Şimdi Ara

HS-LED Controller Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar.Öncelikle anlayan aşağıdaki verdiğim linklerdeki devre ile ilgili bilgisi olan profesyonel arkadaşların yardımlarını beklıyorum.Bu devrede yapmak istediğim lambaların yanma hızını arttırmakVerdiğim linkteki videodakinde biraz daha hızlı yanıp sönmesini sağlamak.Bu çakar lambalar oto sanayınde satılanlardan.Kontrol kumandasının ve devresinin resminide eklıyorum hangi direnç yada entegreyi değiştirmem gerekir? veya ne gibi bi işlem yapabilirim?Yardımlarınızı beklıyorum iyi çalışmalar

VİDEO LİNKİhttp://www.izlesene.com/video/c4-strob-flash-lamba/2890741

HS-LED Controller Yardım

HS-LED Controller Yardım

HS-LED Controller Yardım

HS-LED Controller Yardım

HS-LED Controller Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suat003 -- 12 Aralık 2010; 1:35:35 >

• Ok.bilgi için teşekkürler..Evet fonksiyonları ayarlanabiliyor fakat ben hız ayarını değiştirebilmek için bişeyler yapılabilirmi bunu kastedmiştim..Yinede Yararlı bilgi için teşekkür ederim.İyi çalışmalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenakord08

Merhaba. bu dvrede PIC kullanılmış dolayısıyle program olarak içierisine yazılım atılıyor bunu siz herhangibir eleman değişikliği yaparak özelliğini değiştiremezssınız . ama bu alet zaten önündeki buton ve swiçlerle ayarlanabiliyor .

Peki başka bi PIC entegre v.s ile değiştirsek ????yada sadece bu lambaların yanma hızını değiştirebilecek hazır bi devre falan bulabilirmiiz acaba??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Monitör PC / AV Modu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.