Şimdi Ara

HTC 10 Deneyimlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır htc markasından başka telefon kullanmam. Kullandığım m8 ekran kırılması sonrası tamire gittikten sonra stabil çalışmamaya başlayınca telefonu değiştirmem gerekti. Ben de htc 10 aldım.
    Ben kötü özelliklerinden başlamak istiyorum. (bir önceki telefonum m8)
    1-elde tutuş çok kötü. Kenarlardaki jiletlenmis keskin hatlar çok rahatsız ediyor.
    2-gunes ışığında ekranı görmek neredeyse imkansız. Aynı anda m8 cam gibiyken 10 da hiç bişey net değil.
    3-birkac dakika konuştuktan sonra kulakta aşırı ağrı yapıyor. Konuşamıyorum resmen.
    4-hoparlor sesi m8 e göre çok geride. Duymak çok zor.
    5-cok ısınıyor. Şu yazıyı yazarken bile rahatsız ediyor beni.
    6-muzik player ve galeri gibi uygulamaların olmamasi çok kötü olmuş. Parayla uygulama satın almak zorunda kaldım. Hangi uygulama daha stabil ve güzel diye bir sürü apk denememde cabasi.
    7-wifi çekim kuvveti çok kötü. M8 in iki diş çektiği yerde WiFi modemi görmüyor.
    8-ekran açıkken şarj su gibi gidiyor. Durdurmak imkansız. Yazıya başladığımda %20 idi şimdi %14.umarim sonuna kadar yeter :)
    9-dahili klavyesi berbart. M8 de SwiftKey kullanıyordum. Buna da yükledim ama m8 deki gibi güzel çalışmadı.
    Biraz da iyi özelliklerinden bahsedeyim.
    1-kulakliklar harika. Müzik dinleme deneyimi muhteşem. Üstüne telefon yok kesin. Ama ben kulaklıkla müzik dinlemiyorum malesef :)
    2-sarj dolumu 1.45 saat diyorlar ama benim tel 40 dk. Gibi bir sürede %95 e geldi. Gayet hızlı.
    3-serbest yerleşim temaları çok güzel ve zevkli. 2 saat onlarla uğraştım keyif alarak.
    4-2 yıllik 100 GB bulut hesabı veriyor. Diğer htc telefonum ve hediyelerle şuan drive hesabım 235 GB :)

Son olarak şarjım %12 ve telefon elde tutulmayacak kadar ısındı. O yüzden yazıyı bitiriyorum.
    Selamlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.