Şimdi Ara

HTC 10 benchmark sonuçlarında Galaxy S7'yi geride bırakıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Htc her zaman bir çok telefon üreten firmalardan daha kaliteli ve çok daha sermayesi olan bir firmadır.Htc ben bilineyim derdinde olsaydı samsung ve iphone gibi reklam yapardı emin olun az reklam yapsın yok satar ve htc one a9 iyi bir telefon ve iphone benzer yapmış olması gayet normal çünkü o tasarımı çalan iphonedur .Çünkü o tasarım yapısı m7 de kullanılmıştır.Htc one a9 fiyatı yüksek olmasının sebebi iphone kafa atmasıdır.Eğer htc iphone benzer yaptığı için apple dava açmadığını düşünürsek tasarım benzeten htc değil appledır.Şimdi htc 10 yine aynı kalitelerle geliyor ve aşırı sağlam geliyor ve karşında benzeri yok bunlardan dolayı fiyat politikasını ona göre yapacaktır.S7 gibi telefon 3bin Tl piyasaya giriş yapıyorsa htc de 3100 tl girer işi bitirir.Htc her zaman telefonunda pahalı kaliteli parçalar kullandığı için fiyatı yüksek oluyor bu durumda gayet normaldir.Htc büyük ihtimalle dediğim gibi 3100 tl piyasaya girecektir.Htc kullanan biri zaten pek hız aramaz kalite arar çünkü zaten sense kadar seri bir arayüz yok onun için bizim için bir kaç eksik gidermesi yeterli gelecektir.Teşekkürler HTC bu telefonu 3 yıldır bekliyorum. :)

• Şık ve premium android kullanmak isteyenlerin aradığı cevap htc. One m7 ve m8 gerçekten güzeldi, m9 deniyorum çünkü bunların aynısıydı ama fiyatı çok fazlaydı. Htc fiyat konusunda katı, az satıyım ama öz satıyım. Son yıllarda htc alıp da pişman olan çok azdır (kamera dışında) tek yetersiz yönü kameraydı a9 ile bunu da çözmüşler gibi. yeni model alanların %70 si htc kullanıcısı. Benim müşterim bana yeter algısı var. Yani fiyatı pahalı olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kraix

Cihaz bu değil bilginiz olsun da ;) gelecek cihaz efsane. BoomSound yeni düzeni çok iyi. Geri kalanı içinde 12 nisanı bekleyin

İnşallah dediğin gibi bir tasarımla gelir.Donanım ne kadar iyi olsada bu tasarım htc kullanıcıları için çok basit ve sıradan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dua edin de Apple 4 çekirdek işlemci yapmasın herhalde o zaman 250 bin puan alır daha sittin sene yakalayamazlar.

Android kullanıcısıyım ama apple işlemci konusunda iyi iş çıkarıyor bu bir gerçek.

• Apple ters köşe yapacak gibi mobil sektörü artık çok kaliteli cihazları 3000 tl ye satmak marifet değil önemli olan uygun fiyatlı olarak kaliteli ürün sunabilmek sen bu cihazı 3200 tl den getir isterse uzay teknolojisi barındırsın bir anlamı yok

• Umarim boonsound u birakmazlar

• 3000 den aşağı getirmezler bunlar, türkiye pazarında yine iş yapamayacak s7 nin bu agrasif fiyat politikası ile baş edemez

• geçmesi iyi olmuş, samsung'u ateşlesinler biraz
  • Ekran Full HD olmasın..? Kedidir o kedi...

• orta sınıfın biraz üstü olan htc one A9 (16gb) 2200 TL'ye satılırken bu telefonun makul bir fiyatla gelmesini bekleyenler hayal aleminde yaşıyor. peki hayaller gerçek olur mu? bence zor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.