Şimdi Ara

Hq Schauer akıllı Saathq schauer sakıllı saat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba hq schauer akıllı saat hakkında bilgisi olan var mı? İnternette aradım ama gerçekçi yorum bulamadım. Bir sitede çok yağlamışlar, yorumlar sahte gibi geldi. Kendi sitesinde 680 TL civarında, farklı sitelerde 125-140 TL civarında satılıyor. Saatten çok bir beklentim yok. Sonuçta 150 TL nin bile altında bir ürün. Düzgün konuştursun, sorun çıkarmasın, arayanın ismini göstersin yeter. Kullanan varsa bilgisini paylaşabilir mi? Bu arada telefonum Note 1 ve Note 2.

• evet bende bu aralar sık sık reklamını görüyorum ama bilemedim pek güvenli olmuyor bunlar
  • Geçen hafta aldım bu saatten. Bir kaç yorum buldum iyi dediler aldım. Gold Maltepe'de 149.-TL idi. Sanal mağazasında 134.-TL. Sorun olursa değiştirmek için normal mağazasından aldım. Görüşme kalitesini beğendim. Tek sorun gün ışığında ekranının okunmaması. Elinizi kapatsanız bile zorlukla görebiliyorsunuz. Onun dışında fiyatına göre gayet iyi. Dikkat! Alacaksınız uygun bedeni alın. Mağaza çalışanları bedeni yok bunların diyor ama var. Şişman olmayan bir erkeğe S olabiliyor. Kilolu değilseniz L büyük gelebilir. Bayanlara S bile büyük geliyor.

Not: 2 adet aldık. Benim şaj aleti fişe takar takmaz patladı. Çazır cuzur sesler geldi, dairenin ana sigortası attı. Arkadaşımın aldığında sorun çıkmadı. Şarj aleti dandik. 3.-TL lik cihazlardan koymuşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrRadon -- 9 Haziran 2014; 9:58:30 >
  • Saatteki titreşimi alarm için kullanabiliyor muyuz bu saatte? Uyandırmak için yeterli gelir mi?
  • Alarmda titreşim çalışmıyor. Sadece sesi telefon ile birlikte veriyor. Sesi beni uyandıracak kadar güçlü.
  • Bu icatın bluetooth bağlantısını nasıl yaptınız. Bir türlü bağlayamadım.
  • bu cihazda arama ve telefona bağlanma nasıl oluyor? bir türlü beceremedim
  • Saat kapalıyken kırmızı tuşa 10 - 15 sn basılı tut. Ekrana yazı gelecek. Telefonunla tarat. Saati bulunca şifreyi yaz. Şifre 0000

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.