olay şu şekilde gerçekleşiyor: sosyal sigortalar kanunu gereğince zorla sigortalı yapılıyorum. sonra kanunda bana bakmakla mükellef olmadığı söylenen kişilerin mülkleri ve harcamaları dolayısıyla, ilgili yönetmeliğe göre bana gelir testi yapılıyor ve hiçbir gelirim olmamasına rağmen gelirim varmış farz edilip her ay sigorta primi ödemeye zorlanılıp icralık oluyor, ödeme emri ile muhatap oluyorum. idari yargıda, işlemin hukuka aykırı olduğu için iptal edilmesini, yürütmenin de durdurulmasını istiyorum. sonuç olarak haksız bulunuyorum ve konu danıştay'a taşınıyor. danıştay haksız olduğuma hükmediyor ve aym'nin yolunu tutuyorum. aym, anayasal haklarım bariz bir şekilde ihlal edilmesine rağmen beni haksız buluyor. aym ve danıştay üyeleri hakkında görevi kötüye kullanmaktan tutun, akla gelebilecek her şey hakkında suç duyurusunda bulunuyor, ya da hsk'ya gidiyorum. hsk, savcılar ya da ilgili kurum her ne ise beni ciddiye almıyor. aym, danıştay, hsk ve savcıların hesap verebilmeleri için ne yapabilirim? |
Bildirim