< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 3 Ocak 2018; 10:37:51 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 3 Ocak 2018; 10:37:51 > |
Boşuna demiyoruz bakire olmayan birini bulmayın diye.
|
Fikrimide belirtmek istiyorum
Virus taşıyacak kadar temizliğe dikkat etmeyen biriyle arkadaş olmak istemem, bu virüsü bulunduran birisi başka hastalıklarında taşıyıcısı olabilir Hasta diye terkedin demiyorum, temizliğe dikkat etmeyen birisiyle yaşanılmaz diyorum, temizlik onemli kirli paspal insanı kimse sevmez anlarsın ya |
Yıl olmuş 2018, açın biraz şu kafaları. |
Ha bu arada merakimdan soruyorum kaç kere cinsel ilişki yasadiniz ve bu kişiler eskortmuydu
|
Bence kafaniza cok takiyorsunuz ve ondan devamli cikiyor
Eminim konuya yazanlarin yarisinda da vardir ama belirti gostermemistir. İlle cinsel iliskiye gerek yok hijyeni iyi olmayan bir otelde bile kapabileceginiz birsey. Oyle her 3 tane ciktiginda ugrasmaniza gerek yok bence 15-20 tane olursa yaptirin o islemi. Ben ilk artinca yaktirdim sonra 4-5 sene sonra tekrar cikti sonra bir kismini sondurdular tekrar gel dediler gidemedim kendiliginden gecti (baska sorun icin ayni cilt ciye gittigimde (dondurma islemini urolog ciltci arkadasina yaptirmisti) noldu gelmedin diye sordu kendi gecti dedim o da biraz sasirdi) Vel hasil kelam anlatmaya calistigim birince kez de ikinci kez ciktigi donem de hep agir stres altinda oldugum donemlerdi Yani oyle proteinle meyveyle sporla ilgisi yok bence siz moralinizi yuksek tutun devamli cikti mi diye kontrol edip durdugunuz icin psikolojik olarak zayif kaliyor vucut ve ondan 2 ayda bir cikip duruyor Kabullenin ve bununla yasamayi ogrenin dunyanin sonu degil ve gercekten onemsiz bir hastalik. |
Vücutta çıkan tüm siğiller HPV kaynaklı zaten. Ayağında, kolunda, elinde çıkan siğil de HPV. Bunu kapmanın tek yolu cinsel ilişki de değil. Ortak eşya, tuvalet, banyo vs. kullanımı bu hastalığa sebep olabilir. Her türü kanser yapacak diye bir şartta yok. Geçen yıl benim de ayak tabanımda siğil çıktı iki kere yaktırdım geçti gitti. Siğilin çıktığı yerde bir yara-kesik oluşmuştu ayak tabanımda arazide çıplak ayak gezmekten sanırım o sebepten yada o ara dikkat etmediğimden sivilce gibi çıktı sonra üstü nasır oldu. Bende HPV kaptım demek yani. Oturup ömür boyu HPV'yim diye ağlayayım mı? :D Üzüleceğimiz en kötü hastalık bu olur umarım. Milletin ne kötü hastalıkları-dertleri var. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 3 Ocak 2018; 11:48:29 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 3 Ocak 2018; 12:1:10 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|