Kampanya güzelmiş, teşekkür ederim. Faturalı hat bu zamanlarda kötü oluyor işte. 25 dk. ne ki 100 kontörün yanında. Neyse sen çok çok sağol.
Alıntıları Göster
acaba başka birinin kartıyla girip kntr kazanırmıyız? karta kaydedilen telefon nosu mu kntr kazanıyor?
quote:
Orijinalden alıntı: bjk_murat
acaba başka birinin kartıyla girip kntr kazanırmıyız? karta kaydedilen telefon nosu mu kntr kazanıyor?
Alıntıları Göster
aslında 100 kontor garantiyse hsbc kart edinmek lazım
quote:
Orijinalden alıntı: propesyonel
aslında 100 kontor garantiyse hsbc kart edinmek lazım
Alıntıları Göster
giriş yaptım. bakalım gelecek mi
quote:
Orijinalden alıntı: piri.reis
giriş yaptım. bakalım gelecek mi
Alıntıları Göster
Çekilişsiz kurasızsa bana da gelmesi lazımdı. En son kullanım zamanınız 11 Kasım 2008 Salı 22:57
quote:
Orijinalden alıntı: metinbestil
Çekilişsiz kurasızsa bana da gelmesi lazımdı. En son kullanım zamanınız 11 Kasım 2008 Salı 22:57
Alıntıları Göster
bu konuyu bende aştım daha once hep kişiye ozel oldu bakalım bu sefer gelecekmi.
quote:
Orijinalden alıntı: gokhan85
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
banada yüklenmedi, girdik çıktık bakalım bugünde girip çıkayım bari ama zor görünüyor..
quote:
Orijinalden alıntı: oksit
banada yüklenmedi, girdik çıktık bakalım bugünde girip çıkayım bari ama zor görünüyor..
Alıntıları Göster
eheheh ehehe ben yaptım:) gırıs yaptım babamın kartından benımde kartım var ama oda babamda onu naısl gırıs yapcam net bankacılıgından sıfre almam gerek kart bende oyk bıraz okuyam bakalım:)
quote:
Orijinalden alıntı: festival28
eheheh ehehe ben yaptım:) gırıs yaptım babamın kartından benımde kartım var ama oda babamda onu naısl gırıs yapcam net bankacılıgından sıfre almam gerek kart bende oyk bıraz okuyam bakalım:)
Alıntıları Göster
14 Kasımda telefonuma bu kampanyanın mesajı geldi, hiç bir yerde konu ile ilgili bilgi bulamadım o günlerde. Müşteri hizmetleri ilk 20.000 kişi ile sınır olduğunu söyledi. Telefonuna mesaj gelmeyen aboneler bu kampanyadan yararlanamaz da dedi ama bana hiç inandırıcı gelmedi.
Giriş yaptığımın ertesi günü öğlen saatinde yüz kontör yüklendi. Kontör gerçek 100 kontör olarak yükleniyor. Transfer yapılabiliyor, aktif süreyi uzatıyor. Ben gençturkcell tarifesinde olduğumdan, 10 dakikası 1 kontörden konuşmaya başladınız mesajı da geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: kalpakci
14 Kasımda telefonuma bu kampanyanın mesajı geldi, hiç bir yerde konu ile ilgili bilgi bulamadım o günlerde. Müşteri hizmetleri ilk 20.000 kişi ile sınır olduğunu söyledi. Telefonuna mesaj gelmeyen aboneler bu kampanyadan yararlanamaz da dedi ama bana hiç inandırıcı gelmedi.
Giriş yaptığımın ertesi günü öğlen saatinde yüz kontör yüklendi. Kontör gerçek 100 kontör olarak yükleniyor. Transfer yapılabiliyor, aktif süreyi uzatıyor. Ben gençturkcell tarifesinde olduğumdan, 10 dakikası 1 kontörden konuşmaya başladınız mesajı da geldi.
Alıntıları Göster
Way be herkesin kartı var alıyo... Bizde böyle bakınıyoz etrafa
quote:
Orijinalden alıntı: British
Alıntıları Göster
mesaj gelmeyen arkadaşlara sanırım olmuyor bu kamppanyaya bende açtım bir ara konuyu arkadaşa mesaj gelmesi üzerine ama herkesede vermedi.dedidiginiz gibi kişiye ozel olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: bymami78
mesaj gelmeyen arkadaşlara sanırım olmuyor bu kamppanyaya bende açtım bir ara konuyu arkadaşa mesaj gelmesi üzerine ama herkesede vermedi.dedidiginiz gibi kişiye ozel olabilir
Alıntıları Göster
işyerindeki arkadaşımada aynı email geldi ve 24 saat içinde normal kontör yükler gibi yüklendi güzel bir kampanya sadece özel müşterilerine.
quote:
Orijinalden alıntı: British
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: madeinturkey
Kart almak ücretsiz. HSBC'de de hesabım olsun diye gidip bir bankamatik kartı almıştım geçen aylarda.
quote:
Orijinalden alıntı: kalpakci
quote:
Orjinalden alıntı: madeinturkey
Kart almak ücretsiz. HSBC'de de hesabım olsun diye gidip bir bankamatik kartı almıştım geçen aylarda.
Alıntıları Göster
ben giriş yaptım bana 100 kontör geldi çok iii oldu kampus süremde uzadı..