Şimdi Ara

HTC 10'un kırmızı renkli versiyonu ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HTC 10'un kırmızı renkli versiyonu ortaya çıktı 
    HTC, hafta başındaki etkinlikle beraber 10 modelini resmi olarak duyurdu. Performansın yanı sıra ses, kamera ve batarya kullanımı gibi özelliklerle ön plana çıkan model tasarım konusunda ise tartışmalı bir pozisyonda. Bazı kullanıcılar tasarımı başarılı bulurken, farklı bir kesim de daha iyi hale getirilmesi gerektiğini savunuyor.

Tayvanlı üretici sunum sırasında akıllı telefonu Karbon grisi, gümüş ve altın renk seçenekleriyle satışa sunacak. Japonya için ise özel bir versiyon düşünülüyor, bu özel modelde ise akıllı telefon Kamelya kırmızısı rengine bürünecek. Adını genellikle Asya bölgesinde bulunan Kamelya bitkisinden alan bu renk HTC 10'a yakışmış gibi görünüyor.

Şirket daha önce de One M8 modeli için pembe renk seçeneği sunmuştu. Hatta bu seçenek bir süre sonra ülkemizde de satışa sunuldu ve fiyat etiketi standart renklere göre daha düşüktü. Bu bağlamda Japonya için hazırlanan Kırmızı HTC 10'u ilerleyen günlerde global pazarda da görebiliriz.

• Ohh, kırmızı dedim dedim çıktı iyi mi.. De o önün siyah oluşu o kadar göze batıyor ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myxo -- 15 Nisan 2016; 10:44:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MCR Killjoy

Oh, kırmızı dedim dedim çıktı iyi mi.. De o önün siyah oluşu o kadar göze batıyor ki...

Ön kırmızı olsa bir süre sonra gözü yormaya başlardı bence. Böyle daha iyi..
  • Sanki siyah telefona kirmizi kap takilmis gibi olmus,hos durmuyor

• M7 de olduğu gibi ön çerçeveler de, arka çerçeveler ile aynı renkte olmalıydi.

Bu haliyle ön tarafı çok çirkin duruyor kanımca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinPayne

quote:

Oh, kırmızı dedim dedim çıktı iyi mi.. De o önün siyah oluşu o kadar göze batıyor ki...

Aynen öyle, siz diyincr düşündüm de öyle de yorucu olur. Sorun telefonun önünün tasarımında kesinlikle.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MinPayne

quote:

Aynen öyle, siz diyincr düşündüm de öyle de yorucu olur. Sorun telefonun önünün tasarımında kesinlikle.

Evet. Orada birşey eksik.. Hoş o da çözülse efsane olurdu kesin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok güzel, keşke lacivert ve yeşil gibi renkleride olsa. lacivert veya mavi renk çok güzel olur bence.

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Yeşil

• Sanki kılıf takılmış gibi duruyor

• İğrenç...

• Bu telefon kurşun gri alınır..

• şu rengi biraz daha metalikleştirip (parlak metal gibi yani) arka tarafa bi Ferrari logosu yapsalar ne güzel olurdu :D

• Paint tasarımı, normal telefonda arkadaki HTC yazısı öyle değil.
  • HTC 10 Eskişehirspor edition

• Berbat bir tasarım
  • Tuğla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kırmızı olsa nolur siyah olsa nolur.ne renk kılıf takarsan telefon o renktir zaten.
  • Bayanlar için
  • Arkası yine fena değilde önden çok kötü duruyor be.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.