Şimdi Ara

htc one ses sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
26.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yedirememezlik yapmayın , koyun bi nokia c5-03 falanda ses görün . Yüksek ses değil kaliteli ses var htcde . S4 te daha fazla ses var deneyin görün . Ama kaliteli olan htcnin sesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında biri çıkıp tetrisin sesi daha iyi derse şaşırmam. Adam en yüksek benim sesim diye bir şey demiyor en kaliteli benim sesim diyor ki en yüksek ses de One'da daha ne tartışıyorsunuz ki

• konu hortlamis gibi olacak da son update'ten sonra ses yerlerde, sabah beni uyandirmiyor o kadar diyim ben size, bi sistemi degistireyim bari, bugun onunla ugrasacagim
  • quote:

Orijinalden alıntı: biozalp

konu hortlamis gibi olacak da son update'ten sonra ses yerlerde, sabah beni uyandirmiyor o kadar diyim ben size, bi sistemi degistireyim bari, bugun onunla ugrasacagim

Hiç sormayın ya sınıfta müzik açıyorum gıkı çıkmıyor ses yok.Birde kendi kulaklığını görmüyor.Başka kulaklığı çalıştırıyor.Saçma şekilde kendi kulaklığı başka telefondada çalışıyor :(.Birde 4,4,2 den sonra şarj göstergesinde sorunlar başladı kullanım ömrü azaldı 4,3 candı vallaha ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: babacaka1234512

quote:

Orijinalden alıntı: biozalp

konu hortlamis gibi olacak da son update'ten sonra ses yerlerde, sabah beni uyandirmiyor o kadar diyim ben size, bi sistemi degistireyim bari, bugun onunla ugrasacagim

Hiç sormayın ya sınıfta müzik açıyorum gıkı çıkmıyor ses yok.Birde kendi kulaklığını görmüyor.Başka kulaklığı çalıştırıyor.Saçma şekilde kendi kulaklığı başka telefondada çalışıyor :(.Birde 4,4,2 den sonra şarj göstergesinde sorunlar başladı kullanım ömrü azaldı 4,3 candı vallaha ya

root'layip android revolution hd rom attim sarj surem 5 saat uzadi, bide kulaklik benim de birden bozuldu, ama mikrofon bozulmus ondan calistirmiyormus, bi tane daha aldim ayni kulakliktan su an temiz. Rom cidden cok guzel yalniz indirin derim. Bence benim sorun donanimsal, sarhosken telefon yerlerde surunmus ondan sonra sesi azaldi, boyle kullanacagiz artik

• Garantiye veririm halletsinler garanti bittikten sonra forza rom zaten.
  • slm arkadaşlar bende htc one kullanıcısyım ve çok memnunum servise götürdüm biraz sıkntı olsada yeni telefon verdiler açıksası samsıngu bırakıp htc ye geçtim bu benim son aşkım her gece berber uyuyoruz üstünü örtyüyorum gece aşık olunacak bi tel sevgilim bile kıskanıyo aramızdaki sevgiyi şikayetmden önce aramızdaki sevgyi anlatmak istedim arkadşlar benmde ses yönünden sıkıntım var s4 kullanan arkadaşmla denedm o nun sesi biraz daha çok çıkıyor fakat benmkide net çıkıyo ses , ses açmayı beats si açmayı söylemeyin onu yiğenmde bilyo bu sorunun nedeni nedir acaba yardımlarınızı bekliyorum yoksa benm hayatım hastamı oldu

• konuyu hortlatmaktan bıkmadınız yeminle :D kardeşim htc one sattım gitti kırmızı kamera yuzunden cokta seviyodum keratayı 5 aldım sonra 5i sattım 5s aldım şimdide bu hafta içinde note 3 alıcam ama şöyle yorum yapiyim kulaklıktan dinlemiyosan beats audioyu kapat cunku beats audio sesi guzellestirmek için sesleri kısıyo bası one cıkarıyo ... yani kulaklık için iyi ama hoparlor icin kotu cok seyrek sesi yukselttiği ama kapatıncada ses baya dandik oluyo.bide arkadaslar var demisler en yuksek benim degil en kaliteli benim.2 streo hoparlor var beats audiolu hayvan gibi ama ses afedersin s.. kadar samsungun kinden azcıkıyo istediği kadar kaliteli olsun duyulmadıktan sonra kime yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar-cinar

slm arkadaşlar bende htc one kullanıcısyım ve çok memnunum servise götürdüm biraz sıkntı olsada yeni telefon verdiler açıksası samsıngu bırakıp htc ye geçtim bu benim son aşkım her gece berber uyuyoruz üstünü örtyüyorum gece aşık olunacak bi tel sevgilim bile kıskanıyo aramızdaki sevgiyi şikayetmden önce aramızdaki sevgyi anlatmak istedim arkadşlar benmde ses yönünden sıkıntım var s4 kullanan arkadaşmla denedm o nun sesi biraz daha çok çıkıyor fakat benmkide net çıkıyo ses , ses açmayı beats si açmayı söylemeyin onu yiğenmde bilyo bu sorunun nedeni nedir acaba yardımlarınızı bekliyorum yoksa benm hayatım hastamı oldu

