Aldığım 2023 model Taigo araç 1 senesi daha dolmadan EPC hatası verdi
Aldığım 2023 model Taigo araç 1 senesi daha dolmadan EPC hatası verdi ve yolda kaldı. Arabayı 1-2 kez çalıştırma denemesi yaptıktan sonra "Start/Stop Hatası" yazdı ve sonra tekrar çalışır hale geldi. Böyle bir şey yaşayan var mı? 1 senesi dolmamış araçta böyle bir şey nasıl oluyor? Bu araç daha 6400 km'de, niye böyle hata veriyor?
İnternette baktığımda bazı T-Cross kullanıcıları da yine yeni araçlarında böyle bir hata ile karşılaşmışlar sanıyorum Volkswagen grubu ayıplı araçlar satıyor. Başka insanların da yeni araçlarında böyle problemler yaşaması da bunun net kanıtı.
Şimdi hem direkt Volkswagen üzerinden şikayet kaydı oluşturacağım hem de servise gideceğim. Başka Volkswagen araba sahibi olanlar varsa bu konuya dikkat etsinler lütfen. Benzer sorunu yaşayan varsa deneyimlerini de paylaşırlarsa sevinirim. Yepyeni bir araçta böyle bir durumun oluşması kabul edilebilir değil, konunun takipçisi olacağım size de sonuçları yazacağım.
Bu parçanın adı nedir?
Katlanır bisikletimde şu parça çıkmış yere koyarken sıkıntı yaşıyorum bisikleti yenisini almam lazım ancak ismini bilmiyorum.
Kırmızı okla gösterdiğim bu parçanın adı nedir acaba?
Park Cezası - Hatam Nerede?
Merhaba,
Dün bir park cezası yedim (61-1 A), aracımı otoparka çekmemişler sadece cezayı yazıp geçmişler, ancak sebebini anlayamadım. Park ettiğim yerde park yapılmaz tabelası yoktu ve herkes arabasını park etmişti. Bir girişi veya başka bir arabayı da kapatmıyordu. Burada hatam nedir acaba? Arkadaşlar da anlam veremedi. Kanunlara hakim olan hatayı gören biri belirtebilir mi? Eğer hatam yoksa itirazda bulunacağım.
Aşağıdaki video'da park konumunu görebilirsiniz
Resim olarak benim arabanın konumu:
- Bilgiler için teşekkür ederim öğrendim hatamı, görselleri kaldırdım -
Şimdiden teşekkür ederim
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 661 (Bu ay: 30)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası