Şimdi Ara

***HTC 10 REHBER (ROOT-RECOVERY-BL UL-SOFF-CUSTOM ROM)*** (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.273
Cevap
17
Favori
43.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lawyer25

quote:

Orijinalden alıntı: ordeniz

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gfb_10

baktım hocam . anladığım kadarı ile 1.95.401.3 tabanının üzerine kuruluyor mm leodroid. ben 1.95.401.4 üzerine kursam sıkıntı olurmu acaba?

Hocam son sürüm sorunsuz kullanmak istiyorsanız 2.41.401.4 firmware'e yükselteceksiniz telefonu,sonra da son sürüm LeeDroid yükleyeceksiniz. MM'da iken LeeDroid son sürüm yüklerseniz illa bir yerde sıkıntı çıkar.
    Nowipe 2.41.401.4 sürümü ile yükseltip kullanabilirsiniz.

Hocam iyi geceler. Bu son yüklediğim rr rom bi öncekinden daha sıkıntılı sanki ; epeyce bol hata ile karşılaşıyorum :)

1 saat önce tazesi çıktı Temiz kurulum ile deneyin.

Bu hep böyle mi olacak hocam ; her gün yenisini mi yükleyeceğiz?

Sorunlu dediniz diye temiz kurulum tavsiye ettim.

Hergün olayını da,dirty flash yaparsanız çabuk hallolur,isterseniz bekleyip müsait olduğunuz gün hangi sürüm var ise en son,onunla yükseltebilirsiniz.

Sorununuz yoksa devam da edebilirsiniz,size kalmış.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

baktım hocam . anladığım kadarı ile 1.95.401.3 tabanının üzerine kuruluyor mm leodroid. ben 1.95.401.4 üzerine kursam sıkıntı olurmu acaba?

Hocam son sürüm sorunsuz kullanmak istiyorsanız 2.41.401.4 firmware'e yükselteceksiniz telefonu,sonra da son sürüm LeeDroid yükleyeceksiniz. MM'da iken LeeDroid son sürüm yüklerseniz illa bir yerde sıkıntı çıkar.

Hocam iyi geceler. Bu son yüklediğim rr rom bi öncekinden daha sıkıntılı sanki ; epeyce bol hata ile karşılaşıyorum :)

Hergün olayını da,dirty flash yaparsanız çabuk hallolur,isterseniz bekleyip müsait olduğunuz gün hangi sürüm var ise en son,onunla yükseltebilirsiniz.

Ota dan güncelleme verse bari; ugrastirmasa bizi :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• peki hocam şansımı deneyim bakalım.gerci iki tane link var. mm olanı 1650 MB diyor noguat olanı da 1621mb. mm olanı indirdim 64 MB indi bişey anlamadım valla. bide noguat olanını mı denesem acaba?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ota dan güncelleme verse bari; ugrastirmasa bizi :))

Hocam official olanlar genelde OTA verir, hem unofficial hem de kernel yapımcısı olduğu için bu şekil.

Ben de şimdi kuruluma geçtim. Kullandıklarım arasında en iyisi bu çıktı nougat olarak. O yüzden biraz bununla devam ederim,test ederim,bakalım artık sıkılana kadar.

• quote:

peki hocam şansımı deneyim bakalım.gerci iki tane link var. mm olanı 1650 MB diyor noguat olanı da 1621mb. mm olanı indirdim 64 MB indi bişey anlamadım valla. bide noguat olanını mı denesem acaba?

Hocam madem s-off cihaz,o zaman 2.41.401.4 ruu.zip ile yükseltin,telefonu 2 kez yeniden başlatın,kurulum yapmanıza gerek yok,wifi mobil data,gmail hesabı falan hepsini pas geçin.

Sonra TWRP son sürüm kurun unofficial olanı 3.0.3.10 sanırım.

Sonra LeeDroid son sürümü kurun. En sağlamı bu olur.

en kısa ise; TWRP son sürüme güncelleyin
    firmware 60küsür mb olan 2.41.401.4 nowipe olanı fastboot'tan kurun
    sonra leedroid kurun.
  • quote:

peki hocam şansımı deneyim bakalım.gerci iki tane link var. mm olanı 1650 MB diyor noguat olanı da 1621mb. mm olanı indirdim 64 MB indi bişey anlamadım valla. bide noguat olanını mı denesem acaba?

O 64 mb lik mevzu benim de başıma geldi ; ne alaka anlamadım. Tam sürümünü bulamadım leedroid in...

• hocam bende 2.41.401 4 zip var zaten. lakin nogutta henüz xposed desteklemediği için mm ile devam etmek istiyorum ama olmadı yarın noguat+leodroid denerim. belki ondaki modlar xposedi aratmaz. birde bunun pil performansı nasıl hocam?

• lawyer25 kullanıcısına yanıt
    yani işte takıldığım konu indirme linki aslında.tam olarak nerden neyi indireceğim onu çözemedim

• quote:

hocam bende 2.41.401 4 zip var zaten. lakin nogutta henüz xposed desteklemediği için mm ile devam etmek istiyorum ama olmadı yarın noguat+leodroid denerim. belki ondaki modlar xposedi aratmaz. birde bunun pil performansı nasıl hocam?

Leedroid i bilmiyorum ama 2.41.401 4 no lu stoğun ustune kurulan maximus hd 3.7.0 ın pil omru efsane. Kesinlikle denemelisiniz...

• lawyer25 kullanıcısına yanıt
    o romun extra özellikleri varmı hocam modlar falan?

• Hocam şu başlıktan :

XDA Developers
    [2017.10.08] Fastboot flashing and Firmware [Latest: Unlocked 2.51.617.21]
    https://forum.xda-developers.com/htc-10/how-to/2016-05-27-fastboot-flashing-firmware-t3387520

Şu linke geçip :

Orada Combined, NoWipe ZIP's başlığından
    AndroidFileHost
    PMEUHL_2.41.401.4_NoWipe_TWRP3030.zip | by Sneakyghost for HTC 10
    https://www.androidfilehost.com/?fid=745425885120704101
    adresindeki firmware'i indirip,fastboot yani download modda 2PS6IMG.zip şeklinde adlandırarak yükleme işlemini yapıyoruz.

Bu telefonun yazılım tabanını yükseltiyor,böylece bu numaralı custom romları yükleyebiliyoruz. Kısa yol olduğu için kolay. Ama soff olanlara bu,s-on uzun yoldan 1.80gb olanı yüklemeli.

Önce TWRP son sürüm olsun ama.

• quote:

o romun extra özellikleri varmı hocam modlar falan?

Fazla extrasi yok; stok roma cok yakin...

• hocam Allah razı olsun uğraşıp linkleri toplamışsın ama benim oraya kadar sıkıntım Yok zaten. 2.41.401.4 rom da var bende full zip.ama ben şu leodroid sitesindeki linkleri çözemedim. neyse hocam gece gece sizi de uğraştırdım. yarın olmazsa wi-fi ile indirmeyi denerim her iki linkide netim olmadığı için fazlada kurcalamak istemiyorum şu an . bakalım yarın denerim artık.iyi geceler cümleten...

• Ekstra istiyorsanız Viper yükleyin.

Viper>LeeDroid>ICE>MaxHD şeklinde gider mod çokluğu açısından.

MaxHD>LeeDroid>ICE>Viper da stabilite ve pil ömrü açısından.
  • quote:

hocam Allah razı olsun uğraşıp linkleri toplamışsın ama benim oraya kadar sıkıntım Yok zaten. 2.41.401.4 rom da var bende full zip.ama ben şu leodroid sitesindeki linkleri çözemedim. neyse hocam gece gece sizi de uğraştırdım. yarın olmazsa wi-fi ile indirmeyi denerim her iki linkide netim olmadığı için fazlada kurcalamak istemiyorum şu an . bakalım yarın denerim artık.iyi geceler cümleten...

Hocam stabil sürümler :

www.leedroid.co.uk
    404 - File or directory not found.
    http://www.leedroid.co.uk/Stable

Gecelik sürümler :

www.leedroid.co.uk
    404 - File or directory not found.
    http://www.leedroid.co.uk/Nightly

Stabil sürüm 3 adet

1-Nougat
    2-Nougat (magisk rootlu,Android pay için lazım oluyor)
    3-MM

Gecelik olanlar da zaten tarihe göre sıralı son sürüm.

MM ile kullanmak için stabilde MM yazanı,nougat için de ya stabil nougat ya da gecelik son tarihli olanı yüklersiniz.

• Hocam şu üstteki Google simgesi çalışmıyor bende tıklayınca ; sizde durum nedir?

***HTC 10 REHBER (ROOT-RECOVERY-BL UL-SOFF-CUSTOM ROM)***

• quote:

Hocam şu üstteki Google simgesi çalışmıyor bende tıklayınca ; sizde durum nedir?

***HTC 10 REHBER (ROOT-RECOVERY-BL UL-SOFF-CUSTOM ROM)***

Bunu yükleyin.

• Teşekkür ettim :)

• 158 resim hatası alıyorum. Sürüm 401.4, güncelenecek sürüm de 401.4. Ruu nun son sürümünü basmak istedim. Daha önce iki zip sıkıntılıydı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lansker

158 resim hatası alıyorum. Sürüm 401.4, güncelenecek sürüm de 401.4. Ruu nun son sürümünü basmak istedim. Daha önce iki zip sıkıntılıydı.

Exe ile yükleyin hocam. Unutuyorum kusura bakmayın,bootloader ve soff durumunuz ile hangi romdasınız öğrenebilir miyim?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.