Şimdi Ara

htc one ses sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
26.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: glinthalas

Evet kesinlikle problem sürüm güncelleme sonrası sesin düşmesi.

İlk aldığım zaman denemiştim net hatırlıyorum , laptoptan fazla ses çıkarıyordu.

Ancak şu an 3te 1i , çözüm bulan olursa lütfen paylaşsın , halen araştırıyorum.

one m8 piyasaya çıkmadan önce 4.4.2 i güncellemesiyle (one m7 - one mini) nin sesini ciddi derecede sesini düşürdülerki one m8 de daha yuksek ses yaptık demek için
  • telefonun hoparlör kısımlarını diş fırçası ile fırçalayın , o girişler zamanla tıkanıyor .
  • Arkadaşlar bugün telefonuma sense 6 güncellemesi geldi 450 mb civarı yükledikten sonra ses sorunu bitti aynı 4.3 gibi oldu bilginize..
  • :) komik ama harbiden dış fircasi ise yaradı 1 yıldır kullanıyorum telefonu daha yeni sesini duymaya başladım sizinde ekran kilitleme sesi gelmiyorsa temizlik yapın ekran kilitleme sesi gelip te müzik az çıkıyorsa ses sizin için yetersizdir bu şekilde sesin problemli olup olmadığını anlayabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim çözüm bende de ise yaradı. Hatta uyarı ışığı uzun zamandan bu yana gözükmüyordu. Ben bozuldu diye düşünmeye başlamıştım. Temizlikten sonra o da gözükmeye başladı.

• Burayı okuduktan sonra bende fırçayla temtemizledim ayrıca elektrik süpürgesiyle çekim ayarını en aza getirip tam dayamadan çektim. İnanın ses iki katına çıktı.
    sinir oluyordum sese şimdi tlfnu bi kat daha sevdim.

• Htc one diş fırçası güncellemesi
  • Konuyu hortlatayım

Çözüm;

Diş fırçası

Hoparlörlerin olduğu ızgara kısımlara sürterek ve hafifçe fırçayı vurarak tozları temizleyin.. Sonrada Yok artık dediğiniz, ilk günkü ses ortaya çıksın.

yazan olmuşsa affola, okumadan yazdım.
  • hortlatmış gibi olmayayım ama dişfırçası ok.. kulaklıktan inanılmaz az ses geliyor.. üstelik orjinal kulaklığını kullanıyorum.. neredeyse duymuyorum sesi.. hatta bi önceki kulaklığımı tanımıyor, ama kulaklığı başka telefonlarda ya da bilgisayarda kullanabiliyorum.. kulaklık sesini açmanın bir yolu var mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliozaltun

quote:

Orijinalden alıntı: snnbrn45

Cok sinirim bozuldu sesi icin aldigim htc one 500tllik android samsungdan az ses cikariyo rezil oldum normal mi bu cidden sesi az

Arkadaş APPLE'cı ve elinde HTC One olduğuna inanmıyorum. Buraya telefonu kötülemeye gelmiş olabilir.
    Piyasada ses üzerine daha iyi bir telefon, tablet yok. Boş muhabbete de hiç gerek yok.

Htc desire 626 aldım, sesi kısık çıkıyor. Bunun sebebi nedir? Htc'nin orta ayardaki telefonlarında kulak sesi düşük mü çıkıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ennio Morricone2 -- 17 Eylül 2016; 21:51:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cguler92

Konuyu görünce yorum atmak için üye oldum. Telefonu kullanmayan adamlar htc yi kötülemek için ses az çıkıyo demişsin diyolar telefonu kullanmadan kulaktan duyma haberlerle yorum yapmayın. One ilk çıktığı zaman aldım ilk zamanlar ses yüksekti fakat güncellemelerden dolayı ses ciddi anlamda kısık. Son seste müzik açıyorum arkadaşta S5 var sesi yarıya kadar açıyo ve ses seviyeleri eşit hale geliyor siz düşünün maximum seste ne kadar vasat bi ses seviyesine ulaşıldığını. Ses kalitesinde hiç bi telefon kafa tutamaz eyvallah ama ses çıkmadıktan sonra kalite olsa nolur? Htc one a sahip olup müzik dinlemek istiyosanız gidin dağda falan yaşayın ki sessiz bi ortam olsun yada mecburen kulaklık takıp dinleyeceksiniz. Kimse gelip htc one da yüksek ses çıkıyo demesin

Ben Htc desire 626 aldım. Kulaklık sesi az çıkıyor. Neden peki? Samsung'ların kulaklık sesi daha yüksek.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.