Şimdi Ara

HTC 10'un kırmızı renkli versiyonu ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Önü kaval arkası şeşhane. Bütün HTC 10 modelleri için bu deyim geçerli. Mazide kaldı özgün ve eşsiz tasarımlar.
  • M7 ve M8'den sonra insan böyle bir tasarımı tanıtmaya utanır.
  • Bir M8 olmamış. Arka tarafı hadi bir nebze HTC görünümünde fakat ön taraf nedir öyle? Keşke fiziksel tuş koyacaklarına kapasitif tuş kullansalardı. Hadi o fiziksel tuşu koydun neden Samsung'un kullandığı yuvarlak kenarlı dikdörtgen şeklini kullanırsın ki? Çakma bir telefon gibi duruyor.

• Kabul etmek gerek,ön tarafı Apple çakması

• quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

Bayanlar için

Her renk BAYANLAR için. Her renk erkekler için. Kategorileştirmenizi, genelleştirmelerinizi az ötede yaşayın. "Ben beğenmedim." diyip geçebilirsin. Komik.

• sanki telefon komple siyahmışta aliexpresten ucuz arka kapak sipariş edilirken yanlışlıkla kırmızı renkli olanı gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werty_tr -- 16 Nisan 2016; 1:06:24 >
  • ön panel çok orta seviye telefon hissi uyandırıyor...

• Ülkemize de kesin gelsin kırmızı olsun 5 fazla olsun

• Fazlaca göz yoruyor. Hatta, telefona kılıf takmışsın gibi duruyor. Ekran böyle bir içe göçmüş gibi.
  • ön bölüm kötü görünüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

quote:

Bayanlar için

Her renk BAYANLAR için. Her renk erkekler için. Kategorileştirmenizi, genelleştirmelerinizi az ötede yaşayın. "Ben beğenmedim." diyip geçebilirsin. Komik.
    quote:

Orijinalden alinti: esmerbuyucu

quote:

Orijinalden alinti: sistemli adam

Bayanlar için

Her renk BAYANLAR için. Her renk erkekler için. Kategorilestirmenizi, genellestirmelerinizi az ötede yasayin. "Ben begenmedim." diyip geçebilirsin. Komik.

Be?enmedim yazacak olsam sizden icazet almam yazardym. Ne yazaca?ymy size soracak de?ilim.
    Bence kyrmyzy rengi daha çok bayanlara hitap edecektir, ba?kalarynyn fikri beni ilgilendirmiyor, kendi görü?üm böyle.
    Siz ba?kalaryna nasyl yazaca?yna dair talimat verece?inize kendi mesajlarynyza yo?unla?yn.

• quote:

quote:

Orijinalden alinti: esmerbuyucu

quote:

Orijinalden alinti: sistemli adam

Bayanlar için

Her renk BAYANLAR için. Her renk erkekler için. Kategorilestirmenizi, genellestirmelerinizi az ötede yasayin. "Ben begenmedim." diyip geçebilirsin. Komik.

Be?enmedim yazacak olsam sizden icazet almam yazardym. Ne yazaca?ymy size soracak de?ilim.
    Bence kyrmyzy rengi daha çok bayanlara hitap edecektir, ba?kalarynyn fikri beni ilgilendirmiyor, kendi görü?üm böyle.
    Siz ba?kalaryna nasyl yazaca?yna dair talimat verece?inize kendi mesajlarynyza yo?unla?yn.

Talimat verme konusunda sizin elinize su dökemem. Bakın telefonun bayanlar için olduğunu söyleyerek daha geniş kitlelere talimat vermişsiniz. Şimdi ben kendime bakarım da siz kendinize dönüp bakabilir misiniz orası büyük bir soru işareti. Benim size talimat vermiş olmam sizin sözlerinizi değiştirmiyor maalesef aynı olduğu yerde duruyorlar. Sadece "Bayanlar için" deyip dar düşüncenizi bırakıp gitmişsiniz. Bundan daha ne anlamdan çıkarılır. Renk konusunda önyargıları olan birine az bile demişim de bir şeyleri ben öğretecek değilim. Artık sizin öğrenmeniz gerekirdi.

• seveni vardır elbet ama bana hitap etmiyor
  • quote:

Bayanlar için

bayragi, milli rengi, milli takimlarinin formasi kirmizi olan ulkeyi terkedelim. kadinlar icindir kirmizi renk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

quote:

Bayanlar için

bayragi, milli rengi, milli takimlarinin formasi kirmizi olan ulkeyi terkedelim. kadinlar icindir kirmizi renk

Sirf yazmis olmak icin yazmayin. Bayrakdaki kirmizi ile telefondaki kirmiziyi baglamak icin nasil bir motivasyon icinde olmak lazim ?

Tam modelini simdi hatirlamiyorum. Nokia nin kayar kapakli cok satan bir modeli vardi ve kirmizi renkli kasasini da cikarmislardi. Bayanlarin arasinda adeta salgin gibi bir sey olmustu kirmizi kasasi.
    Kirmizi renk telefon almak isteyenin elbette cinsiyeti sorgulanmayacak, isteyen istedigi rengi alir kullanir. Ben kirmizi renkli telefonun genel alici kitlesinden bahsediyorum.
    Konu dagilmasin o nedenle bu konuya son mesajimdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel ve ateşli bir rengi varmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kılıf olmamış kırmızı telfonun ekranı hariç her yeri kırmızı olur minareyi çalıp kılıfı uyduramamışlar

• Türkiyeye buz grisi(gracial silver) arkasi gümüş önü siyah rengi getirsinler de gerisi önemsiz :D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.