Şimdi Ara

HP X3500 KABLOSUZ MOUSE ALDIM...ALMAZ OLAYDIM... :( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
10.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ölücüler içeri.. bu konuları nasıl bulup hortlatıyorsunuz hayret :D kablosuz mouse da en iyisi logitech m185.. Işıksız görünmez optik okuyuculu olması yanı sıra tek kalem pil ile sürekli kullanımda bile en az 1 sene dayanıyor.
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    tuşları bozulacak kadar kullanmadım birkaç ay zor sabrettim şimdi nerde bilmiyorum ...
    ele oturması büyüklüğü iyi ama biraz ağırlığı fazla, ben tercih etmem açıkçası ...

@hgwxx/7
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoltreX

Ölücüler içeri.. bu konuları nasıl bulup hortlatıyorsunuz hayret :D kablosuz mouse da en iyisi logitech m185.. Işıksız görünmez optik okuyuculu olması yanı sıra tek kalem pil ile sürekli kullanımda bile en az 1 sene dayanıyor.

M185 ten hiç ama hiç memnun kalmadım. İmleci kontrol etmekte zorlanıyorum sanki eğri gidiyor ya da tam istediğim noktaya gitmiyor mouse. Ben tavsiye etmem m185 i.

m185i atıp microsoft şu en eski kablosuz mousenı kullanmaya başladım (Microsoft Notebook Optical Mouse 3000). Çok daha memnunum microsfttan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgwxx/7 -- 25 Mayıs 2017; 17:50:43 >
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Setpoint yazılımını yüklemişmiydiniz? Yazılımsız kullanmışsanız düzgün çalışmaz o fare..
  • Yazılım yüklemedim diye hatırlıyorum. Ama ondan önce microsoft 3500 ve microsoft arc touch mouse kullandım, tek kelime ile harika bu mouselar. Hemde hiçbirşey yüklemeden. Ama dediğiniz aklıma yattı.
  • Allah konuyu açan arkadaştan ve yorumlarıyla katkıda bulunanlardan razı olsun. Az kalsın alacaktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Allah sizden de razı olsun, bir faciayı daha önlemiş olduk ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim bu güzel konu için.

Bir de ürün hem görece uygun fiyatlı hem de tam ele oturuyor, tam al beni diyor, amma işin esası neymiş sizlerin sayesinde bilgilendik çok şükür.

Bu arada kablosuz biraz da büyük fare önerilerine açığım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar forumdaşlarım. benim bu hp x3500 mouse un alıcısı bozuldu sanırsam. ışıkları yanıyor fakat alıcıyı bilgisayara taktığım zaman takıldığına dair bilgisayardan bildirim gelmiyor. 2-3 bilgisayarda denedim yine aynı. ne yapılabilir connect tuşuyla alakalı mı acaba
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.