Şimdi Ara

HP2300 mü, PHILIPS SHE3590, Sony MDR-EX10LP mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üçünden birini alıcam yüksek ihtimal hangisini daha çok tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wandy -- 8 Eylül 2015; 6:54:35 >

• piyasanın en uyduruk ürünleri bunlar. markaya bakıp birşey zannetme. max bütçe söylersen iş yapan ürünler arasından birşeyler buluruz ancak öneriler yurtdışı kaynaklı olur, en az 15-20 gün kargo beklersin.
  • Merhaba @wandy,

Eğer ucuzda olsa tam olarak ne beklediğini söylersen daha iyi yardımcı olunabilir.

Yani en azından bası çok olsun tizi olmasın, tizi çok olsun bası önemli değil gibi.
  • Çok bir beklentim yok, sadece telefonda müzik dinlemek için kullanıcam. Pek fazla basslı müzik, elektro müzik dinlemem. 35 liradan çok vermek istemiyorum. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wandy -- 8 Eylül 2015; 13:58:21 >
  • wandy W kullanıcısına yanıt
    yani dolar da öyle bir halde ki mal öneremez olduk. benim önerebileceklerim arasında en ucuzlar amazon'dan koss plug ve aliexpress'ten moxpad x3. ikisi de 40 küsür ediyor :D bas yapıları da zor cihazlardır... madem bas önceliğin değil benim satıştaki denenmiş kulaklıklara göz gezdirebilirsin. 25-38 aralığında 3 kulaklığım var. kargo bekleme süresi de yok, kutudan bozuk çıkar mı derdi yok. kendim satıyorum diye diyorum bal dök yala yani :D şu almayı düşündüğün çöplerden hayli hayli iyiler.
  • vaziyetu kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkürler. Bugün biraz daha araştırdım da Xiaomi Piston III Youth Edition'a denk geldim. 8 dolar gibi makul bir fiyata alınabiliyor. 15 dolara da youth olmayanı satılıyor, o da girdi aklıma.
  • Yukarıda 3ünden sadece she3595 i öneririm. Gerçekten hakkını veren bir kulaklık, iddialı olacak ama Sennheiser cx300ü çok rahat geçer, basda miktar aynıdır ama midi çok daha temiz, tizi de çol daha dinlenilebilir bir kulaklık.
    Yine awmlerden bulabileceğin panasonic hje120 yi öneririm.

Sony mh650c yi yine öneririm. Tizi boldur biraz düşük çözünürlüklü olsada. Bası da benim gibi bir bas hastasını tatmin ediyor.

Ama sınırı 50-60 liraya çıkarabilirsen çok çok daha iyi olan kuaklıklar var, forumda yurtdışından getiren arkadaşlardan,

Meelec m6 veya m9
    Brainwavz m5, daha ucuz beta
    Sony mh1 (bu ciddi giriş üstü seviyedir)
    Gibi bunları da şiddetle öneririm. Hepsi parasını sonuna kadar hak eden f/p kulaklıklardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trexmilennium

iddialı olacak ama Sennheiser cx300ü çok rahat geçer, basda miktar aynıdır ama midi çok daha temiz, tizi de çol daha dinlenilebilir bir kulaklık.

cx300-II tizlerinden çok şikayet duyuyorum. pek mana veremiyorum açıkçası. kulaklığın en iyi tarafı tizleri zaten. akustik darlığından dolayı frekans ayrımları düşük, bu yüzden tizler sıkışmış geliyor olabilir, vokallere yakınlığı rahatsız ediyor olabilir ama tizleri açıkça çok daha zayıf kulaklıklara daha iyi denmesini pek manalı bulmam ki genellikle böyle yapılıyor. her ne karşılaştırma yapıyor olursak olalım cx 300-II'nin tizlerde muazzam avantajı olduğunu söylemek zorundayız. tiz konusunda en üst düzey kulaklıklardan biri, tüm detayları veriyor zil vuruşlarını başından sonuna kadar yuvarlıyor bunu yapabilen model sayısı çok az piyasada, yani tizler üzerinde özel olarak çalışıldığı çok açık. eleştirim sadece tiz konusunda yoksa midleri en berbat kulaklık piyasadaki, o yüzden diğer modellerin midlerde geçmesi de oldukça doğal ve kolaydır.

