Şimdi Ara

2013 Leon DSG şanzıman hatası verdi.Edit:Servise gitti hata ortaya çıktı:MEKATRONİK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
2
Favori
12.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olmaz böyle düşünce ve mantık. Kızmayın ve darılmayın ama 60 - 70 bin lira verip LEON veya JETTA alacağım ya da 100 bin lira üzeri para verip PASSAT alacağım ve DSG olacak ve ondan sonra "dur ya bu nazik şanzıman, şöyle gaza bas, şu modda vites değişimi yap" diye bir sürü düşünce ile araba kullanacağım. Bu neye benzer? 500 lira para verip en baba bottan alacaksın ve sana "aman yağmur da fazla gezinme su alabilir" diyecekler. O ZAMAN VW ve SEAT'ın sahibi kimse bu sorunları dikkate alıp ya yeni bir şanzıman geliştirip kullanacak, ya da DSG'li araba satmayacak.

VAG grubu kullanıcıları kadar VW ve SEAT'ın sahibi savunsa bu şanzımanı çoktan sorun kalkardı ortadan.
  • VW araçları Manuel alın diye konu da açtım zamanında.

İki-üç vites değiştirmekten erinmemek lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorsan 2012 sonrasında problem yok, 88. Nesilde problem yok. Yersen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Technology to enjoy"

"Das auto" vs vs

Hala babasinin mali gibi ;su sanzimani aracalarina koyan otomobil grubunu savunan var,kaç kere diyeceğiz kardeşim bu sanziman SO-RUN-LU.

Konu sahibine gecmis olsu. Dileklerimi iletiyorum,yapacaginiz is ayipli mal satmasindan dolayi seati mahkemeye vemerk bu is boyle ,tonla emsal karar var ve kazaniyorlar,cunku bu bir ayiptir ,he ugrasmak istemiyorum diyorsaniz "garanti var nasolsa gidin servise degisirler!"

Hocam yetkili srrvis bunu degisecek ama yine basiniz agriyacak araci elden cikarin ve cikarirken mutlaka karsi tarafa belirtin ve tepki olarak bu grubun "VAG" dan asla ama asla bu şanzimanı kullanan araclarini almayin ,aldirmayin yoksa mevcut distribitor bizim sirtinimizdan nasil zengin oluyor goremezsiniz...Saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdiesel -- 11 Şubat 2015; 12:33:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki ekmek, bir marlboro, bir de kavrama.
  • km 55555 iyi denk gelmiş
  • bu aracı üreten türkler olsa yerden yere vururduk türk malı işte ne beklersin ki diye.. Adamlar kaç yıldır bu şanzımanı sorunlu şekilde satıyor hala da kimsenin umrunda değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Closer

bu aracı üreten türkler olsa yerden yere vururduk türk malı işte ne beklersin ki diye.. Adamlar kaç yıldır bu şanzımanı sorunlu şekilde satıyor hala da kimsenin umrunda değil..

Ve bir o kadar da toz kondurulmuyor çoğu kullanıcı tarafından.
  • Eğer konu fake değilse, fabrikadan kurmuş göndermişler bu arabayı. 5 tane 5 yanyana gelince dsg patlayacak diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Closer

bu aracı üreten türkler olsa yerden yere vururduk türk malı işte ne beklersin ki diye.. Adamlar kaç yıldır bu şanzımanı sorunlu şekilde satıyor hala da kimsenin umrunda değil..

Çok Haklısın , Türk malı olsa sadece türk malı olmasından eleştiririz. Zırt dese yerin dibine sokarız. Halbuki Türk malı ürünler gayet kaliteli.

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Mekatronik denen ne idügü belirsiz uyduruk parça hatasıdır büyük ihtimal.

Adamlar senelerdir mekatronik parçasını iptal edip, yeni birseyle değiştirmedi hala.

Yazık günah.

tebrikler bildiniz vallaha,Arabayı servise götürdüm mekatronik parçası değişecek dediler.
    Varsa bilgin bu parça hakkında paylaşırsan sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lingua__Franca -- 11 Şubat 2015; 21:33:42 >
  • mekatronik nedir?neden bozulur?kullanıcı hatasımı bozulma sebebi..kafamda deli sorular.

• geçmiş olsun hocam.

arkadaş vw'nin kendisi dur kalk trafik, sıcak hava ve nem bu şanzımanı bozuyor diyor millet halen alıyor.

türkiye'desiniz arkadaşım sıcak hava da dur kalk trafikte nem de dibine kadar var.
  • Kaçıncı nesilde bitmişti dsg sorunu

100 bin km geçip arıza vermeyen dsg şanzıman görmedim hatta çoğu ilk 50-60 bin km civarında patlıyor. Garantiden işlem görmesi adınıza sevindirici fakat garanti bittiğinde çok da iyi şeyler olmayabilir. Geçmiş olsun
  • quote:

VW araçları Manuel alın diye konu da açtım zamanında.

İki-üç vites değiştirmekten erinmemek lazım.

Bazen sana hayret ediyorum ya gercekten

• quote:

Mekatronik denen ne idügü belirsiz uyduruk parça hatasıdır büyük ihtimal.

Adamlar senelerdir mekatronik parçasını iptal edip, yeni birseyle değiştirmedi hala.

Yazık günah.

Mekatronik nedir sayin sener bey ?

Ne ise yarar nasil birsey ?

İptal edilip yerine ne koyulabilir ?

• 5.0 lolipop ile çözülür 5dklık iş, yersen
  • Dikkatimi ceken bir olayda genelde c sinifi ve uzeri dsg li araclarda sıkıntı var. polo, ibiza, fabia gibi araclarda bu probleme forumda denk gelmedim yanlisim varsa duzeltin..

• VW POLO

VW Polo DSG Şanzıman Kavrama Hatası ve Çağrı Merkezi Sorunu.
    Nida Ç. | 24 Ocak 2015 09:57
    2011 model #volkswagen polo marka 36.000'de aracımda titreme hızlanmama vitesin boşa çıkması gibi arızalar belirmesi üzerine E5 trafiğinde yolda kaldım. 24 saat hizmet verildiği belirtilen çağrı merkez numarasını aradım. Danışman çekici göndermek yerine yavaş yavaş servise gidin dedi. Yolda başıma ne gelecek endişesi ile servise gittim.

#dsgşanzıman kavrama hatası olduğu belirtildi. Bütün bakımlarda sıkıntısı yok denilmiş. Nasıl birden şanzıman bozuluyor fabrikasyon hatası olmasın diye araştırdım. Amerika'da Çin'de 2009-2012 yılına ait araçlar çağrılmış ve ücretsiz olarak değiştirilmiş. Türkiye'de ise hiçbir ibare yok. Her ne kadar iyi niyet indirimi yapılsa da ücret ödemek istemiyorum. (Şikayetvar.com)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttfvol

Dikkatimi ceken bir olayda genelde c sinifi ve uzeri dsg li araclarda sıkıntı var. polo, ibiza, fabia gibi araclarda bu probleme forumda denk gelmedim yanlisim varsa duzeltin..

Sebebini bende merak ediyorum

Tespit çok doğru

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.