Superdi

• servetimin yarısını vericem hastalığın çaresini bulana . EN BÜYÜK SERVETİM ONA VERDİĞİM SEVGİM.....
  • Arkadaşlar ben de bir HTC hayranı ve HTC One kullanıcısı olarak bu sorunu araştırdım ve farklı bir yöntemle de olsa çözdüm sırf bu çözümü sizlere söylemek için de kayıt oldum çözümü normal bir diş fırçasıyla güzel bir şekilde iki hoparlörüde temizlemek bende işe yaradı inşallah sizde de işe yarar
  • Qardaslar Salamlar.Bende htc one mini yeni surume gecdim ses cok kotu cikmaya basladi zil seslerin bile zor duyuyorum.eski surume nasil gece bilirem bilgili olan varsa lutfen yardim etsin.Yani htc gibi kaliteli sesli cihaz berbat oldu / flash playeri bile yok ne bicim surum bu //////

• Qardas.Yani Ses Eskisi gibi cikacakmi ? Lutfen biliyorsan yardim et /

• Kardeşim direkt fırçayı al aeline hoparlorleri temzle iki kat ses çıkıyo
  • Merhaba. Bendede one mini var 4.4.2 yüklediğim zaman ses olayı bitiyor telefonda.ne yaptımsa bir çözüm bulamadım.çareyi 4.3 e geri dönmekte buldum.
  • bırakın onu bazen kulağınıza yapıştırdığınızda aradığınız kişinin sesini duyamıyorsunuz. çok komik geliyor. ses için olan bir telefonun sesi çıkmıyor. temiz çıkıyormuş kim takar ki. ortama koy istediğin kadar sesi temiz de youtube de bütün videoların sesi bangır bangır çıkmıyor ki. yakınlarda s5 kullandım. onun sesi canavar gibi çıkıyordu. htc one da allahtan titreşim vardı da arayanın fark edebiliyorduk. kaç kere müşteri temsilcisi ile görüştüm. boş bir işe yaramıyor.
  • S5im vardi cok iyi sesi var m8 aldim suan sesi fena degil ama ciddeb kaliteli

• Konuyu görünce yorum atmak için üye oldum. Telefonu kullanmayan adamlar htc yi kötülemek için ses az çıkıyo demişsin diyolar telefonu kullanmadan kulaktan duyma haberlerle yorum yapmayın. One ilk çıktığı zaman aldım ilk zamanlar ses yüksekti fakat güncellemelerden dolayı ses ciddi anlamda kısık. Son seste müzik açıyorum arkadaşta S5 var sesi yarıya kadar açıyo ve ses seviyeleri eşit hale geliyor siz düşünün maximum seste ne kadar vasat bi ses seviyesine ulaşıldığını. Ses kalitesinde hiç bi telefon kafa tutamaz eyvallah ama ses çıkmadıktan sonra kalite olsa nolur? Htc one a sahip olup müzik dinlemek istiyosanız gidin dağda falan yaşayın ki sessiz bi ortam olsun yada mecburen kulaklık takıp dinleyeceksiniz. Kimse gelip htc one da yüksek ses çıkıyo demesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cguler92

Konuyu görünce yorum atmak için üye oldum. Telefonu kullanmayan adamlar htc yi kötülemek için ses az çıkıyo demişsin diyolar telefonu kullanmadan kulaktan duyma haberlerle yorum yapmayın. One ilk çıktığı zaman aldım ilk zamanlar ses yüksekti fakat güncellemelerden dolayı ses ciddi anlamda kısık. Son seste müzik açıyorum arkadaşta S5 var sesi yarıya kadar açıyo ve ses seviyeleri eşit hale geliyor siz düşünün maximum seste ne kadar vasat bi ses seviyesine ulaşıldığını. Ses kalitesinde hiç bi telefon kafa tutamaz eyvallah ama ses çıkmadıktan sonra kalite olsa nolur? Htc one a sahip olup müzik dinlemek istiyosanız gidin dağda falan yaşayın ki sessiz bi ortam olsun yada mecburen kulaklık takıp dinleyeceksiniz. Kimse gelip htc one da yüksek ses çıkıyo demesin

Benim anlatmak istediğim tüm konu boyunca bu işte

• Evet kesinlikle problem sürüm güncelleme sonrası sesin düşmesi.

İlk aldığım zaman denemiştim net hatırlıyorum , laptoptan fazla ses çıkarıyordu.

Ancak şu an 3te 1i , çözüm bulan olursa lütfen paylaşsın , halen araştırıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.