Şimdi Ara

2013 Leon DSG şanzıman hatası verdi.Edit:Servise gitti hata ortaya çıktı:MEKATRONİK (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
2
Favori
12.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araba sorununu söylemiş zaten sizin yapacağınız işte servise götürmek. DSG hızlıdır DSG güzeldir ama her DSG arızayı tadacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

Orijinalden alıntı: Lingua__Franca

quote:

Orijinalden alıntı: xerker

Fake.

dediğim gibi çoluk çocuga cevap verecek zamanım yok yardımcı olacak insanlara ihtiyacım var

Servise git, garantiden kavraman değişsin. Bu kadar basit. Arabanı bırakırsın sana ikame araç verirler, mağdur olmazsın.

Tabi dh nickini ufak bir kağıda yazıp resim koyarsan araba ile makbule geçer

"Kavrama değişsin bu kadar basit" sanki arabanın yağını değiştiriyorlar. Mesela aracın garantisi bitmiş olsa da "git kavramayı değiştirmek için 5-6 bin say bu kadar basit" mi diyeceksiniz

Vallahi ücretlimi olur garantiden mi yapılır bilmiyorum ama bu şanzımanlar birazda özensiz kullanılıyorsa kavrama ve Mekatronik arızasını periyodik olarak veriyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Fake.

dediğim gibi çoluk çocuga cevap verecek zamanım yok yardımcı olacak insanlara ihtiyacım var

Servise git, garantiden kavraman değişsin. Bu kadar basit. Arabanı bırakırsın sana ikame araç verirler, mağdur olmazsın.

"Kavrama değişsin bu kadar basit" sanki arabanın yağını değiştiriyorlar. Mesela aracın garantisi bitmiş olsa da "git kavramayı değiştirmek için 5-6 bin say bu kadar basit" mi diyeceksiniz

Garantisi bitmiş kaç yaşında aracın garantisi iyi niyet ile 200 liraya değişti araba 150 binde üstelik ilk değişimi. Yani bu kadar abartmayın. Kimse sizden 5-6 bin istemez.

Sürekli yetkili servise mahkumsun bu seferde. gerçi sürekli bedava değiştirseler bile sürekli "bozuldu mu bozulacak mı, titriyor sanki vs" endişesiyle araç kullanılmaz. En azından ben rahat edemem. Zaten servislerin para istediklerini şikayet edenler var bir kısmı şikayet siteleri vs üzerinden ücretsiz değişimi sağlıyor. dsg arızası diye arasak nette şikayetlerden burdan Almanyaya yol olur. 200 TL-500 TL de olsa., alırken 10 bin tl küsür fark verdiğin kronik arızalı şanzımana bir daha para dönüyorsun. Türkiyede bu şanzımana ömür boyu garanti vermedikleri sürece bu iş hallolmaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Fake.

araba normal vitesi atıyor sıkıntı yok.ama işte ikaz var enetrasan.bekle muhtardan ikametgah kagıdı alıp geliyorum.☺️

O zaman kavrama değişimine dahi gerek yok basit bir yazılım atılacak geçmiş olsun.

Hocam dsg sorunsuz demiyorum ama nazik kullanırsan sorun yok. Benim servis aracı olarak kullandığım caddy 130 Binde. Henüz kavrama istemiyor,sorun yok. Aynı zamanda kendi aracım dsg. Elimden hergün 10 tane dsg li araç geliyor.

size tavsiyem sıkışık trafikte s moduna alın ve sürekli vites değişimi yapmasın malum çok erken vites atar. Ayrıca d modunda mümkün mertebe gazlamayın

Hocam o kadar para sayıp araba alıcaksın, üstüne böyle arıza vermesin diye şekilden şekile giriceksin.. Bu bana saçma geliyo açıkcası

• Sonuna kadar haklısınız. Tereddütte kullanmak zor. Hani ben rahatım ancak çok fazla insan alıyor dsg li araç.

Bu sorunu çözmüyor yerine mekatroniği değiştirip, kavrama ile oynayıp sürüyor piyasaya.

Dsg li araç alanlara söylüyorum garanti uzatma yapın ve bakımları servis dışında yaptırmayın. O şekilde sıkıntı yaşamazsınız

Birde şu var. 3 ay araba araştırdım yok hocaM inanin alternatif yok. ben 3008 ile o kadar yolda kaldım tersine vw den memnun kaldım. Kimisi de vw ile muzdarip

• quote:

quote:

quote:

Fake.