quote:

Orijinalden alıntı: trexmilennium

Brainwavz m5, daha ucuz beta

m5 ve beta çok uzak kulaklıklar. m5 çok derin bir bas vuruşuna sahip olup, cx 300-II'den kelli bir akustik yapısına sahiptir yani midleri yok hükmündedir. brainwavz m4 vokalleri kurtarılmış ama baslardan ve tizlerden biraz kaybetmiş versiyonudur, vokalleri kurtarılmış olsa da enstrümanları hala yok hükmündedir. beta bambaşka ve zirveye oynayan çok gelişmiş bir kulaklık olup forumlarda satılan kutusuz cks77'nin tamamen aynısı değilse yaklaşık olarak aynısıdır. brainwavz'ın her ürününün birbiriyle organik bağı yok, farklı farklı kaynaklardan geliyor. fiyatlara bakmak yanıltıcı oluyor. bu piyasada çoğunlukla ne alıcılar ne satıcılar yeterli bilgi ve tecrübeye sahip. bu yüzden piyasa darmadağın. beta, brainwavz'ın en üst düzey kulaklıklarından olmasına rağmen adeta çöp fiyatına gidiyor. bunun tek açıklaması var, karşılıklı yetersizliklerden doğal muazzam karışıklık. daha iyi nasıl açıklanır bilemiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: wandy

İlginiz için teşekkürler. Bugün biraz daha araştırdım da Xiaomi Piston III Youth Edition'a denk geldim. 8 dolar gibi makul bir fiyata alınabiliyor. 15 dolara da youth olmayanı satılıyor, o da girdi aklıma.

xiaomi piston 2 piyasanın en balon kulaklıklarından biridir. brainwavz m4 ile yaklaşık olarak aynı kulaklık olup, son dönemde ortaya çıkan tuhaf reklam ve şişirme operasyonları sayesinde leblebi gibi sattırılıyor. hal böyleyken 3'e şüpheli yaklaşmak gerekir. xiaomi piston 2'nin en eli kanlı, en meşhur, beni head-fi'da susturmak için yapmadığı maymunluk kalmayanların hepsi (hepsi derken şaka yapmıyorum gerçekten hepsi ayrı ayrı söyledi) sıkışınca vsonic vsd3'ten her konuda çok daha kötü bir kulaklık olduğunu itiraf etmiş, hatta alanın anında sattığı ttpod kulaklıklarının bile daha üst düzey olduğunu söylemiş ancak ısrarla fiyatına göre çok iyi dedik diye kurtarmaya çalışmışlardır. işin aslı, piston'a fiyatına göre iyi diyenlerin hiçbiri koss kulakiçi kulaklıklar kullanmamış olup, brainwavz beta, r1 veya moxpad kulaklıkları da kullanmamış kullandılarsa da yanlış kullanmışlardır :D bu piyasada herkes kendine bir f/p kulaklığı bulup onu çocuğu gibi sahiplenerek bir çeşit ego tatmini yapmakla meşgul. piston'u dünya'ya yayan bu isimlerin çoğu koss kulaklıklarının şekline veya koss'un eski bir amerikan firması olmasına laf atıp çöp fiyatına ürünler satmasına rağmen bir zahmet edip bakmaya bile tenezzül etmeden hakaretler savuracak kadar zayıf kişiliklilerdir. bunların hepsini ben şahsen tecrübe ettim zamanında. bu piyasayı boşuna eleştirip durmuyorum. böyle tuhaf şeylerden uzak durun. kulaklık piyasası başka bir piyasaya benzemiyor. modern insanın sorunlarına dair herşey var bunun içinde, uyanık olacaksınız. benden söylemesi...

• Hepinize ilgi ve yardımlarınız için teşekkürler. Bugün Banggood'da piston 3'e yapılan indirim sonrası dayanamayıp aldım gitti. İyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.