Şimdi Ara

HP X3500 KABLOSUZ MOUSE ALDIM...ALMAZ OLAYDIM... :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
10.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen hafta teknosa'dan 25 liraya rastgele aldım, öncesinde inceleme veya tavsiye görmedim...

ergonomisi fena değil, yumurta biçimindeki oval farelerden biraz farklı...
    kablolulara göre biraz ağır öyle tüy gibi hafif sayılmaz, yağ gibi kaymıyor sağa sola...

ilk etapta tepkileri biraz farklı geldi imleci tutturamıyordum, sonra alışmaya başladım...

adaptörü kasanın arkasında bir USB girişine takmıştım ancak sapıtıyordu, baktım verim alamıyorum çıkarıp ön tarafta bir USB'ye taktım, şimdi daha iyi...yani "10 m. mesafede etkili" ifadeleri hikayeymiş...

tek kalem (AA) pille çalışıyor, 1 yıl pil ömrü olduğu belirtilmiş...

NOT:
    1- BAŞLIĞA EKLEME YAPTIM...ALDIĞIMA PİŞMANIM...
    2- 1 YIL PİL ÖMRÜ OLDUĞU BELİRTİLİYOR AMA ORTALAMA 3 HAFTA GİDİYOR...
    3- KASANIN ARKASINDAN BİR USB'YE BAĞLAYINCA SAÇMALIYOR, ÖN USB'LERDEN BİRİNE TAKMAK MECBURİ...
    4- TABANDAKİ AÇMA-KAPAMA TUŞU BAZEN İŞLEV GÖRMÜYOR, TEKRARLAMAK GEREKİYOR...

5- HP'Yİ EMEKLİYE AYIRDIM KABLOLUYA DÖNDÜM, OH BEEE ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 15 Temmuz 2016; 0:53:38 >

• pil ömrü 1 yıl olarak belirtilmişti ama tam 1,5 ayda bitti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 16 Ağustos 2014; 14:42:27 >
  • almayın..ben de aldım masaüstü bilgisayarıma teknosa dan.alıcıyı kasanın arkasına bağladım ordan algılamada sorun oluyor.gittim bu ne diye, değiştirmedilerde..bende usb uzatmayla çözdüm sorunu.ama gerçekten berbat 3 metre den bile çekemiyor adam gibi.
  • bence de almayın bir avantajı yok hatta pil masrafı var, kabloludan vazgeçmeyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: baberti

pil ömrü 1 yıl olarak belirtilmişti ama tam 1,5 ayda bitti...

ikinci pil de bitti 3 hafta bile gitmedi, bu nasıl iş yahu...

• quote:

quote:

pil ömrü 1 yıl olarak belirtilmişti ama tam 1,5 ayda bitti...

ikinci pil de bitti 3 hafta bile gitmedi, bu nasıl iş yahu...

3 hafta geçti ve 3. pil de sinyal vermeye başladı, demek ki bu aletin pil ömrü ortalama 1 ay...kendi sitesinde "pil ömrü 12 aydır" diye yazana ne desem bilemedim...

http://www8.hp.com/tr/tr/products/oas/product-detail.html?oid=5342799

• 4. pilin ömrü de 1 ayı tamamlayamadı...
    25 eylül-22 ekim... pil varta superlıfe...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu işte bir tuhaflık var...
    22 ekim-6 kasım, yani 2 hafta...ve pil yine bitme uyarısı vermeye başladı...
    sen misin kablosuz fare alan, al sana teknoloji...
  • 6-23 kasım...yine pil bitti...
  • la keşke önce buraya baksaydım....
    ben bugün aldım bu fareyi. ofisteki aptop'ta kullanacam logitech vardı bozuldu.

ama şimdiye kadar memnunum zaten oyun felan oynamıyorum burda işimi görüyor.
    (ama pil seviyesini bildiririm - duracell taktım eski fareden çıkarttığım, bakalım)
  • yine pil meselesi...

bu sefer neyse ki 1 ay doldu...
  • quote:

yine pil meselesi...

bu sefer neyse ki 1 ay doldu...

ama bu kadar da olmaz be kardeşim...24 aralık-8 ocak, yani 2 hafta, ayıp artık...
    ayıp hp'nin mi yoksa varta'nın mı onu bilemiyorum...

• 9. pil: 8 ocak-28 ocak...
    bu son mesaj; mesele anlaşıldı ki ortalama pil ömrü 3 hafta...
  • arkadaşlar bu mousetan aldım da off konumuna getirdikten sonra bilgisayarın başına tekrar geçip mouse'u on konumuna getirince ışıkları yanıyor ancak tepki vermiyor ekranda.
    usb yi çıkarıp takmam gerekiyor. var mı bunun bir kısayolu?
  • blackcurse B kullanıcısına yanıt
    ben masaüstünde kullanıyorum, ilk aldığımda kasa arkasına takmıştım algılama sorunu olmuştu, ön usb'ye taktım daha iyi senkron sağladı...
    çok memnun olduğumu söyleyemem, yeni aldıysanız iade edip başka bir ürün almanızı öneririm...

@blackcurse
  • bende arkaya takınca problem olmadı da, önde takılı zaten. ama işte bilgisayar ve mouse sleepe girdiği zaman mouse'u tekrar açtığımda algılamıyor.
    Acaba bir tuş kombinasyonu falan mı var dedim açmak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

bende arkaya takınca problem olmadı da, önde takılı zaten. ama işte bilgisayar ve mouse sleepe girdiği zaman mouse'u tekrar açtığımda algılamıyor.
    Acaba bir tuş kombinasyonu falan mı var dedim açmak için

bendekinin de tabandaki açma tuşu bazen ilk açmada tepki vermiyor, tekrar kapatıp açmak gerekiyor, 2. kez açınca çalışıyor...
  • Bende x4000 var gayet memnunum 2 sene oldu neredeyse şimdiye kadar yalan olmasın 3 kere pil değiştirim ama 2 pille çalışıyor fare. Sapıtma olayı bunda da var gerçi ben dizüstünde kullandığım için pek sorun olmuyor bazen alıcıyla fare arasına bir şey koyduğum zaman lag oluyor. A4tech farelerde "no lag" diye bir ifade geçiyor ve bu özelliğin ne kadar önemli olduğunu da anladım. A4tech fareleri gerçekten performanslı fakat uzun ömürlü değiller benimki 1 sene dayandı sonra tekerleği bozuldu ben de attım.
    Özet: x4000 güzel bir fare fakat alıcıyı fareye uzak yere koyarsanız lag olabiliyor.
  • 4 aydan fazla kullandığım güzel bir fare. Bu fareyi seçmemin sebebi boyutu oldu çünkü o fiyattaki kablosuz farelerin hepsi küçük oluyor. Beğenmediğim tek yanı üzerindeki parlak plastiğin çabuk kirlenmesi. Paketinden çıkan pili kullandığımda 40 günde pili bitmişti 7 haziranda Duracell taktım bittiğinde buraya yazarım.

Bu gün (20 ekim) pili bitti. Her gün kullandım.

Not: Ben aldığımda 30tl idi şimdi Teknosa'da 45tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante53 -- 20 Ekim 2015; 0:44:38 >
  • HP X3000 var bendede aldığım güne lanet olsun hem pil sorunu hemde orta tuş basma çalışmaz oldu alalı 4-5 ay oldu garanti olayı varmı acaba nasıl yapsak?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.