ALLAH tan bir Passat almışsınız . Savunmaya bak harbi komiksiniz sonra diyorlar ki neden forumda anti VW cilik var .

Söylediklerinizin 1 tanesini ya okumuyorsunuz buraya yazarken ya dalga amaçlı başka açıklaması olamaz.

Yauuuuuv ne olacak bir kavrama yauuvvv . İkinci el alırken kavrama değişmiş araç alır mısın ? Yok . Ancak kendinize gelince çok basit sorun sanki.

• Kardesım sızde bıle bıle lades diyorsunuz almayın boyle olacagı bellı bısey
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

quote:

quote:

Fake.

ALLAH tan bir Passat almışsınız . Savunmaya bak harbi komiksiniz sonra diyorlar ki neden forumda anti VW cilik var .

Söylediklerinizin 1 tanesini ya okumuyorsunuz buraya yazarken ya dalga amaçlı başka açıklaması olamaz.

Yauuuuuv ne olacak bir kavrama yauuvvv . İkinci el alırken kavrama değişmiş araç alır mısın ? Yok . Ancak kendinize gelince çok basit sorun sanki.

Arkadaşım git işine. Elimden kaç tane dsg li araç geçiyor. Ben sorunsuz diyormuyum insanlara alın sıkıntı yok diyor muyum ? Almış bitmiş yapacak birsey yok. Gidecek garantiden kavrama değişecek.

Yaauuuv diye ağzını yüzünü eğmene gerek yok.

Passat almamla da alakası yok benim arabam değil umrumda değil. Araba babamın ben ona da durumu belirttim.

Doğuştan da hakkını yediği tüm müşterilerin hakkı çıksın Günahım kadar sevmiyorum.

Tamam benim aracın DSG sine bir şey olduğunda sana satıcam o zaman ? Forumdaki kadar rahat olabilecek misin acaba alırken ?

Passat passat diye ölüp bitiyorsun, almamla alakası yok demişsin. Önceki mesajlarını şuraya kopyalatma , uğraştırma beni boş yere . Neyse DSG ye bir şey olunca ararım seni alırsın aracı ne olacak alt tarafı ufak değişim var

• Bu kaçıncı nesil ola ki .

E hani bunlar saglamdi.

Enes kızmaya başlıyorum sana bu arada haberin olsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Fake.

Arkadaşım git işine. Elimden kaç tane dsg li araç geçiyor. Ben sorunsuz diyormuyum insanlara alın sıkıntı yok diyor muyum ? Almış bitmiş yapacak birsey yok. Gidecek garantiden kavrama değişecek.

Yaauuuv diye ağzını yüzünü eğmene gerek yok.

Passat almamla da alakası yok benim arabam değil umrumda değil. Araba babamın ben ona da durumu belirttim.

Doğuştan da hakkını yediği tüm müşterilerin hakkı çıksın Günahım kadar sevmiyorum.

Tamam benim aracın DSG sine bir şey olduğunda sana satıcam o zaman ? Forumdaki kadar rahat olabilecek misin acaba alırken ?

Passat passat diye ölüp bitiyorsun, almamla alakası yok demişsin. Önceki mesajlarını şuraya kopyalatma , uğraştırma beni boş yere . Neyse DSG ye bir şey olunca ararım seni alırsın aracı ne olacak alt tarafı ufak değişim var

Eget ihtiyacıma uygunsa alırım neden olmasın ? Passat güzel araba ancak 3 ay yeni mondeoyu bekledim almak için. yok gelmedi otomatik araba yok ortada.

Bende ailem de passatı beğendiK. Beğendiğimi de yazdım başka yerde istediğin yerden kopyala. Ağzımdan hiç bir yerde dsg sorunsuz lafı çıkmadı.

Şirvan abi kız ama ben dsg sorunsuz demiyorum ki. Adam almış sonuçta yapılacak şey ortada. Biz de bunu bilerek aldık başkası da. Sorunlu işte ötesi yok. Gidecek kavraması değişecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetenes -- 11 Şubat 2015; 10:07:29 >

• Dün Gece Vetenes arkadaş bunları yazmış

İlk yorum :

Ilk tercihiniz olan 508 latitude kadar zarar ettirir.

