Şimdi Ara

HTC 10 Kutudan Kurulu Çıktı?İade Kabul Edildi Mutlu mu Son?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Hepsiburada.comdan eos adli saticidan htc 10 ithalatci garantili altin rengi aldim cuma günü.Bugün elime ulaştı ancak cihaz kutudan 0 şarjla çıktı şarja takıp açtım telefon kurulu olarak açıldı yani en basta cikan kimlik olusturma asamalari vs hic gelmedi (bu arada sim kart takmadim cihaza)

Telefonun kutusu da yıpranmış durumda hemde baya yıpranık içli dışlı ayrıca jelatininde de alt kenar kısmından 1 2 cm capli bir delik vardi telefon ve aksesuarlari sorunsuz ama yine de baya kıllandım bu işte bir iş olabilir mi?

Bu arada imei sorgusu yaptım ithalat yoluyla kayıtlı yazıyor.

Edit=arkadaşlar iade kabul edildi yazıyor güzel ama şimdi şöyle bir sorun var ben bu cihazı 1679a aldigimda aynisi green store diye bir baska hb magazasinda 1699 civariydi suanda yok yani bos yere o firsati da kacirmis oldum ve bu fiyata da bundan daha cok hosuma giden cihaz yok yani yine mağdurum da mağdurum :D bu konuda tekrar hb'yi aramayi planliyorum zaten sikayetimede ürün degisimi istiyorum demiştim inşaAllah bulurum bu fiyata 0

Yine de çabucak beni haklı bulup iade kararı alan hb ve eos bilişime teşekkürler tüketici mahkemesiyle falan uğraşmamış oldum

Edit2=Dostlar aradim hbyi sorun cikinca direk para iadesi yapiyoruz degisim yapmiyoruz tarzi bir sey dedi (ne kadar dogru bilmiyorum) dedim ben magdur oldum ozel siparis falan versek bir seyler yapsaniz falan dedim o da yok yapamayiz stoklara girerse alabilirsiniz ancak dedi. :(

Ulan ne şanssız adamım ya :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 24 Ekim 2017; 14:40:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• açılıp kullanılmış daha sonra iade edilmiş cihaz olma olasılığı yüksek, iade etmeni öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSMANLI TEAM

açılıp kullanılmış daha sonra iade edilmiş cihaz olma olasılığı yüksek, iade etmeni öneririm

Hocam cihaz ve aksesuarlari 0 yani 0 gibi tertemiz ama cidden baya kıllandım durumdan

• Dostlar önce eosu aradım açmadılar ben de hepsiburadayı aradım durumu aynen anlattım onlara güvenerek aldığımı söyedim onlarda bana firmayla görüşüp geri döneceklerini belirttiler başka fikri olan varsa lütfen yazsın gelişmeleri aktaracağım bu konuya

• Hiç İnternetten ürün almadım ama normal dükkanlarda geri alınan ürünler baştan paketlenip tekrar sıfır diye satıyorlar.
    O yüzden büyük mağazalardan ve gözümün önünde olan yerden mal alırım isterse 200 - 300 TL pahalı olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saint Ralph

Hiç İnternetten ürün almadım ama normal dükkanlarda geri alınan ürünler baştan paketlenip tekrar sıfır diye satıyorlar.
    O yüzden büyük mağazalardan ve gözümün önünde olan yerden mal alırım isterse 200 - 300 TL pahalı olsun.

En iyisini yapıyorsunuz hocam da ben internetten binlerce liralik alisveris yaptim 1 kez 10 tllik yapistiriciyi farkli gonderdiler (aynisinin farkli varyanti) ve ikinci olarak da bu

çinden bile 15 tane falan ürün aldım ufak tefek defolar hariç sorun çıkmadı

hepsiburada olmasa zaten almazdim gorusmem iyi gecti onlarla umarim sorunu cözerler

Cihaz da bir sorun tespit etmedim direk alip kullanasim var ama cidden bu durumlar midemi bulandirdi aciklanmasini istiyorum nedenlerin

• Hepsiburada geri dönmedi 1 2 saate arayacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepsiburada yine aramadi ben aradim iade islemleri basladi 7 gun icinde onlara gidecek 3 gunde inceleyecekler olmazsa geri yollayacaklar ya da servise gonderecekler falan filan detaylari yazmaya devam edecegim ornek olsun diye.

Suanki asama yarin kargoya verecegim neyseki kargo ucreti yok bana verilen kodu vermem yeterliymis istersem evede gelip aliyorlar ama aramam gerekiyor ugrasamayacagim yarin elden verecegim inşaAllah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Hepsiburada yine aramadi ben aradim iade islemleri basladi 7 gun icinde onlara gidecek 3 gunde inceleyecekler olmazsa geri yollayacaklar ya da servise gonderecekler falan filan detaylari yazmaya devam edecegim ornek olsun diye.

Suanki asama yarin kargoya verecegim neyseki kargo ucreti yok bana verilen kodu vermem yeterliymis istersem evede gelip aliyorlar ama aramam gerekiyor ugrasamayacagim yarin elden verecegim inşaAllah

Ölü piksel testi yaptınız mı hocam? Saf karanlıkta toplu iğne ucu kadar ölü piksel görünme olasılığı yüksek HTC 10'larda.

