Şimdi Ara

***HTC 10 REHBER (ROOT-RECOVERY-BL UL-SOFF-CUSTOM ROM)*** (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.273
Cevap
17
Favori
43.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkisini de sd card'a at, recoveryden advanced wipe kısmından system, data, cache ile wipe'le. Daha sonra da twrp'den kurulumları yap. Tabii önce rom sonra kernel yükle.
    Twrp en az twrp-3.2.3-0-pme.img yada daha üst sürüm olmalı.
    Romla ilgili bütün bilgiler altta
    XDA Developers
    HTC 10 Forum on XDA Developers
    https://forum.xda-developers.com/htc-10

Kernel
    AndroidFileHost
    CleanSlate-kernel-v3.7.14.zip | by tbalden for HTC 10
    https://androidfilehost.com/?fid=5862345805528049177

Romhttps://www.leedroid.co.uk/Stable_Builds/LeeDrOiD_10_V5.3.3-R9.zip

• dun gece epey uğraştım en sonunda telefon açıldı oh dedim bu sefer de imei numarası boş gözüküyor
    fakat bootloader den bakınca imei var görünüyor ama telefonu normal açınca imei yok
    telefon da S-OF vs hepsi var . daha önceden leedroid LeeDrOiD_10_V5.3.3-R9 android 8 li sürüm ve celanstale karnel vardı . bunun üstüne ben de ruu.exe indirdim deneyerek buldum bir tanesi yükledi ve telefon açıldı anroid 7.0 kurulum yaptı stock orjinal şekilde ama sürüm düştü diye tahmin ediyorum ki imei yi telefonun sistemi görmüyor . tekrar dan imei yazdırdım adb den yinede görmüyor .
    anroid 8 oreo stock olarak ruu.zip indirdim fakat bu seferde kuramıyorum bir türlü fastboot flash zip xxx.zip olan kodu girince olmuyor hata veriyor .ruuexe de yok kafayı yiyecem . birisi ne olur yardımcı olsun bana iyicene inat ettim htc siz olmaz

son gelişme super cid yaptım telefonu şimdi
    bir tane ruu.exe buldum oreo için onu deneyecem bakalım ama geç iniyor bakalım ne olacak merak içindeyim .)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 10 Şubat 2020; 13:56:49 >

• serkan1216 kullanıcısına yanıt
    Kardeş yardımcı olalım da nasıl olalım. Cihaz hakkında hiçbir bilgi yazmamışsın. Cihazın hangi bölge, Hangi sürüm olduğunu nereden bilelim. Download Mode tan mid numarasını telefon modelini (uhl,whl,wl) yazarsan uygun rom bulalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blkgl

Kardeş yardımcı olalım da nasıl olalım. Cihaz hakkında hiçbir bilgi yazmamışsın. Cihazın hangi bölge, Hangi sürüm olduğunu nereden bilelim. Download Mode tan mid numarasını telefon modelini (uhl,whl,wl) yazarsan uygun rom bulalım.
    hocam merhaba özel mesajınıza gönderdim .
  • serkan1216
    IMEI numaranı gizleyerek download moddaki görüntünü paylaş yardımcı olalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ettu

serkan1216
    IMEI numaranı gizleyerek download moddaki görüntünü paylaş yardımcı olalım.
    halletim şuan sorun kalmadı sadece tek sorun şarjı az gidiyor onu nasıl çözeriz bilmiyorum pil takacak usta bulmak ta zor bende yapamam yaparım da toparlayamam diye korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: YER-DENİZ

HTC10 BATARYA değişimi yaptırmak isteyen arkadaşlar

İstanbul kadıköy'den TUFAN İLETİŞİM cep hastanesinde 240 liraya değişim titizlikle yapılabiliyor. Olası ekran camı kırılması da onların garanti kapsamında. Üstelik; 6 ay gibi garanti veriyorlar..

Ayrıca_ Telefonda ses yankı problemi için 200 liraya hoparlörü değiştiriyorlar..
    serkan1216
    Arkadaşın biri bataryayı değiştirtmiş. El becerin, elektronik bilgin, sökme aparatın ve kendine güvenin varsa kendin de değiştirebilirsin.
    Blackstoneyoutube
    HTC 10 Mobile Phone Battery Replacement
    https://www.youtube.com/watch?v=cvkXGMkBZ98

• iyi geceler agalar. şuan orjinal romunu kullanıyorum. bootloader unlock yaptım, twrp-3.3.1-0-pme kurdum, cihaz şuan s-on durumda. istediğim custom romu kurabilir miyim? fastboot ile boot.img atma gibi bişiler var mı?
  • bataryayı baterystats silerek deniyorum şuan da..

gogle pixel camera hangi verisiyonunu önerirsiniz iyi çekebilen hangisi var öneriniz nedir ? gcam için
  • quote:

