|
Hpv Oldum Ne Yapmam Gerekiyor?
-
-
hak yolu varken diğer yoldan mı gittin hacı? -
Emekçi gacılarla o kadar yatıp kalktım hala bi şey olmadı
-
ben emekciylede yatmadım şansıma zatenquote:
Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ koluEmekçi gacılarla o kadar yatıp kalktım hala bi şey olmadı
-
kardeş bırak şimdi emekciyi onu bunu.bak ben sana napıcağnı yazıcam şimdi.
birsürü şey söylerler. incir sütü,propolis,elma sirkesi,dondurma o bu..
önce sakin ol.hpvden ölmezsin.
eğer siğil devasa boyuttaysa dondurabilirsin ama yeterli olmayabilir.
peki napıcaz diyorsan bak bunu iyi dinle.
çareyi yazıcam şimdi.
sarımsakları soy. 2 baş sarmısak olabilir. soyduktan sonra onları ez. ezdiğin sarmısakları küçük bir kavanoza koy. kulak çöpünü al. kulak çöpünü kavanoza daldır birgüzel sarımsak suyu ile ıslansın kulak çöpü. ardından hergün yatmadan önce siğillere kulak çöpünü sür.sonra yat uyu sabah kalkınca ılık suyla duş al. kılları jiletle kesme. makineyle kes ve aşırı kısa kesme. 3günde 1 kavanozu yeni sarımsakla yenile.arada ara verebilirsin. acele etme.işe yaramıyor diye panik de yapma işe yarar sadece sabırlı ol.eğer tahriş falan oluyorsa sarmısağa ara ver krem sürebilirsin. siğillere fazla dokunma. sıkma ezme kesmeye çalışma. bundan sonra da tersten giriş yapma.
-
Kriyo çok acı veriyor hocam dikkatli ol -
IT'S HELVA TIME GODDAMMITTT
-
Anal fist mi yaptın naptın hocam?
-
Korunmadın mı? -
aktif misen
-
Helvan hayırlı olsun kardeşim
Şaka şaka, HPV'den ölmen için bağışıklık sisteminin aşırı zayıf olması lazım ve yaşlandığında alzheimer veya kanser yapabiliyor kendine iyi bakmazsan. HPV'den daha korkunç şeylerde var. Uçuğa dokunmuyorsun doktora görünüyorsun sana krem yazıyor, kendini strese sokmazsan, bağışıklık sistemin güçlüyse 6 ay içerisinde HPV'yi şutlayabilir bağışıklık sistemin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 3 Kasım 2022; 19:42:44 >
-
kriyo yaptırdım şimdi elimequote:
Orijinalden alıntı: Guest-E9F644F03Helvan hayırlı olsun kardeşim
Şaka şaka, HPV'den ölmen için bağışıklık sisteminin aşırı zayıf olması lazım ve yaşlandığında alzheimer veya kanser yapabiliyor kendine iyi bakmazsan. HPV'den daha korkunç şeylerde var. Uçuğa dokunmuyorsun doktora görünüyorsun sana krem yazıyor, kendini strese sokmazsan, bağışıklık sistemin güçlüyse 6 ay içerisinde HPV'yi şutlayabilir bağışıklık sistemin.
-
hoplattı zatenquote:
Orijinalden alıntı: Başbilen
Kriyo çok acı veriyor hocam dikkatli ol -
Zinanın zararları -
Helede nasır için olanı jiletle kazıyorlar -
yok knk normak yaptum hpv yi kaptum gerçi el hpv si var bende karıdan bulaşmamış olabilirquote:
Orijinalden alıntı: SUBJECT 101Anal fist mi yaptın naptın hocam?
-
Soğuk su içmen gerekiyor
Benzer içerikler
- koldan kan alındıktan sonra morarma nasıl geçer
- müdür fıkrası
- zyprexa kullananlar
- kfc de çalışmak
- shaggy neden öldü
- telegram indirim kanalları
- yeşil nasim
- para sayma makinesi bim
- 5g nedir zararları
- elektrikli bebek arabası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X