Batarya, lcd back paneli, menteşe(?), bide dvd de ariza tespit edilmiş.Bunlari sipariş etmişler, gelmesi bekleniyomuş.
fakat ısınıp kapanması usb nin çalışmaması ve fanın gürültülü calısmasına herhangi bir şey yapmamışlar
usb anakarta tümleşik ısınıp kapanma problemi var peki neden anakartı degiştirmiyorlar. Sadece ısınıp kapandıgı için servise yollayan bi arkadasın anakartını degiştirmişler
5 arıza olursa otomatikman para iadesi alıyorsun da ondan.
Anakartını değiştirecekler ama senin haberin olmayacak. O çakalardan herşey beklenir
kardeş aklıma gelmedi degil degişmeseler zaten anlasılır usb nin calısıp calısmadıgından benim bildigim 4 farklı arıza tesbit edilirse degişim hakkı doguyordu yanlış mı biliyorum yoksa????????**
HP doğru teşhistemi koyuyordu? Ne zamandan beri?
bazen tutturuyordur ömer kardes neden öle diyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: sismayy
kardeş aklıma gelmedi degil degişmeseler zaten anlasılır usb nin calısıp calısmadıgından benim bildigim 4 farklı arıza tesbit edilirse degişim hakkı doguyordu yanlış mı biliyorum yoksa????????**
Bir sene içerisinde aynı arızadan 2 den fazla ( yani 3 tane) farklı arızalaardan 4 ten fazla ( yani 5tane), YA DA garanti süresi içerisinde farklı arızaların toplamının 6 dan fazla olması halinde değişim yapılır :)