Şimdi Ara

Aldığım 2023 model Taigo araç 1 senesi daha dolmadan EPC hatası verdi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aldığım 2023 model Taigo araç 1 senesi daha dolmadan EPC hatası verdi ve yolda kaldı. Arabayı 1-2 kez çalıştırma denemesi yaptıktan sonra "Start/Stop Hatası" yazdı ve sonra tekrar çalışır hale geldi. Böyle bir şey yaşayan var mı? 1 senesi dolmamış araçta böyle bir şey nasıl oluyor? Bu araç daha 6400 km'de, niye böyle hata veriyor?

İnternette baktığımda bazı T-Cross kullanıcıları da yine yeni araçlarında böyle bir hata ile karşılaşmışlar sanıyorum Volkswagen grubu ayıplı araçlar satıyor. Başka insanların da yeni araçlarında böyle problemler yaşaması da bunun net kanıtı.

Şimdi hem direkt Volkswagen üzerinden şikayet kaydı oluşturacağım hem de servise gideceğim. Başka Volkswagen araba sahibi olanlar varsa bu konuya dikkat etsinler lütfen. Benzer sorunu yaşayan varsa deneyimlerini de paylaşırlarsa sevinirim. Yepyeni bir araçta böyle bir durumun oluşması kabul edilebilir değil, konunun takipçisi olacağım size de sonuçları yazacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcaner -- 5 Eylül 2024; 0:29:53 >

• Merhaba,

VAG grubunda EPC'nin en basit sebebi genelde kötü, kalitesiz yakıttan kaynaklı oluyor.

Genelde uzun bir süre kullanılmayan araçta başınıza gelebiliyor. Birkaç kontak kapat/açtan sonra kendiliğinden düzelir.

• Kötü yakıt nasıl oluyor, iyi yakıt nerden bulacağım? Ben Petrol Ofisi veya Opet gibi yerlerden alıyorum hep
  • Maalesef artık iyi yakıt kolay bulunmuyor, tek tip benzine geçilmeden önce Shell yüksek oktanlı olan az da olsa fark ettiriyordu ancak sirkülasyonu yüksek, şehir içindeki bayileri tercih etmek daha doğru olacaktır. Özellikle şehirlerarası yollardaki çoğu istasyonun yakıt kalitesi oldukça düşük.

• rcaner R kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/fabrika-kusurlu-sifir-araba--156991350 evet t cross ile ben
  • rcaner R kullanıcısına yanıt
    Aman dikkat edin. Garantisi bitmeden ne çıkacaksa çıksın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.