Şimdi Ara

***HTC 10 REHBER (ROOT-RECOVERY-BL UL-SOFF-CUSTOM ROM)*** (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.273
Cevap
17
Favori
43.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefon garantiden geldi, pili ve anakartı değiştirmişler. sunshine kullandığım için extra ücret kestiler. ama pil ömrü iyi gibi şimdilik.

şu anda içinde android 7.0 yüklü. Bu halde bırakmak istiyorum ama devamlı update uyarısı çıkıyor. Çok rahatsız edici, yolda navigasyon açık giderken bir anda tüm ekranı kaplayan update uyarısı çıkıyor, yolumu göremiyorum. Bunu iptal etmenin basit bir yolunu biliyor musunuz?

Settings de bir daha uyarı gönderme seçeneğini buldum, başka ihtiyacı olan olursa görsün diye silmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serotoninlover -- 7 Aralık 2018; 15:52:16 >
  • Dexter Morgan
    Android 8.0'den neden memnun değilsin? Bende de 8.0 yüklü bir sorun haricinde sorunsuz çalışıyor. Karşı taraf sesimi yankılı duyuyor. Sesi biraz kıstım mı yankı gidiyor. Sorunu çözemedim. İlk önce telefonu boot menuden hard resetle sıfırlayarak 8.0'ı tekrar kuracağım. Sorun çözülmezse custom roma geçeceğim.
    7.0'a dönmek istersen cid numaran uyumlu ise Xda'da uygun romu bulduktan sonra, boot menude önce hard reset yapıp, yine boot menuden son sürüm Twrp recovery'i kurarak uyumlu romu Sd karta atıp flaslayabilirsin. Tüm bu işlemlere başlamadan önce Twrp ile telefonun yedeğini, diğer önemli bilgilerinin yedeğini almayı unutma. Bataryanın da tam dolu olmasına dikkat etmelisin. Tüm sorumluluk sana aittir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ettu

Dexter Morgan
    Android 8.0'den neden memnun değilsin? Bende de 8.0 yüklü bir sorun haricinde sorunsuz çalışıyor. Karşı taraf sesimi yankılı duyuyor. Sesi biraz kıstım mı yankı gidiyor. Sorunu çözemedim. İlk önce telefonu boot menuden hard resetle sıfırlayarak 8.0'ı tekrar kuracağım. Sorun çözülmezse custom roma geçeceğim.
    7.0'a dönmek istersen cid numaran uyumlu ise Xda'da uygun romu bulduktan sonra, boot menude önce hard reset yapıp, yine boot menuden son sürüm Twrp recovery'i kurarak uyumlu romu Sd karta atıp flaslayabilirsin. Tüm bu işlemlere başlamadan önce Twrp ile telefonun yedeğini, diğer önemli bilgilerinin yedeğini almayı unutma. Bataryanın da tam dolu olmasına dikkat etmelisin. Tüm sorumluluk sana aittir.
    Kasıyor telefon nedense. 7de böyle bir sorun yoktyu

• Telefonumda yankı sorununu yaşayan hiç kimse yok mu? Karşı taraf sesimi yankılı duyuyor, telefonumun sesini kısınca yankı yok oluyor.
  • ettu E kullanıcısına yanıt
    stok rom nasıl acaba daha mı stabil stok rom'a mı dönsen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lBaBaCaNl -- 3 Şubat 2019; 16:5:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bende m9+ var sorunum aynen bu şekilde yardımcı olur musunuz?
    https://forum.donanimhaber.com/htc-m9-plus-prime-camera-edition--136676618#136676618
  • HTC10 BATARYA değişimi yaptırmak isteyen arkadaşlar

İstanbul kadıköy'den TUFAN İLETİŞİM cep hastanesinde 240 liraya değişim titizlikle yapılabiliyor. Olası ekran camı kırılması da onların garanti kapsamında. Üstelik; 6 ay gibi garanti veriyorlar..

Ayrıca_ Telefonda ses yankı problemi için 200 liraya hoparlörü değiştiriyorlar..
  • Bende stock 8.0 yüklü. Ses yankılama sorunu haricinde çok memnunum. Stabil ve sorunsuz çalışıyor.
  • Herkese iyi günler. Htc 10 cihazım stok 8.0 yüklü ama ben 6.0 a dönmek istiyorum. Nasıl yapabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • besimtaylan B kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=124058087

• Uygulama olmadan s off a cevirebikirmiyim

• Arkadaşlar telefonda stock rom Android 8 var. Ben unlocked yaptıktan sonra bir alt sürüm custom Rom Lineage os Android 7 versiyonunu yükleyebilir miyim? Ekstra başka işlem gerekiyor mu?

• chelisky_ C kullanıcısına yanıt
    Twrp ile yükleyebilirsin.

• besimtaylan B kullanıcısına yanıt
    Çeviremezsin. Yada s-off yapan telefoncuya yaptıracaksın. İstanbul da isen doğubank ta yapıyorlar.

Yada s-on olarakta yapabilirsin. Linkteki yöntemle istediğin sürüme düşürebilirsin.

https://www.andronetwork.com/konu/htc-u11-s-on-cihazlarda-oreodan-nougat-suerueme-duesuerme-yolu.8833/

• Htc 10 S-off yapmak için gereken program ücretli mi

• S off yapmanın başka yolu yokmu Android 6 tabanlı rom a geçmek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TeyesCC3

S off yapmanın başka yolu yokmu Android 6 tabanlı rom a geçmek istiyorum
    Telefoncuların bazıları yapabilir doğru aletlerle. ama nerede vardır bilemem.
    sunshine s-off 25 dolar.
  • Araştırdım biraz cihaz 59 dolar aliexpress te . Sunshine 25 dolar az değil başka yolu varsa denicem yada direk Android 6 tabanlı rom atıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: TeyesCC3

Araştırdım biraz cihaz 59 dolar aliexpress te . Sunshine 25 dolar az değil başka yolu varsa denicem yada direk Android 6 tabanlı rom atıcam
    Direk nasıl atacaksınız? Cihaz ölür. Ben ödemiştim zamanında,ama o zaman dolar 3 liraydı. S-off yapmadan sürüm düşürmeye çalışmayın telefon tuğla olur.
  • Telefonculara sorayım bakalım yapabilecek olan varmı

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.