Şimdi Ara

Htc 10 kamera sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kameram 1 aydir calismiyor. Daha onceleri arka kamera calismiyordu sadece on kamera calisiyordu sonra guncelleme geldi 7.0 ondan sonra on kemerada calismamaya basladi. Recovery yaptim hard format attim ama yok. Baska app ile calismiyor. Safe mode da calistirdim gene calismadi acaba kamera hasarmi gordum dicem ama alakasi yok bence yani dusurme fln olmadi. Birden bire calismasi durdu. Kamerayi acmak istedigimde camera failed diyor. Yabanci forumlarda arastirdim ama yok yani bi cagresi. Bu konuda lutfen yardimci olabilicek varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ilginc eger 3.part uygulumalarlada acilmiyosa donanimda sikinti vardir.ayni sorun wifi modullerde olmusttu istediginiz kadar rom atin recovery yapin wifi modul anakarta oturmadiysa wifiye baglanamazsaniz hatta samsunglarda wifi hep yari yesil sonuk yesil yanar.bunun gibi dusunun. Telefonu servise goturun. Cozumunun baska turlu olcagini sanmiyorum

• zodd kullanıcısına yanıt
    Yeni telefon al.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun su ki dun telefonu dusurdum ekrani kirildi. Simdi servise goturucem diceklerki dusmeden dolayi olmustur. zart zurt. Vodofone dan nakit parayla almistim tekrar orayami goturmeliyim sizce?

@tesbihcekenhoroz
    Vodafondan altin karsiligi bile alsan dicekleri laf belli "biz ilgilenmiyoruz servise goturun buyrun bu adres" dicekler serviste dicekki acma ucreti. 50 tl ekran 600 tl kamera 200 tl veya anakart " falan dicekler iyice dinden imandan edicekler o yuzden simideden sakin olun bi vodafone gidin belki farkli bisey olur. Gecmis olsun

• tesekkurler cevap icin. Gerci yurt disinda oturuyorum. Acaba kisa yoldan okutup baska telefon mu alsam. Gerci bu halde telefonu alan olurmu bilmem.

@tesbihcekenhoroz
    Yurtdisindaysaniz keske telefonu sigortalatsaydiniz. Bu gibi durumlarda direk para iadesi yapiliyo. Telefonun bu halini alan olur ama nekadar veren cikar orasini arastirman lazim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.