Lineage OS 17.1 romu bir haftadır kullanıyorum. Oldukça memnunum. Bu romda miracast-DLNA desteği yok sanırım. LeeDrOiD 10 V5.2.3 romda miracast-DLNA desteği vardı. Cepten görüntüyü tv'ye (uygulama kullanmadan) sorunsuz yansıtabiliyordum. Şimdi Lineage OS 18.0 romu kurup miracast-DLNA özelliği eklenmiş mi diye bakacağım. Lineage OS 17.1 yada 18.0 kullanan varsa yorum yapabilir mi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 24 Haziran 2021; 18:42:28 > |
***HTC 10 REHBER (ROOT-RECOVERY-BL UL-SOFF-CUSTOM ROM)*** (64. sayfa)
-
-
arkadaşlar elinde leedroid v5.3.3 r9 romu olan var mı? telefonun alt tuşları bozuldu. leeroid tweaklerde sanaş tuşlar ekleniyordu. kendi romu hariç tweak çalışmıyor
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ettuteşekkürler hocam ama kurulmuyor bu kurulumda habire birşeyler duruyır ilerlenmiyor
-
Farklı bir upload sitesine indiriyorum. Bitince linkini yazarım.
-
Yeni indirme linki: https://dosya.co/a93cfmn07qi3/LeeDrOiD_10_V5.3.3-R9.zip.html
-
hocam silinmiş elinizde var mı hala
-
Bu 2. upload senin için. Site bir süre sonra siliyor.
-
gene aynı sorunu yaşıyorum nasıl düzelttim hatırlamıyorum da
-
hocam nasıl hallettin? benim cihaz s-on
-
Ben cevaplayayım. Önce sunshine yöntemiyle (2018'de 25$ ödedim) S-Off yaptım. Sonra bootloader kilidini unlock yaptım. Ondan sonra ister stock ister custom rom hangisini istersen kurabilirsin.
-
gene sorunumu çözdüm yazayım dursun burada. imei yoksa eğer cihaz s-on durumundaysa
1. Telefona twrp kuruyoruz
2. Aşağıda ki kodu cmd ekranına yazıyorum tabi telefonu vs tanıtıp
adb shell
dd if=/dev/zero of=/dev/block/bootdevice/by-name/persist
sonra ruu zip yüklüyoruz imei geri geliyor
-
Genelde custom rom yüklendiğinde imei no gidebiliyor. Daha önce başıma birçok kez gelmişti. Uygun stock rom yüklendiğinde imei geri gelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X