Yine accord artık gelmeyecek, Avensis ne olur şüpheli ki Avensis de 2.sadece 2.0 benzinli motor da otomatik var. mondeo kasa degistirmek üzere. Dizel otomatik gelmiyor.

Yine benim aklıma gelen 1.4 tsi 125 hp dsg passat oldu. Yine de siz bilirsiniz.

İkinci yorum :

Senede 10 bin km yapacak ve sadece uzun yolda kullanılacak ise 200 bin km o araba kavrama sorunu olmadan kullanılır.

Dsg de kavrama sıkıntısı şanzımanın zorlanması ile oluyor. Sıkışık trafikte sıcak havada sürekli vites değişimi Vs. Yorar şanzımanı. Bu da kavrama değişimi gerektirir.

Yani korkmanın gereği yok.

Ayrıca 110 verip passat almak diyorsunuz kimse Gülmez takdir eder.

508 1.6 hdı etg6 110 bin eğer 508 e 110 verirseniz insan içine çıkılmaz

Buyrun konu linki :http://forum.donanimhaber.com/m_102631336//tm.htm#102636823

Evet kendisi DSG sorunsuz hiç dememiş hiç önermemiş . Daha tartışmaya gerek yok bunlar bulduğum 2 mesaj siz de biliyorsunuz ki her yerde Passat öneriyor . Neyse dediğim gibi uzatmaya gerek yok

• Oğlum koş bir bakkal'dan kavrama al da gel.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Fake.

Garantisi bitmiş kaç yaşında aracın garantisi iyi niyet ile 200 liraya değişti araba 150 binde üstelik ilk değişimi. Yani bu kadar abartmayın. Kimse sizden 5-6 bin istemez.

Neden hayrına mı değiştiriyor?
    Sanki servisleri bilmiyoruz...

• Almayın, aldırmayın arkadaşlar bu kadar basit.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabayı ters yatır düzelir
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Fake.

araba normal vitesi atıyor sıkıntı yok.ama işte ikaz var enetrasan.bekle muhtardan ikametgah kagıdı alıp geliyorum.☺️

O zaman kavrama değişimine dahi gerek yok basit bir yazılım atılacak geçmiş olsun.

Hocam dsg sorunsuz demiyorum ama nazik kullanırsan sorun yok. Benim servis aracı olarak kullandığım caddy 130 Binde. Henüz kavrama istemiyor,sorun yok. Aynı zamanda kendi aracım dsg. Elimden hergün 10 tane dsg li araç geliyor.

size tavsiyem sıkışık trafikte s moduna alın ve sürekli vites değişimi yapmasın malum çok erken vites atar. Ayrıca d modunda mümkün mertebe gazlamayın

İyimiş valla dünya para dök sonra bozulmasın diye onu yapma, bunu elleme, şu şekilde gazlama

• Game over.Go to service.will kiss you
  • Mekatronik denen ne idügü belirsiz uyduruk parça hatasıdır büyük ihtimal.

Adamlar senelerdir mekatronik parçasını iptal edip, yeni birseyle değiştirmedi hala.

Yazık günah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Benim şu an serviste kullandığım caddy 130 Binde. Ne ufak sorun yok. Tavsiye ederim ama hala sorunsuz demiyorum sadece belirtilen Şartlarda sıkıntıyı geç yaşatır.

Neyse sen alma. Aldırma. Ben 3008 ile yolda kaldığımda herkese sorunlu dedim bana kötü araç denk geldi oldu. Şimdi muameleye bak. Hadi kardeşim git işine.

Kardeş aranızdaki konuyu bilmem ama 1 gün olsun şu bölümde "3008 bozuk" diye konu görmedim. Boyuna dgs boyuna vw. İzmir çevre yolunda başıma bile geldi adam kafa tutacak diye eline aldı şanzımanı, eminim o adama da İzmir sıcağında normal diye absürd bir cevap vermiştir servis. Yok sıcakta kafası karışıyor falan şanzıman bu böyle savunma mı olur ?
  • umutsirvan kullanıcısına yanıt
    Nesil mesil hikaye hocam...Yasla gitsin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.