Şimdi Ara

2013 Leon DSG şanzıman hatası verdi.Edit:Servise gitti hata ortaya çıktı:MEKATRONİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
170
Cevap
2
Favori
12.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başına gelen varmı?Leon kullanıcılarından yardım bekliyorum,sorun ne olabilir?
    Az önce hata verdi lamba yandı,şanzıman uyarısı.
    Buraya kadarmı dsg ?2013 model 1.6 tdi

2013 Leon DSG şanzıman hatası verdi.Edit:Servise gitti hata ortaya çıktı:MEKATRONİK 2013 Leon DSG şanzıman hatası verdi.Edit:Servise gitti hata ortaya çıktı:MEKATRONİK

edit2:yardımcı olacak insanlar suraya lütfen bir şey yazsın.

edit3:evet arkadaşlar servise götürdüm aracı mekatronik isimli parça değişecek dediler.bir kaç gün yatacak peki nedir bu mekatronik neden sorun çıkarttı bilgisi olan varmı servisde tam detaylı bilgi alamadım mekatronik parçası hakkında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lingua__Franca -- 11 Şubat 2015; 21:29:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ALLAH tan bir Passat almışsınız . Savunmaya bak harbi komiksiniz sonra diyorlar ki neden forumda anti VW cilik var .

Söylediklerinizin 1 tanesini ya okumuyorsunuz buraya yazarken ya dalga amaçlı başka açıklaması olamaz.

Yauuuuuv ne olacak bir kavrama yauuvvv . İkinci el alırken kavrama değişmiş araç alır mısın ? Yok . Ancak kendinize gelince çok basit sorun sanki.
    garantisi bitmiş dsg aracı galericiler 5000-8000tl altına alıyor...denemesi bedava..bir galericiyi arayın garantili diyin, diğerini arayın garantisi bitmiş diyin..
    aradaki fiyat farkını kendiniz gözlemleyin..

evet ikinci elde dsg araç satılıyor ama satın alan vatandaşların dsgnin kronik arızalı oldugundan haberleri yok..
    herkes forum okuyup takip etmiyor..

sayın cihanair ve o zihniyette olan bsg şanzımanı körü körüne savunan kullanıcılar soruyorum size;
    madem bsg şanzıman o kadar sorunsuz,neden garantisi bitmeden satıyorsunuz? garanti bittikten sonrada binmeye devam edin?
    aracınızı alan masum vatandaşa" şanzıman arıza çıkarabilir" diye uyarıyor musunuz?
    aracı sattığınız vatandaş sizi arayıp "şanzıman bozuldu 7000tl masraf var" dediğinde gece rahat rahat uyuyabiliyor musunuz?
    her araba tavsıyesi isteyene vag grubu araç tavsiye ediyorsunuz? sırf arabanızın 2,el piyasası canlı olsun diye mi?
  • Foto nerede

• Dsg Pişmanlıktır
  • No ss No güven ??

• Yakışıklı bir ss bomba etkisi yapar

• Bir fotoğraf olsun. Konu destekli olsun...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • The person you have calling is busines pls try again.

• Lingua__Franca kullanıcısına yanıt
    HOCAM SEAT DEĞİL FAKAT AYNI GRUPTAN VW JETTA ARACIMIN 4000 KM DE İKE DSG ŞANZIMANI BOZULDU VE GARANTİDEN DEĞİŞTİRDİLER BENCE SERVİSE BAKTIRMALISIN
  • içeriğe bak fake
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

kONU FAKE ARKADAŞLAR.

Liseliye prim vermeyin.

http://forum.donanimhaber.com/searchpro.asp?p=1&forumid=ALL&topicreply=both&criteria=AND&timeframe=%26gt%3B&top=1000&sortMethod=d&timefilter=0&author=Lingua__Franca&language=single&phrase=&message=both&submitbutton=Tamam&minRank=0

lise biteli senin yaslarındaydım,güzel günlerdi.Konulara giripde böyle abuk subuk davranışlarla kirletme ufaklık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lingua__Franca -- 11 Şubat 2015; 7:27:58 >

• Amacini anlamadigim sebepten dolayi, her resimsiz konuya fake yazanlarin amaci sırf + almaksa soyleyin ben sizi +layim. Gercekten yardima ihtiyaci olanlarin konusunda bos yapmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

Orijinalden alıntı: Lingua__Franca

quote:

Orijinalden alıntı: xerker

Fake.

dediğim gibi çoluk çocuga cevap verecek zamanım yok yardımcı olacak insanlara ihtiyacım var

Servise git, garantiden kavraman değişsin. Bu kadar basit. Arabanı bırakırsın sana ikame araç verirler, mağdur olmazsın.

Tabi dh nickini ufak bir kağıda yazıp resim koyarsan araba ile makbule geçer

araba normal vitesi atıyor sıkıntı yok.ama işte ikaz var enetrasan.bekle muhtardan ikametgah kagıdı alıp geliyorum.☺️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lingua__Franca -- 11 Şubat 2015; 7:57:54 >

• Km Çok Manidar. 55555. İyi denk gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

Orijinalden alıntı: Lingua__Franca

quote:

Orijinalden alıntı: xerker

Fake.

dediğim gibi çoluk çocuga cevap verecek zamanım yok yardımcı olacak insanlara ihtiyacım var

Servise git, garantiden kavraman değişsin. Bu kadar basit. Arabanı bırakırsın sana ikame araç verirler, mağdur olmazsın.

Tabi dh nickini ufak bir kağıda yazıp resim koyarsan araba ile makbule geçer

"Kavrama değişsin bu kadar basit" sanki arabanın yağını değiştiriyorlar. Mesela aracın garantisi bitmiş olsa da "git kavramayı değiştirmek için 5-6 bin say bu kadar basit" mi diyeceksiniz

• hocam geçmiş olsun. uzun süre otomatik araba da kullandım, ama düz vites de candır. leon'un vites geçişleri de gayet güzel.
    dsg konusu forumun en hararetli tartışma konusu olmuştur. İnşallah basit bir yazılım sorunudur ve halledilir. Çünkü vites geçişlerinde sıkıntı yok diyorsunuz. Onunla geçmiş olsun, sıkmayın canınızı.

• 55bin km iyi gitmiş. 60bine kadar iki kere değiştirdik passatın kavramasını. İlki ücretsiz, ikinci iyi niyet geçirmesi ile 480tl gibi bir şey tutmuştu.

Sen alırken 10bin küsür fazla öde dsg için(vw için), sonra iyi niyet adı altında 400 500tl ye sevin. Hakediyor bu dsgciler.
  • yardımcı olacak bir durum yok. servise götürün.. yok hareket ettirmek istemiyorsanız seat yol yardımı arayın gelip ücretsiz çekerler..
  • Sana verebileceğimiz akıl ancak servise git olur.

• ya araba nın ilk haliyle şimdiki halinde bayagı fark var,vites atarken kararsız kaldıgı cok oluyor yer yer silkme yapıyor 2.den 1. vitese attıgında,setlerden gecince alttan şanzımandan tepsi şıngırtısı gibi ses geliyor vs vs

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.