Şimdi Ara

HPV Çıktı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
2
Favori
42.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Merhaba, Tamamen geçtiğini vucudun attıgınız nasıl anlıyorsunuz bir testi de yok erkekler için sanırım..? Ve bunu evdeki kişilere sevgilinize bulaştırmamak için neler yapılmalı? Temasla geçiyor evet ama aynı tuvalet hatta bardaktan geçme şansı nedir?

Çok karışık bir olay. Tam net hiç bir bilgi araştırma da yok lanet şey hakkında.

Ama 3 aylık gözlemlerime göre, 2ay boyunca çıkmazsa yeni siğil geçti diyebiliyoruz. Evdekilere bulaşma ihtimali var ama düşük gene de havlu bornoz vs dikkat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BèRuTTì kullanıcısına yanıt

Hocam biraz özelden, konuşabilir miyim çok kısa fazla zamanını almayacağım soracaklarım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clintx0 -- 6 Şubat 2025; 23:3:23 >
  • konumda detaylıca bahsettim hepsini bende yaşıyorum iyi anlarım.ANAHTAR KELİMEMİZ BAĞIŞIKLIK ve şu içeriğe sahip vitamini kullanıp başardım diyebilirim.

vitaminin içeriği;lizin, yeşil çay, kuersetin, tarçın, meyan kökü ve selenyum

marka adı veremiyorum reklam olmasın diye konumu okumanızı tavsıye ederım

https://forum.donanimhaber.com/hpv-ve-hsv-ile-mucadelem-galiba-yendim-surekli-guncel--160658450

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.