Şimdi Ara

Htc 10/ M10 batarya bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zamanda Htc 10/M10 marka telefonuna batarya alan değiştiren varmıdır.Varsa memnun kalan kişi varsa bir zahmet aldığı yeri paylaşabilirmi,koca istanbulda Htc telefonum için batarya bulamıyorum 2 satıcıdan pil aldım ikiside dolandırıcı çıktı birisinin verdiği pil ilk doldurmadan sonra 7 saat dolmadan sıfırlandı diğeride aynı kaderi paylaştı iade ettim. İnanın istanbulda ahlaklı satıcı kalmamış alayı orjinal diye çakma satıyor hadi muadil kullanıyosun bari onun kalitelisini kullan oda yok.Pili alıyosun hiç kullanma şansın yok.Bu ne biçim iş sırf pil yüzünden telefon değiştirmek zorunda kalmak gerçekten sinir bozucu.

Varsa batarya alabileceğim güvenilir yerler fikir verirseniz sevinirim.(Bu arada ebayda hakiki orjinal amerikan malı var ama maalesef türkiyeye satış yapılmıyor,türkiye için satış yapan özel siteler var ondada inanılmaz komisyonlar dönüyor nerdeyse pil fiyatı kadar ücret ödüyorsunuz.)

• TUFAN İLETİŞİMyoutube
    Htc M10 Ekran Değişimi Nasıl Yapılır Nelere Dikkat etmemiz Gerekir ?#tufaniletisim#htc
    https://www.youtube.com/watch?v=6TUvLtyhrjc&feature=youtu.be

Bu adamlara bi ulas istersen hocam ben konustum 8 9 ay once vardi ama sonra bizim burda yaptirdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.