Şimdi Ara

HP x360 (11-ab003nt) aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

DONANIM

Product number 2EP19EA

Ürün Adı HP x360 - 11-ab003nt

Mikroişlemci Intel® Pentium® N3710 (1,6 GHz taban frekansı, 2,56 GHz'e kadar patlama frekansı, 2 MB önbellek, 4 çekirdekli)

Bellek 4 GB DDR3L-1600 SDRAM (1 x 4 GB)

Video Grafik Intel® HD Grafik Kartı 405

Sabit Sürücü 128 GB M.2 SSD

Display 29,5 cm (11.6") diyagonal HD IPS WLED arkadan aydınlatmalı çoklu dokunmatik özellikli kenardan kenara cam (1366 x 768)

Klavye Sayısal tuş takımı içeren tam boyutlu ada tarzı klavye

İşaret aygıtı Çoklu dokunma hareketlerini destekleme özellikli Touchpad

Kablosuz Bağlanabilirlik Intel® 802.11b/g/n/ac (1x1) Wi-Fi® ve Bluetooth® 4.2 Birleşimi

Genişletme yuvaları 1 multi-format SD ortam kartı okuyucusu

Harici Bağlantı Noktaları 1 HDMI; 1 birleşik kulaklık/mikrofon; 2 USB 2.0; 1 USB 3.1

Minimum boyutlar (G x D x Y) 30,6 x 20,8 x 1,98 cm

Ağırlık 1,45 kg

Güç kaynağı türü 45 W AC güç adaptörü

Pil türü 3 hücreli, 41 Wh Lityum iyon

Web kamerası Tümleşik dijital mikrofonlu HP Web Kamerası

Ses özellikleri DTS Studio Sound™; Çift hoparlör

YAZILIM

Operating system Windows 10 Home 64

HP uygulamaları HP Audio Switch; HP CoolSense; HP JumpStart

Ürünle gelen yazılım McAfee LiveSafe™

Önceden kurulu yazılımlar Netflix

Yazılım - Verimlilik ve finans Yeni Microsoft Office 365 müşterileri için 1 aylık deneme

Ürün sadece Teknosa'da ( https://teknosa.com/urunler/125033500/hp-x360-11-ab003nt-2ep19ea-n30704gb128gb-m2-ssdhd4 ) satılıyor. Satış fiyatı 1899 TL.

Benim kullanım amacım yazı yazmak, spotify ile müzik dinlemek ve internette surf yapmak idi. Kompakt bir tasarım arıyordum, 2'si 1 arada laptop arıyordum. 15-16 inç ekran düşünmüyordum.

Güncellemeyi yarıda kestim yanlışlıkla, şu anda güncelleme alamıyor bilgisayar, ilk haliyle duruyor, bütün akşam uğraştım, illallah ettim :)

EDİT: Bir iki hafta kullandıktan sonra bir yorum ekleyeyim. Bilgisayarı ilk aldığınızda, başlat kısmından kapat dediğinizde, güncellemeleri yüklemeyi bitirmesini bekleyin, güç düğmesine basılı tutarak cihazı kapatmayın. Güncelleme yarıda kesilirse, bilgisayar sapıtıyor. Bu sorunu çözmek için Windows 10'u sıfırdan kurmak zorunda kaldım.
    Dokunmatik ekran iki tıklama ile çalışıyor. Bunu 1 defa tıklamaya düşürmek isterseniz, herhangi bir klasörü açın. Klasörü açtığınızda üst kısımda klasör seçeneklerini açmanız gerekiyor eğer direkt oalrak gözükmüyor ise, ALT tuşuna basınız ve yukarıda çıkan yeni menülerden Araçlar seçeneğinden Klasör Seçeneklerini açınız. Klasör seçeneklerini açtığınızda orta kısımda çift tıklama veya tek tıklama ayarı yazar. seçili olan çift tıklama yerine tek tıklamayı seçip tamam diyerek pencereyi kapattığınızda artık klasör veya masaüstündeki tüm dosyalar tek tık veya dokunuşla açılacaktır.
    Dokunmatik ekran olmasına rağmen, şarjı rahat 6-7 saat götürüyor.
    Donma kasılma yaşamadım. Hafif, küçük, şık. Fiyatı 1.799 liraya düştü. Forum üyeleri bu fiyatı çok buldular. Bu fiyat düzeyini hak etmediğini dile getirdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı çekiç -- 21 Eylül 2017; 15:26:58 >

• kardeşim bu üründe fan varmı 0530 6154211 bilgi verirsen sevinirim
  • kardeşim üründe fan varmı 05306154211 cvp verirsen sevinirim
  • Hocam öncelikle hayırlı olsun.

