBA&usg=AFQjCNH3-JOJ6kRvpW2gAY0Y9adxQMRXWQ

Öncelikle inceliği ve tasarımı cidden çok hoş Hem Dvi Hem HDMI Hem de Analog bağlantı yuvaları var
    Monitör office uygulamalarımda zaten çok başarılı
    Oyunlarda özellikle çok güzel görüntüler elde ettim tabi bu ekran kartına bağlı olarak değişebilir ama benim denediğim oyunlar:
    Batman:Arkham City
    Alan Wake
    Dirt:3
    Dirt Showdown
    Gayet memnunun oyun perf. söz konusu olduğunda
    Ayrıca HD Filmlerde(720p ve 108p full hd) km player ve vlc player'da özellikle çok güzel görüntüler aldım)

Gönül isterdiki bu monitörü daha önceden keşfedip alsaymışım ve buraya ekran alıntıları koymak ama şu anda evimden uzakta olduğum için koyamıyorum
    Eski monitörümdeki görüntüler çizgi film gibi gelmeye başladı bu monitörü kullanmaya başladıktan sonra..
    Özellikle parlak ekran olması çok ama çok acayip kalite farkı veriyo görüntüye çünkü bunu özellikle ps3 oyunları oynarken farkettim
    Uncharted 3
    007 james bond golden eye(1080p)
    gibi oyunlarda mükemmel ötesi çıktı görüntüler

UZUN LAFIN KISASI: Ben monitörü aldığımda 470ytl'di sanalmarketim'de Eğer hala en son denilen fiyattaysa bu mon. kaçmaz beyler Hemen gidip alın HİÇBİR ŞEKİLDE PİŞMAN OLMAZSINIZ!!!
    Bu arada ekran kartım his hd 5850 icooler v 1gb http://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=his%20hd%205850%20icooler%20v%201gb&source=web&cd=2&sqi=2&ved=0CFMQFjAB&url=http%3A%2F%2Fforum.donanimhaber.com%2Fm_45887077%2Ftm.htm&ei=6yLWT_XhA4PRhAfk2_zSAw&usg=AFQjCNGbaRRoeNoRtTFzJJKJlBgGkOtrnw

• Şuan HP'nin sitesinden bir çok monitör gözüküyor. Türkçe açıklamaları mevcut olduğu halde, bu monitörlerin bir çoğu Türkiye de bulunmuyor. Bu distribütörler neden bu kadar yavaş anlamak mümkün değil! :@
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Dell için bir şey diyemem ve bunların prof.panelleride vardır ama TR de yoktur!

HP hem üretici hemde TR Distribütör olarak tercihimdir!

Ancak ben sadece FILM üzerine panel aradığım için(aslında çok şart değildir)vana IPS yerine
    VA tipli panel olması tercih nedenidir!

Böyle paneller asıl Samy de vardır ama bunlarda TR de yok,hoş olsada bu heriflerin malını almam ama panel
    VA olarak çok iyi

Geriye bir tek VA yı bugün için en iyi üreten ve asıl işi sadece Modül olan AUO/Taiwan ise ilk tercihimdir!
    BenQ da işte bu panel vardır A_MVA tipli olandan var üzerinde,fiyatı ucuz ve tam bir F/P panel ama buda TR de yok!

TR de hala adam gibi bu işten anlayıpta nokta atışı Monitörleri getirmiyor bu kazma firmalar

Bahsettiğim BenQ panel şudur; http://www.trustedreviews.com/BenQ-VW2420H_Monitor_review
    Ancak bu panelin bir ara ithal edildiğini sanıyorum ama emin değilim tam olarak

Bu arada yukarıda senin bahsettiğin panel HP nin olan TN Modüllüdür IPS değil!!

Ancak yinede hem genel manada+Gamer isen tavsiye ederim,ama Gamer değilsen tavsiye etmem!

