Şimdi Ara

HP15-EC1017NT Ryzen 7 4800H 16GB 512GB SSD GTX1650Ti Freedos 15.6'' FHD (HB) 7.989,15 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
5.259
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kabaca iade olayi soyleyim hocam, garantisi bitik hp seri no buluyorsunuz, hpyi arayip yada WhatsApp yazip kampanyadan yararlanmak istediğinizi söylüyorsunuz, bilgilerinizi aliyor seri no , video foto vb istiyorlar, bana 1 saat icinde kayit maili geldi, mail geldikten sonra satin alimi yapabilirsiniz dediler 480tl iadeyi hp yapacak bu pc icin, eskiden beri var bu olay yeni degil
  • Kac gündür fırsat kolluyordum lenovoyu kacırdım bunu kacıramazdım tesekkürler 👍👍😁😁 8 bin iyi fiyat yükseltme yapmadan elimde 750 gb hdd var onu takıcam ektra masrafsız kullanıcam yeni cıkacak pcler 10.000 dolaylarında olacagından fark etmez
  • Sepete atamadan bitmis, bir arkadaş pc arıyordu, tam pf urunuymus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıldan eski hp seri nosunu müşteri hizmetlerine arayıp bildirin, ondan sonra yeni ürün alın size mail gelecek mail üzerindeki yönlendirmelerle faturayı gönderin 15-45 gün içerisinde geri ödemenizi banka hesabınıza alın.

• maalesef stok tükenmiş.

• Satın alanlara hayırlı olsun. Güzel bir cihaz aldılar

• Konuyu açan kapatabilir mi?
  • Kör tuttugunu yapar misali 29 ocakta fiyati 9300'e cikarmislar. Piyasa neden bu kadar oynak?? Tekrar 7 bin bandina düser mi acaba??

• Oynaklar almayın arkadaşlar almayın ... Satamayinca da oynasınlar fiyatla Allahsizlar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.