Ben de bu ürünü almayı düşünüyorum yine Teknosa tarafından gittigidiyor üzerinden satılıyor.
    Ancak almadan önce mağazaya gidip ürünü incelemek istediğimde mağaza görevlisi o laptop 1 yıldır falan gelmedi bizim mağazaya dedi.
    İnternet sitenizde mağazada olduğu yazıyor dediğimde stoklar güncel değil dediç
    Ben de dolayısıyla tedirgin oldum acaba alırsam gelir mi gelmez mi diye?
    Siz laptop'u teknosa mağazasından mı yoksa internet sitesinden mi aldınız acaba?
  • yanpec Y kullanıcısına yanıt
    Fan yok cihazda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TSK ederim cvb için peki SSD diden ses geliyomu

• ozi2708 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Cevahir AVM'den aldım. Elden aldım.

• yanpec Y kullanıcısına yanıt
    Rahatsız edici bir ses yok.

• Rahatsız edici ses yok derken ses sıfırmı

• quote:

Orijinalden alıntı: yanpec

Rahatsız edici ses yok derken ses sıfırmı

Akşam tekrar bakarım yazarım.
  • Ok cromda video acıp sesi kisip dinlermisin birde sarz ne kadar gidiyor şimdiden allah razıbolsun senden

• ses sıfıra yakın.

şarjı 6-7 saat gidiyor.

youtube'da ses kısık video klip izledim, ne olacek?
  • Hocam tekrar hayırlı olsun,

Merak ettiğim birkaç şey daha var cevaplayabilirseniz oldukça memnun olurum.
    Ekran çok yansıma yapıyor mu, özellikle aydınlık ortamlarda nedir durum?
    Kullanım amacım office ve pdf uygulamalarını kullanmak üzere.
    Yapacağım en ağır iş ise film izlemek ve YouTube'a girmek sizce performans konusunda sıkıntı yaşar mıyım?

Ben de sipariş vermeyi düşünüyorum hafta içinde umarım sıkıntısız elime geçer.

Şimdiden teşekkürler.
  • Bence

işini fazlasıyla görücektir

• fiyat 1.799 liraya düşmüş
  • kırmızı çekiç kullanıcısına yanıt
    Ne kadardı ki? Bir de bu ürünün farklı renk seçeneği var mı?
  • Dün gündüz saatlerinde 2.499 TL idi. Farklı renk seçeneği var mı, bilmiyorum.

• Arkadaşlar ben de aynı üründen satın aldım gittigidiyor üzerinden, satıcı yine Teknosa.
    1619 tl şu anki fiyat + 11 kasım'a kadar %5 indirim kuponu var.
    1538 tl'ye düşüyor. Ayrıca eğer benim gibi Axess'e 100 tl chip puandan da faydalanırsanız 1438 tl'ye düşüyor oldukça uygun.

Ürünün kurulumunu yapıyorum an itibariyle ilerleyen zamanlarda yeni bilgileri ekleyeceğim.
  • Hocam en önemli şey sorulmamis. Klasik HP sorunu olan aşırı ısınma. Bu konuda ne söyleyebilirsiniz.

• ersonfake E kullanıcısına yanıt
    hiç ısınma sorunu yaşamadım. zaten düşük güç tüketimli bir cihaz ve kendini çok ısıtacak kadar enerji tüketmiyor. Yaz geldiğinde nasıl olur bilemeyeceğim. Artık eski zalman soğutucuma idarelik yerleştiririm (zalman nc3000u)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.