Benim bahsettiğim BenQ ise VA Modüllü olup FILM için çok daha iyidir!

Belki biraz geç oldu senin için ama TR de artık senin yazdığın modelin yani VW2420H'ın bir üst modeli VW2424H modeli var. Vatanda gördüm ama hala stok yok yazıyor. Herhalde stoklarına girecektir yakında. Bu modelde hem contrast hemde tepki süresi iyileştirilmiş. Bence takibe alabilirsin. VA led gerçekten çok başarılı IPS panellerin yüksek fiyatlarına karşı kesinlikle VA led tercih edilir diyorum ben. Görüntüyü görünce ne demek istediğimi anlayacaksınız. Tabi mümkünse bir TN panelle yan yana koyup deneyin renklerdeki o büyük farkı göreceksiniz. İnsan görmeden anlayamıyor. Gerçi youtube da VA vs TN diye aratın videolar çıkacaktır karşınıza. gerçekten çok fark var. Hani ses sistemleri için herkezin zevkine göre değişir kimi bas ağırlıklı ıhoparlör sever kimi tiz derlerya bence bu monitörde geçerli değil. Renk ama doğru renk herkes için aynıdır bence. Ben aynı resmi yan yana koyarak TN ve VA panelli monitörlerde renklere baktım TN panel olarak Samsung BX2231 21.5'' 1920X1080 2ms Full HD LED monitörü, VA led olarak ise VW2420H VA led monitörü bir manzarı resmi buldum full hd ve TN panelli Samsung çimleri nerdeyse sarı olarak gösterirken VA led yeşili yeşil olarak gösteriyordu. Tabi manzaradaki diğer herşeyde bu olay aynı şekilde farklılık gösterdi. Gerçekten VA led panel olarak tam bir F/P ürünü. Sizde bir yanyana karşılaştırma fırsatı bulursanız kesinlikle deneyin.http://www.youtube.com/watch?v=FHHiFzbPTTw burdan videosu var izleyebilirsiniz. Hem IPS hemde TN panelle araındaki farkları burdan daha iyi anlayacaksınz.

• beyler bu monitör 1600*900 mü
  • Arkadaşlar bu monitörü yaklaşık bir hafta önce aldım. Öncelikle çok şık durduğunu ve güzel bir tasarıma sahip olduğunu söylemek istiyorum. İkinci olarak değinmek istediğim şey teknik özellikleri.. Çözünürlük olarak 1920*1080 60 Hz de gayet net ve güzüel görüntü alıyorum. Oyunlarda görüntü gayet akıcı. Beni asıl mest eden özelliği ise HDMI bağlantı üzerinden DARK MOVİX STAR media oynatıcımı bağlaya bilmem ve 1080p ve 720p filmlerimi süper akıcı bir şekilde izleyebilmem oldu. Müsait olduğum bi zaman hd uydu alıcı alıp bu monitöre bağlamak olacak. Ekran yeterince büyük olduğundan hem pc monitörü hemde Tv olarak kullanıcam. Almak isteyen arkadaşların aklında soru işareti varsa merak ettikleri konuları sorabilirler.
  • tv olarak da kullanılabiliyor mu ? ben laptopu hdmi ile baglamayı dusunuyorum herhangi bir sorun olmaz heralde ?
  • 4 Aydır kullanıyorum. Durduk yere bugün bir tane nur topu gibi ölü pixelim oldu. 2yıl garantili. Umarım garantide bir sorun çıkmaz.
  • Bugün 420TL 10 taksit aldım ürünü. Gayet güzel bir monitör. daha önce Lg almış ve gözümü çok yorduğu için iade etmiştim. Bu monitör parlak ekran olduğu için mi bilmiyorum gözümü yormadı LG kadar ve renkler çok güzel. Alacak olanlara tavsiye ediyorum. Bu fiyatlara alınabilecek en şık monitör bence... :) Not: Ölü piksel de çıkmadı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.