Şimdi Ara

HTC 10 MU SAMSUNG S7 EDGE MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba bu iki telefon arasinda kaldim benim icin onemli olan kamera ve ses performansi (kulaklik) hoparlor benim icin pek onemli degil simdi zaten iki telefonda performans olarak uzmez gibime geliyor ses olarak htc 10 diyenleriniz olacak bende sunu ilave olarak eklemek istiyorum s7 edge kulaklik performansi nasil bir seviyede mesela htc 10 kulaklik ile s7 edge kulaklik arasinda ciddi fark var gerekirse s7 edge alirim ustume guzel bir kulaklik alirim o potansiyel var mi sormak istedigim bu ve genel olarak hangisini tercih edersiniz aksam siparisi verecem cidden yorumlariniz benim icin cok onemli kararsiz kaldim ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• açıkcası benim tercihim tekrar satmak istediğimde 2. el değeri daha az düşeceği ve rahat satılacağı için samsung olurdu. Ama sony veya htc arayüzü kullanıp yağ gibi gezmek dururken s7 edge de dahil o kasıntı hareketleri beni çıldırtırdı. birde samsunga ilgi alaka daha büyük ve htc de rom root recovery ve stock yazılıma dönmek çok büyük sıkıntı ilgili alakalı rehber çok az veya eksik çevirilmiş. Yani telefonu destekleyen geliştirici çok az
  • Htc10 dan s7 edge e geçiş yaptım.

S7edge daha iyi diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.