Bildirim
htc one ses sorunu
LTB Rıgoma Erkek Sweatshirt, Gri, L : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DK7JK6NT
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
saçmalıyorsun...telefonu kullanmayı öğren bence sesi kısıktır. -
Sesi az mı çıkıyor HTC one kullandığına emin mısın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadasim,full seste herhalde hele beatsi acinca iyice kisiliyo bas sesi iyi ama kisik internette izliyom nasil yuksek bende cok kisik
Up
Bu konuda bende yardım istiyorum.5 gün önce aldığım htc one sesi çok az çıkıyor.Bu sorunu nasıl çözebiliriz. -
quote:
Orijinalden alıntı: NickMickyoq265
BoomSound özelliğini açtınızmı
Herhalde açtık dostum telefonu kullanmayı o kadar da biliyoruz. -
quote:
Orijinalden alıntı: snnbrn45
Cok sinirim bozuldu sesi icin aldigim htc one 500tllik android samsungdan az ses cikariyo rezil oldum normal mi bu cidden sesi az
Arkadaş APPLE'cı ve elinde HTC One olduğuna inanmıyorum. Buraya telefonu kötülemeye gelmiş olabilir.
Piyasada ses üzerine daha iyi bir telefon, tablet yok. Boş muhabbete de hiç gerek yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: NickMickyoq265
BoomSound özelliğini açtınızmı
Kardeşim boomsound özelliği tam olarak nasıl açılıyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: aliozaltun
quote:
Cok sinirim bozuldu sesi icin aldigim htc one 500tllik android samsungdan az ses cikariyo rezil oldum normal mi bu cidden sesi az
Arkadaş APPLE'cı ve elinde HTC One olduğuna inanmıyorum. Buraya telefonu kötülemeye gelmiş olabilir.
Piyasada ses üzerine daha iyi bir telefon, tablet yok. Boş muhabbete de hiç gerek yok.
+1 htc one ın sesi az çıkıyormuş
-
quote:
quote:
Piyasada ses üzerine daha iyi bir telefon, tablet yok. Boş muhabbete de hiç gerek yok.
İphone 4s im ve ipod touch 5 im vardi imza orda. Kaldi takas ettim onlarla one i
quote:
quote:
Vay arkadaş ne insanlar var..iphone 4 üm var one almayı düşünüyorum bu açıklamayı görmesen adamın dediklerini gerçek zannedip belki içime bi ukte düşecek hatta vazgeçecektim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cok konusmayin girin bakin bakalim htc one ana konuda kirmizi kamera sorunu yuzunden koydugum fotolari bakin bos bos is yapiyomuz vallaha onei kotulesem elime ne gecicek ki :D iyice tuhaf olmusunuz siz :D
Ses hem boğuk çıkıyor.Hem de ses seviyesi düşük çıkıyor.Htc hd2 nin sesiyle aynı. -
Bu arkadasin mesajlari gozume carpiyor avatar ve imza yuzunden. Htc one kullaniyor iftira atmayin adama.
Obur yandan bir abimizde() one var ilahi acmisti cidden az cikiyodu ama muhtemelen ayarlarla ilgili bir seydi.
quote:
Orijinalden alıntı: Balawitz
Bu arkadasin mesajlari gozume carpiyor avatar ve imza yuzunden. Htc one kullaniyor iftira atmayin adama.
Obur yandan bir abimizde() one var ilahi acmisti cidden az cikiyodu ama muhtemelen ayarlarla ilgili bir seydi.
Eyvallah bilader :D millete inandirma calisiyoz ise bak ya :D
EE bize yardımcı olacak yok mu.Bunun bizim bilmediğimiz bi ses ayarı var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Bilge kül kadir han
EE bize yardımcı olacak yok mu.Bunun bizim bilmediğimiz bi ses ayarı var mı?
Samsung galaxy s4 ün sesi benim htc one dan daha yüksek çıkıyor.Arkadaşın yanında telefonu çıkarmaya utandım. -
Htc One'ı bizzat denedim piyasadaki çoğu akıllı telefondan yaklaşık 2 kat iyi ses veriyor. -
4.2.2 guncellemesınden sonra htc one sesinde bariz azalma oldu. Kulaklık sesi yarı yarıya kolonlardan da kısılmaya gidilmiş. Forumdalarda kolon patlama yuzunden boyle bır kısılmaya gıdildıgı yazıyor. Ama kulaklık sesı bariz cok kısık. Hele kulaklıktan görüşme yapmak imkansız. Bu sorunu yaşayan varmı.
Benzer içerikler
- wifi kaydedildi sorunu
- düz viril ne demek
- dokunmatik ekran kendi kendine basıyor ve çözümü
- ön kamera açılmıyor
- telefonun ilk açılış tarihini öğrenme
- samsung a70 ne zaman çıktı
- samsung s23 ultra kamera özellikleri
- honor magic v3 fiyat
- one ui 6.1.1 alacak telefonlar
- samsung a35 ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X