• Cevabınız için teşekkür ederim bunu bilmiyordum cihazı güzelce toplayıp hazırladım yeni cihaz gelince veya bu dönünce kesin ona da bakarım ama ben çok dikkatliyimdir cihazın ekranında bir sorun görmedim açıkçası.Ama kamerası beklentimin altında geldi ona şaşırdım gerçi pek test edemedim yanlış bilgi vermek istemem ama daha iyi bekliyordum.

Bu arada almayı düşünenler için söyliyim ekran parlaklığı herkesi tatmin etmeyebilir 2013te çıkan g2den biraz daha iyi belki

amoledler 780 nite vardı diyorlar parlaklik olarak biraz zayif kalmis bence

• Dostlar bana telefonda cihazın hepsiburada ekibi tarafından inceleneceği söylendi şimdi attıkları mailde doğrudan satıcıya gideceği yazıyor yarın arasam mı direk yollayıp kurtulsam mı bilemiyorum.

Şunu anladım ki hepsiburadadan alışveriş yapılmazmış

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Cevabınız için teşekkür ederim bunu bilmiyordum cihazı güzelce toplayıp hazırladım yeni cihaz gelince veya bu dönünce kesin ona da bakarım ama ben çok dikkatliyimdir cihazın ekranında bir sorun görmedim açıkçası.Ama kamerası beklentimin altında geldi ona şaşırdım gerçi pek test edemedim yanlış bilgi vermek istemem ama daha iyi bekliyordum.

Bu arada almayı düşünenler için söyliyim ekran parlaklığı herkesi tatmin etmeyebilir 2013te çıkan g2den biraz daha iyi belki

amoledler 780 nite vardı diyorlar parlaklik olarak biraz zayif kalmis bence

Değişim talebiniz onaylanırsa şayet yeni gelen cihazda da saf karanlıkta mutlaka ölü piksel testi yapın hocam. HTC 10 kullandığım dönemde almış olduğum iki cihazda da bu sorun vardı. İnşallah umduğunuz gibi sonuçlanır bu süreç.

• Aynen hocam ölü piksel olayını bilmiyordum değişim olursa kesin bakacağım teşekkürler.

• Şimdi aradim mailin gecersiz oldugunu hb iade departmanina gelecegini soylediler bakalim ne olacak dedikleriyle yaptıkları 3 kez birbirini tutmadı.

• Kargoyu verdim arkadaşlar.
  • geçmiş olsun. kesinlikle geri alma o telefonu. hepsiburada sadece kendi satıyorsa telefon alın. başka mağazanın sattığı ürünlerle ilgilenmiyorlar.bu mağaza sahipleri sırayla herkese gönderiyorlar o bozuk/tamir görmüş telefonu.kimin elinde patlarsa artık.hele delta servisin eline sakın düşmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frk345

geçmiş olsun. kesinlikle geri alma o telefonu. hepsiburada sadece kendi satıyorsa telefon alın. başka mağazanın sattığı ürünlerle ilgilenmiyorlar.bu mağaza sahipleri sırayla herkese gönderiyorlar o bozuk/tamir görmüş telefonu.kimin elinde patlarsa artık.hele delta servisin eline sakın düşmeyin.

Cevabınız için teşekkür ederim hocam cihazı babam kargoya verdi ordakiler eosa gidecek demiş hey Allah'ım ya Rabbim ben artık hbyede güvenmiyorum 4. Kez ustune basa basa yalan söylediler.

Keşke en bastan almasaydim cidden tadı kaçtı bu işin.

Ama sorun yok tüketici mahkemesine vs zevkle giderim yok öyle milleti kandırmak bu işi çözmezlerse başlığı da hepsiburada rezaleti tarzı bir şey yapacagim belki daha cok insan görür ve zarar görmez

• HTC 10 dışarda şu an 950 TL .ben dışardan getirtip kullanmıştım ilk çıktığında , ölü piksel vardı.bildirim panel sorunu olmuştu inmiyordu aşağı,sonra kendiliğinden düzeldi bir iki uygulama silince.cihaz güzel ama,en güzel yönü de şarjı.
    HTC 11,Mi6, One plus 5 arasında kaldım şu an.
    HTC sıkmaya başladı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: minur

HTC 10 dışarda şu an 950 TL .ben dışardan getirtip kullanmıştım ilk çıktığında , ölü piksel vardı.bildirim panel sorunu olmuştu inmiyordu aşağı,sonra kendiliğinden düzeldi bir iki uygulama silince.cihaz güzel ama,en güzel yönü de şarjı.
    HTC 11,Mi6, One plus 5 arasında kaldım şu an.
    HTC sıkmaya başladı

Hocam tanıdık telefoncular var 2200 fiyat cekti namussuzlar yoksa hic girmeyecektim bu işe ama ben telefonu 400 dolar diye biliyorum suan siz nerde 950ye gördünüz?

• Öncelikle geçmiş olsun. Umarım bşr an önce iade sürecinin gerçekleşir.

Bu tarz sıkıntılar yaşadığım için defalarca HB, GG, N11 gibi sitelerde piyasanın çok altına satılan telefonların açılmış, tekrar paketlenmiş olduğunu yazdım. Ama maalesef bazı arkadaşlar bu siteleri hala ucuz diye savunuyor.

Ticarî ahlaktan yoksun bu sitelere para kazandırmayın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.