Orijinalden alıntı: cncsenol

iyi geceler agalar. şuan orjinal romunu kullanıyorum. bootloader unlock yaptım, twrp-3.3.1-0-pme kurdum, cihaz şuan s-on durumda. istediğim custom romu kurabilir miyim? fastboot ile boot.img atma gibi bişiler var mı?
    İstediğin her custom romu kuramazsın. Kurulum için Cid numarasını değiştirmen gerekir. Bunun için de S-Off olman gerekir.
  • Merhaba arkadaşlar, HTC 10 telefonum döngüye girdi ve hiçbir şekilde işletim sistemini göremiyorum. Ses açma - ses kısma ve güç tuşu ile bootloader kısmı açılıyor. Bootloader menüsünden veya açılışta ses tuşları ile ne download mode ne de recovery menu açılmıyor. Şimdi dosya araştırması yapıyorum. Daha önce başınıza geldi mi? Bir bilginiz var mı?
  • mendirec M kullanıcısına yanıt
    kardeş download mode a giremiyorsan malesef anakart öldü. boşuna dosya arama.
  • mendirec
    Telefonun döngüye nasıl girdi? Bataryayı sonuna kadar kullanıp bitir. Batarya bittikten sonra telefonu full şarj et. Şarjdan çıkar. Telefon kapalı iken ses kısma + power tuşlarına basıp download mode girmeye çalış.

• mendirec M kullanıcısına yanıt
    benzer durumu yaşadım konuyu hortlatmış oluyorum ama ısrarla deneyin çözülüyor. belki başkalarına fikir vermiş olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 17 Mayıs 2020; 15:23:17 >
  • Arkadaşlar bi yardım ediverin. Yukarıda da yazmıştım. Los 17.1 kurmuştum geri stock ruu ile dönmek istiyorum orjinale ama imei gelmiyor. https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=78206410&postcount=3199 kurdum ruu bu. Ama imei yok ne yapabilirim

Download modda ki sürüm

htc download mode

unlocked

fused

htc_pmeuhl pvt s-on

lk-1.0.0.0000

radio-2.0.u010241@71204

opendsp-v23.0.8996.00007_1028

os-3.16.401.2

barcode kısmında imei var

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

Arkadaşlar bi yardım ediverin. Yukarıda da yazmıştım. Los 17.1 kurmuştum geri stock ruu ile dönmek istiyorum orjinale ama imei gelmiyor. https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=78206410&postcount=3199 kurdum ruu bu. Ama imei yok ne yapabilirim

Download modda ki sürüm

htc download mode

unlocked

fused

htc_pmeuhl pvt s-on

lk-1.0.0.0000

radio-2.0.u010241@71204

opendsp-v23.0.8996.00007_1028

os-3.16.401.2

barcode kısmında imei var

• Konuyu görüntüleyemiyorum..

• LeeDrOiD 10 V5.2.3 kendinde rootlu romdan (8.0), Lineage OS 17.1 kendinden rootsuz roma (10.0) geçtim. Rom tam aradığım rom. Sorunsuz çalışıyor. Bazı uygulamalar için root gerekiyor. twrp'den hem zipli root dosyasını, hemde adb komutuyla denememe rağmen sürekli uyumsuz hatası verdi. Root işlemini defalarca farklı romlarda yapan biriyim. Uyumlu supersu.zip dosyası olan varsa buraya linkini koyabilir mi?

Not:Geliştirici seçeneklerinde "Oem kilit açma" pasif değil ve hiç görünmüyor. Bundan olabilir mi?

***HTC 10 REHBER (ROOT-RECOVERY-BL UL-SOFF-CUSTOM ROM)***

***HTC 10 REHBER (ROOT-RECOVERY-BL UL-SOFF-CUSTOM ROM)***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 17 Haziran 2021; 22:1:44 >

• ettu E kullanıcısına yanıt

İki fotoğraftaki yöntem yanlış. Root o şekilde yapılmaz. Twrp içine girip oradan root dosyasını yüklemelisin. Ayrıca supersu 8 ve üzerini desteklemez. Magisk son sürümünü indir. Twrp den yükle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blkgl

Teşekkür ederim. İlk defa android 10.0 terfi etmiştim. Rootlama yöntemini aynı sanıyordum. Magisk sitesinden son sürümü apk olarak indirdim. Dosya adını magisk-v23-0.zip olarak değiştirip Sd karta atıp twrpden sorunsuz flashladım. Yanlız root checker ile bir türlü doğrulatamadım. Sürekli uygulama durdu hatası verdi. Sitesinden Magisk-v23.0.apk yı indirip telefona direk kurdum. Root Checker ile doğrulattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 18 Haziran 2021; 19:6:46 >
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.